Dodaj do ulubionych

tematy na ematce

12.11.12, 15:28
No na czym ten fenomen polega?

Popełniłam prawie-że-trollowaty post o nagości. Nie wiem, dlaczego, pod wpływem chwili, bo odpowiedzi były przewidywalne do bólu, łącznie z "bo wy z zagranicy to tylko plujecie". Samej mi się do własnego wątku nie chce zaglądać, bo wiele razy były takie same na emamie, tak naprawdę nadawał się do skasowania. I zawsze, zawsze jest ponad 100 wypowiedzi, tym razem też.
W wątku mnie ofuknięto żartobliwie, że temat nie dostosowany do okazji.
To założyłam nowy wątek, grzeczny, o wychowaniu.
Odpowiedzi 26.

Tematów chwytliwych jest kilka. Ile można w kółko dyskutować o tym samym?
Chwała niech będzie prawdziwym trollom, że dolewają trochę oliwy do pełzającego, tak naprawdę, ognia.
Obserwuj wątek
    • jak_matrioszka Re: tematy na ematce 12.11.12, 15:32
      W temacie obrabiania dupki obcym to forum eksperckie, na tematach grzecznych malo kto sie zna wink
      • jola-kotka Re: tematy na ematce 13.11.12, 00:44
        Fajna akcja ten twoj watek.
        Tematy na forum rozne,ale mnie zstanawia cos innego.
        Zaklada jakas pani watek niby z prozba o rade a caly czas broni swojego zdania do upadlego to pytam,po co jej te rady,odpowiedzi,chyba zakladajac watek wiedziala,ze nie kazdy bedzie spiewal tak jak ona.
        Najfajniejsze a jednoczesnie najgorsze sa tematy w ktorych leca prywatne wycieczki jednej na druga,tylko mi sie wydaje,ze wlasnie to trzyma to forum w takiej dobrej kondycji,gdyby tego nie bylo zagladalo by tu moze kilka osob,bo byloby po prostu nudno.
        • jola-kotka Re: tematy na ematce 13.11.12, 00:48
          Pomijam fakt,ze nawet te jatki "prywatne powinny byc w ramach jakiejs kultury,niestety sa czasami takie,ktore przekraczaja wszelkie granice i wtedy jest to wrecz zenujace i niegrzeczne.
          Np.wchodzenie komus z buciorami w zycie prywatne i podle komentowanie tego,nie wazne,ze ktos tym zyciem dzieli sie w sieci w jakis tam sposob,nadal nikogo to nie upowaznia do grzebania w czyis ukladach w domu czy lozku.
    • kropkacom Re: tematy na ematce 13.11.12, 08:27
      > Popełniłam prawie-że-trollowaty post o nagości. Nie wiem, dlaczego, pod wpływem
      > chwili, bo odpowiedzi były przewidywalne do bólu, łącznie z "bo wy z zagranicy
      > to tylko plujecie". Samej mi się do własnego wątku nie chce zaglądać,

Spokojnie możesz zajrzeć. Wątek, mimo kilku urażonych (nie wiem czym) do bólu ematek, nie nadaje się do skasowania big_grin Taki nasz los emigrantek z Bożej łaski tongue_out Straciłyśmy prawo do pisania słowa - Polska i jakichkolwiek porównań. Grzeczne wątki zawsze spadają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka