jak-nie-ja-to-kto 16.11.12, 16:59 W przedszkolu. Brak mi pomysłu na wykonanie, tak żeby dla dzieci była ciekawa praca. Tytuł to : jak dbamy o zdrowie. Czekam o pomysły. P.S. Głupie odpowiedzi nie są mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totorotot Re: Konkurs!!! 16.11.12, 17:48 Obrazek z butelką, petem i podpisem: kto pije i pali, ten nie ma robali. Jeszcze może przekreślony owsik dla jasności przekazu. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Konkurs!!! 16.11.12, 18:54 Chyba jasno napisałam że głupie odpowiedzi nie są mile widziane. Nie nauczyli Cię w szkole czytać ze zrozumieniem? Ja pytam o formę, nie o treść. A formy mogą byc bardzo różne i nie mam natchnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Konkurs!!! 16.11.12, 21:00 A widzisz, nie zajarzylam. No to weź makatkę, przyszyj do niej flaszkę i peta, potem wyhaftuj motto jak Ci już wcześniej podpowiedziałam, no a owsika to już sama wiesz, skąd zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:09 Namalowanie mydła, pasty do zębów, szczoteczki i wierszyk _ mydło i woda to dla mojego Brajanka przygoda Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:13 Też mi przygoda... Chodzi mi o ciekawe wykonanie, nie takie zwykłe rysowanie czy malowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:14 A co wygram, jesli wykorzystasz mój pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:20 podasz adres to Ci dyplom wyślemy i medal z ziemniaka Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:25 jak-nie-ja-to-kto napisał(a): > W przedszkolu. Brak mi pomysłu na wykonanie, tak żeby dla dzieci była ciekawa p > raca. Tytuł to : jak dbamy o zdrowie. > > Czekam o pomysły. a kto ma byc autorem tej pracy? Ty czy dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:42 Praca wspólna, rodzinna. Tylko nikt się nie pali do rysowania kredkami więc kombinuję jakąś inną formę. Może komiks, albo collage? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:59 jak-nie-ja-to-kto napisał(a): > Praca wspólna, rodzinna. Tylko nikt się nie pali do rysowania kredkami więc kom > binuję jakąś inną formę. Może komiks, albo collage? zrób narade rodzinna - o niechęci do kredek już wiemy, ale skąd mamy wiedzieć, czy Twoja rodzina woli zrobić kolaż czy komiks? Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Konkurs!!! 16.11.12, 20:12 Nie proszę o podjęcie decyzji tylko o pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:28 rozumiem, że jesteś panią przedszkolanką? Nie brak ci pomysłu tylko to wynika z lenistwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:43 Nie. Jestem mamą przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:42 niech dzieci wyrzeźbią coś w mydle, a potem te mydlane rzeźby zużyjecie do mycia rączek po wyjściu a toalety Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Konkurs!!! 16.11.12, 19:44 O zdrowie dbamy tylko mydłem? Słabe troche. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Konkurs!!! 16.11.12, 20:01 jak Ci mało, to namaluj na szkle obrazek pastą do zębów, albo se wytnijcie ludziki z ogórka, albo różyczki z rzodkiewki i powiedz, że dbacie o zdrowie zdrowo się odżywiając Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Konkurs!!! 16.11.12, 21:05 Mozecie zrobic rodzinny album fotograficzny (dziecko maluje super okladke!) ze zdjeciami typu Mlody myje zabki, mama myje raczki, rodzina wcina zdrowe owoce i warzywa, rodzina uprawia jakis sport, spimy przy otwartym oknie etc. etc. Niech bedzie jak najwiecej zdjec robionych przez dziecko, przy okazji nauczy sie kadrowac No i kiedys pokaze wnukom jak to na poczatku XXI wieku dbalo sie o zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga nowy konkurs! 16.11.12, 21:23 > Czekam o pomysły. > P.S. Głupie odpowiedzi nie są mile widziane. (...) >Nie proszę o podjęcie decyzji tylko o pomysły. Najpierw konkurs dla autorki wątku: jak uprzejmie, a nie bezczelnie, poprosić obcych ludzi o przysługę? Odpowiedz Link Zgłoś