zrudnicka 19.02.05, 20:26 "Mam nadzieje, ze TO dziecko w da sie w ciebie albo w twoją matke a nie we mnie bo przy tobie to i tak sie zmarnuje" )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nilka13 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 19.02.05, 21:12 "Ty ze mną i tak masz dobrze, inny to by ci łeb upierd..." ) N. Odpowiedz Link Zgłoś
dana44 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 07.03.05, 09:26 Moja córka urodziła się jako wcześniak więc na początku miała trochę kłopotów ze zdrowiem. Tekst tatusia: "teraz dziecko jest małe i chore więc nie będę się nim interesował, ale jak będzie zdrowa i starsza to uprowadzę Ją z przedszkola, zrobię Jej wodę z mózgu a z ciebie kurwę. Nigdy później nie zobaczysz dziecka" Inny tekst (trochę wcześniejszy - jakieś 2,3 tygodnie) Mój ex próbował mnie namówić na sprzedaż mojego własnościowego 3 pokojowego mieszkania i oddania mu całej kwoty (prawdopodobnie na przepicie). Zapewniał mnie że już załatwił dla nas inne "mieszkanie" tzn nieogrzewany domek na działkach, bez łazienki, prądu, wody i gazu. Był listopad, dziecko miało miesiąc i dopiero z nią wyszłam ze szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnik_katowice Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 09.04.06, 18:21 Boże !!!! jestem facetem i aż mi wstyd za facetów !!! bo jesli jestes z kobieta i decydujeie sie na dziecko to chyba ja kochasz a nie po urodzeniu dziecka traktujesz jak szmate !!! no coz sa faceni i parapty !!! ja mialem dzieczyne 4 lata i rostalismy sie bo jestem bezplodny !!! to tez glupota ale bywa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja611 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 05.09.06, 11:30 dopisuje się wec: "znajdz sobie wreszcie jakiegos faceta , bo dziecko (jego) zle sie bez faceta wychowuje" Odpowiedz Link Zgłoś
sheilla Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 19.02.05, 21:17 (wypowiedziane podczas rozmowy, w ktorej sznowny przyszly tatus oswiadczyl, ze nas opuszcza i nigdy go juz nie zobaczymy - powod, dla ktorego wyjezdza w -dla mnie- nieznane): " Bo gdybym zostal to moje poczucie obowiązku kazaloby mi sie zajac dzieckiem a ja nie chce (vel nie moge-nie pamietam juz dokladnie) wiec musze wyjechac" ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dea.nke Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 19.02.05, 23:57 po klotni z mezem na ulicy, zamawiam taxi, by pojechac jak najdalej od niego . On:" Co? Stac cie na taxowke? -ironicznie- pewnie d.. zaplacisz! i co? myslisz, ze on cie zechce chociazby dotknac? " ktos mnie pobije? __________________ Deanke Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka50 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 20.02.05, 00:19 "Tatuś" zostawił mnie jak byłam w ciąży. Ale postanowiłam zadzwonić i poinformować go, że ma synka, rozmowa: ja: czy mam kiedys cos przekazac twojemu synowi od ciebie? jest cos szcegolnego? on:powiedz mu, że "tata mamę kochał, ale Ty się pojawiłeś, gdyby Ciebie nie było to byłoby tak pięknie" Druga rozmowa(zresztą ostatnia) "wiesz za pół roku przyjeżdżam do Polski(ze Stanów) odwiedzić swoich znajomych, więc może tak PRZY OKAZJI też odwiedzę mojego syna?!" Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 13.01.06, 21:17 moj niedoszly maz-ojciec dziecka ktore urodze za pare dni powiedzial po 5 miesiacach nieodwiedzania mnie ze NIE CHCIAL SIE NARZUCAC Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 06.06.06, 14:45 Chodzi mi o tą pierwszą wypowiedż, co prawda mój mąż inaczej to ubrał w słowa ale sens by identyczny, na zasadzie jakby nie było małej to byłoby wszystko pięknie ładnie i prosto. Odpowiedz Link Zgłoś
angelka2 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 20.02.05, 10:17 "czego ty ode mnie chcesz, przeciez Cie nie bije" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysica_krakow Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 20.02.05, 10:21 Gdy śmiałam się sprzeciwić woli pana i władcy (ex) zwykle mawiał ; "Powinnaś mieć faceta, który by cię lał. Wtedy chodziłabyś jak w zegarku." Uważał, że poprostu jest dla mnie za dobry <hahaha>. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha32 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 03.08.05, 23:26 W dwa dni po pogrzebie mojej mamy usłyszałam: " twoja matka już zdechła, teraz czekam aż ty zdechniesz". Zdecydowanie "poprawiło" mi to nastrój po stracie najbliższej mi osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_ola Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 06.07.05, 20:04 rany ja mialam lepszy text: "Przeciez dla sportu cie nie bilem" a drugi "codziennie cie nie bilem" Odpowiedz Link Zgłoś
moni3333 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 01.08.06, 21:44 moj prawie ex nie odzywal sie 3 lata, powiedzial ze nic nie ma sobie do zarzucenia bo sie przeciez nie odzywa. Kiedys jak mu sie skonczyly argumenty na temat mojej glupoty to stwierdzil ze mam mniej publikacji naukowych od niego (ja 2 on za to 150...) Wtedy pojawil sie dlugo niewidziany usmiech na mojej twarzy.oczywiscie jego naukowa pozycja spoleczna nie przeszkadzala mu uzywac roznych okreslen, az wstyd pisac. zabierajac 7-letnie dziecko na imprezy co piatek i/lub soboty od 15-18 do 1 pm mowil ze "musi zapewniac dziecku rozrywke" Odpowiedz Link Zgłoś
moni3333 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 03.09.06, 19:45 Zabralam mu CKM ktory ogladal jak prosilam go o rozmowe, nazwal mnie zdzira, popchnal.Na pytanie dlaczego traktuje mnie jak szmate odpowiedzial ze DOPIERO zacznie mnie traktowac jak szmate! Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 20.02.05, 11:01 "ja zaluje ze cie nie tluklem" "zaluje ze rozwiodlem sie z gocha i ozenilem z toba" "zacznij odstawiac dziecko od piersi bo ci je zabiore" Odpowiedz Link Zgłoś
samamama3 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 20.02.05, 11:20 .."jesteś tak żałosna i beznadziejna....mam tylko nadzieje że dzieci nie chwyciły tego po tobie bo nic już nich nie bedzie..." DUPEK żałosny ..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 20.02.05, 12:14 po sprawie alimentacyjnej "Wszyskie baby sa tkaie same . A ciebie to juz dwano powinienem tłuc może by ci k.... takie pomysły nie przychodziły do głowy (miał na mysli alimenty)" Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 20.02.05, 14:31 Ożeniłem się z tobą po to, żeby cię gnębić i będę cię gnębił do końca życia, nawet jak ci się uda uzyskać rozwód. (udało się!!!) Innym razem (chyba wcześniej)... bo jak mnie wk...sz to dziel moje słowa na 3, bo w złości mówię różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 20.02.05, 16:35 ..."u mamy w domu nie wynosiłem śmieci i tutaj też nie będę tego robił.."-po przeprowadzceod mamusi oczywiściedobre nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
amfenix Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 21.02.05, 02:23 He he nie rozwodowe teraz ale chyba śmieszne.Listopad 1994, zaczynam rodzić ,wody płodowe odchodza niezłym strumieniem,wołam mojego exmęża misiaku, leć szybko po samochód, bo to już! zaczynam rodzic! a on na to:... wiesz co , połóż się do łóżka i poleż trochę to może ci przejdzie ...hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.na.dachu Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 08.07.05, 08:15 faktycznie niezłe buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
martha_s Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 26.02.05, 11:21 kiedy już nas zostawił, a ja złożyłam pozew do sądu o alimenty i chciał żebym go wycofała, obiecał, że "kiedyś" mi zacznie dawać kase tylko... tylko "musisz być dla mnie wyrozumiała" hahaha... zostawił mnie kiedy byłam w 6miesiącu ciązy, w szpitalu mnie nie odwiedził, małego też nie jak chorował i spędził tam miesiąc... i ja MUSZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 28.07.05, 17:41 ale ciesz sie, ze jets dziecko. to wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka13 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 26.02.05, 14:41 Zmezem nie jetem juz ponad 10 lat, czas zatarl jegohistoryczne wypowiedzi amoze ja je przrgnalam, wymazalam. Ale mam pare zabawnych z innego zwiazku - wrzeszczac w glos - NIE KRZYCZ! MOWIE CI NIE KRZYCZ, MAM TEGO DOŚĆ! - A ja milczalam od poczatku jego niezrozumialych dla mnie wywodow, dodam ze nigy nie podnosze glosu O! przypomnialam sobie! ex zaraz po rozwodzie powiedzial mi ze nasz syn nie jest jego dzieckiem, co widac golym okiem (on czarny, sym blondyn)! Po ponad 5 latach niewidzenia sie z dziecmi, zaproponowalam mu by zrzekl sie do nich praw. Mieszka kilka ulic obok a nie spotykal sie z nimi i nie placil alimentow! Corke mijal na ulicy udajac ze jej nie zna! I wlasnie kiedy zadzwonilam do niego by zaproponowac mu, to co jest faktem i potwierdzic to przed sadem uslyszalam - OSZALALAS! NIEWAZNE KTO SPLODZIL WAZNE KTO WYCHOWUJE! Zabawne! na spotkanie z psychologiem sadowym moglam przyprowadzic zupelnie inne dziecko i tak by sie nie zorientowal. Ostatni raz widzial syna jak ten mial 4 lata a potem kiedy prawie mial prawie 11. I teraz zaluje ze o tym nie pomyslalam Odpowiedz Link Zgłoś
alina66 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 26.02.05, 17:21 z ostatniej chwili: SMS Została ci reszta z alimentów to możesz mi dać. Uwaga dodatkowa: Alimenty ściąga komornik. Odpowiedz Link Zgłoś
california_dreaming Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 26.02.05, 19:57 Kiedy dziecko miało 8 mies., dawał na nie alimenty (nie miał najmniejszych wątpliwości że jego) ale nie chciał uznać prawnie, zadałam pytanie "Dlaczego nie chcesz jej uznać?" "Domyśl się, inteligentna jesteś". N.B. Nie domyśliłam się: zwiał za granicę. (widocznie jednak nie jestem taka inteligentna!) Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 26.02.05, 23:19 Przebijam 3 lata od rozstania Wysłałam do Niego smsa. Na drugi dzień odpowiedział mi tymi słowami : Naprawdę łączy nas jakaś magiczna moc, coś wyjątkowego, wczoraj jak wysłałaś mi smsa własnie pieprzyłem się z koleżanką... Cytat dosłowny przepraszam za słownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 27.02.05, 14:29 Czwartek ten zeszły. mała chora śpi . tatuś miał się pojawić ok 17.30. ponieważ całą noc z nią walczyłam więc o 15 ległam z córeczką . obudziłąm się ok 18 jak go któryś z sasiadów wpuścił na kltkę(charakterystyczne walenie dzwiami i wchodzenia po schodach jakby słoń wchodził a nie facet ważący 55 kilo) . no wiec stanęłam pod drzwiami i nasłuchuje co facet robi? od razu wkłąda karkę ze drzwi nie dzwoniąc . i schodzi na dół. potem jeszcze z 20 razy schodiz i wchodzi. dziecko sie w tym czasie budzi. ponieważ chalupki są małe jak to w blokach on słyszy i dzwoni (gratulacje za pomysł dzwonek słuzy do dzwonienia) i dziwi się oooooooooooooo to wy jesteście? (po kiego grzyba przychodzi skoro jest przekonany ze nas nie ma- ma nadzieje ze nas nie ma) sytuacja z tego samego wieczoru: córka poprosiła tatę o zbodowanie domku z klacków no i błąd tatuś zajął sie budowaniem a dziecko się nudziło . na jej pytanie kiedy się z ni apobwai odburknął"chcialaś domek to poczekaj" -- Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 27.02.05, 21:59 ha haty sie jeszcze ciesz że buduje ten domek mój jak te pare razy przyszedł kazał córce budować a sam kładł sie obok na tapcanzie i leżal,leżał.leżał aż zadzwonił mu budzik w komórce że czas iśc do domuserio!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 27.02.05, 22:06 no właśnie. Mnie się też bardzo "podobają" te "interaktywne" zabawy - sama miałam okazję nie raz widzieć - ojciec na kanapie a dziecko na podłodze z kolejką lub klockami. Albo dziecko woła ojca by przyszedł do niego (np. do jego pokoju), bo chce się pobawić w innym miejscu, a ojciec na kanapie w salonie oświadcza "to niech przyjdzie do mnie" Ufffffffff........ Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 28.02.05, 08:54 Mój ex kiedy się dowiedział o ciąży: "miałem odejść, ale jak usuniesz to zostanę z tobą..." Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionka76 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 28.02.05, 09:15 Ex po odejściu przychodził prawie codziennie, głównie po swój dobytek. Zostawił mnie z długami(wspólnymi) bez środków do zycia,skończył mi się wtedy wychowawczy zasiłek.Na moje błagania o jakiekolwiek pieniądze na utrzymanie dzieci i spłacenie długów odpowiedział " puuuchhhh ja mam trzy razy większe długi niż to co ty potrzebujesz..." Wizyty u dzieci kiedys wyglądały podobnie jak u was, tatuś przychodził siadał na podłodze lub tapczanie , patrzył na bawiące się dzieci, lub zasypiał. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaa76 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 28.02.05, 12:45 Zostawił mnie z dwojka małych dzieci (5lat i 4 miesiące) dwa miesiące temu, ostatnio przyszedł i stwierdził ze powinnam byc mu wdzięczna i dziękowac ze tak zrobił i wcale nie ma sobie nic do zarzucenia....... Odpowiedz Link Zgłoś
sheilla Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 04.03.05, 15:19 Czy Twój EX nie jest przypadkiem moim EXem? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja611 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 02.09.06, 20:31 przebijam: pierwszy wieczor w domu po porodzie, (gdzie zamiast wanienki i lozeczka czekala na mnie bateria butelek po piwie, sterta garow w zlewie itp), dziecko zasnelo, a on mowi (5 lat malzenstwa): - "wiesz ja ciebie juz nie kocham, a tego dziecka nigdy nie chcialem...." Odpowiedz Link Zgłoś
justy3 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 01.09.06, 12:13 przepraszam, że pytam, ale co zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
leeya Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 28.02.05, 16:59 "Jestes taka cudowna kobieta, idealna matka, dlatego nie moge z Toba byc" Tekst z dnia w ktorym rodzilam Pozdrowka, Leeya Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 01.03.05, 08:42 Tekst mego byłego chłopaka sprzed lat, faceta grubawego, podobnego do dzielnego wojaka Szwejka: Powiedział to przed odjazdem do siebie do innego odległego miasta. "Kochanie, ty musisz dbać o linię, bo twoja matka wygląda okropnie". Zatkało mnie, powtarzał to z 3 razy żrąc gołąbki zrobione przez moją "okropną" (grubą) matkę. Co śmieszniejsze, teraz jestem szczupła, a wtedy byłam wręcz chudzielec: 172 cm wzrostu 56 kg wagi. Na zakończenie randki dodał, że jestem tak piękna, że i "stary dziadek na mnie poleci", więc on jest zazdrosny. Jak odzyskałam mowę (jakiś czas jego wyjeździe) był już ex. Zawiadomiłam go o tym listownie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9920 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 02.03.05, 14:50 Mój eks zarabia ok. 3 tys zł miesięcznie (na czarno), ostatnio kupił sobie nowiutki komputer, drukarke, nagrywarkę i aparat cyfrowy (nie "na siebie" rzecz jasna, a alimentów nie widziałam juz od wielu miesięcy. Podczas kolejnej kłótni o pieniądze, gdzie argumentowałam, że nie starcza na pieluchy i mleko, i muszę pożyczać po rodzinie usłyszałam, że "od tego jest twoja rodzina, jestem spokojny - ona nie da zginąć naszemu dziecku" - no to już wiemy kto jest od czego - ja i moja rodzina musi utrzymywać i wychowywać naszego syna, a tatuś raz na miesiąc, jak akurat ma ochote przyjedzie na godzinkę pobawić się z małym.......ciekawe spojrzenie na obowiązki rodzicielskie......... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 02.03.05, 15:00 Jeszcze nie ex: nie wydaje na siebie, tylko na ciebie. A na pytanie, na co konkretnie wydal ostatnio na mnie pieniadze, powiedzial, ze moge np. ogladac telewizje, za ktora to on placi. Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 03.03.05, 22:49 dzie po powrocie po cesarce ze szpitala" wiesz, dziecko niczego nie wniosło do mojego zycia, ie kocham cie juz i chce rozwodu"- odszedł i rozwodzimy sie. "dzieci sa małe i nic z tego nie bedą wiedzieć" - mamy dwoje dzieci- chodziło o rozwód Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 04.03.05, 14:54 wczoraj ukochany tatuś przyszedł na wizytę do dziecka i mówi "wiesz córeczko teraz już tak czesto nie bedziemy sie widywać" pytanie dziecka "dlaczego" tatuś 'tartuś zminił pracę i musi dłużej pracować ' ja "może powiedz jej prawdę?!!' (facio ma nowy obiekt zainteresowań) "no przecież mówię." ja 'to tak się teraz nazywa? ' to może zmienisz miejsce pracy na Grunwaldzką? p.s na Grunwaldzkiej jest dom uciech nie tylko dla panów aha i tatuś pobił swój rekord bycia u dziecka był 17 minut 34 sekundy. i on uważa że ja mu ograniczam i utrudniam kontakty z córką HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
alina66 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 04.03.05, 15:00 ojciec mojego syna też odstawia te wizyty w tempie zadziwiającym Bycie ojcem to taka piękna sprawa ... Kiedy syn byl mały, to mówił, że jest za maly zeby z nim grać w piłkę, w tenisa czy coś tam... Teraz jest za duży czy jak????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 05.03.05, 07:54 aaaaaaaaaaaa jeszcze sobie coś przypomniałam. Tatuś zawsze jak i teściowa ma fobię,ze dziecko coś sobie zrobi i jest tak: 1. nie biegaj bo sie przewrócisz 2. nie bierz kredki do buzi bo sobie wbijesz w podniebienie 3. nie chodz z otworzoną parasolką w domu bo sobie druty wbijesz w oko. . . . . . . itd ja nigdy z teściową nie chodziłam do parku czy na plac zabaw bo dostalm białej gorączki kiedy raz nam sie udało być razem i ona nie pozwalała dziecku bawić sie w piasku bo sie pobrudzi albo naje na huśtawkę nie bo spadnie........ tatuś kropka w kropke jak mausia................ ostatnim szokiem było to ze córka podrzucala balona a tatuś "nie rzucaj balonem bo pęknie i sie przestraszysz" .... Odpowiedz Link Zgłoś
martelinka Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 22.08.05, 07:32 nie oddychaj bo się zakrztusisz ?? uśmiałam się choć wiem że Ciebie trafia szlag.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_wk Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 25.04.06, 08:58 Hehe... a "u nas" na Grunwaldzkiej jest zakład psychiatryczny Odpowiedz Link Zgłoś
exoda1 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 05.03.05, 17:19 dla ciebie mnie juz nie ma, juz sie nie zobaczymy, koniec - wk...as mnie na maxa swoja gadka, niech mama znajdzie ci kogos lepszego, jestes jak twoi rodzice podla, a ty ciagle narzekasz jaki to ja jestem zly - to po co jestes ze mna, decyzji nie odwolam przyjade w sobote po reszte swoich rzeczy, juz nigdy mnie nie zobaczysz, nie wybacze ci tego do konca zycia ze pozbawiasz (!!!) mnie uczuc, powiedzialem ze do ciebie nie przyjade... ale najlepszy tekst: zobacz jak dla ciebie i naszej milosci sie poswiecam, pokazuje ci jak bardzo cie kocham a ty mi w ogole nie pokazujesz i nie robisz nic dla milosci, zobacz ... i podcial sobie zyly... teraz juz mnie to nie rusza, ale na poczatku blagalam go zeby tego nie robil, plakalam, szukalam pomocy... teraz juz zostalo tylko wspomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
liska77 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 06.03.05, 21:36 (Gdy zaczeły odchodzic mi wody) Dzwonie do M. i mowie, zeby przyjezdzał i pomogł mi zniesc torbe do szpitala bo porod juz sie zaczał na co on - "wiesz co, własnie zaczał sie fajny film w TV, jak sie skonczy to bede u Ciebie, pewnie za jakies 3 godziny..." Kolejna rozmowa przez telefon-mielismy jechac kupic Malutkiej pare ubranek bo z wiekszosci juz powyrastała. On ze chce mu sie spac jeszcze (było południe) Ja na to, ze przeciez bylismy umowieni i ze jakby szedł na probe (ma zespoł z kumplami) to spac by mu sie pewnie nie chciało... Po czym nastapiło pare sekund ciszy w słuchawce i tekst "Kur.., nie chce mi sie ciebie słuchac" DUPEK Odpowiedz Link Zgłoś
aniaje Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 21.03.05, 16:38 podczas ostatniej próby bycia razem okłamał mnie 2 razy pod rząd po czym powiedzial"kocham cię bardzo,wiem,ze to glupio zabrzmi,ale nie bądżmy razem dla naszej miłości" ))))))))ps.mamy roczną córeczkę..........ale tatuś to wielki muzyk i musi miec duuuzo czasu na życie towarzyskie i tworzenie Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Ja mam tylko pytanie 07.03.05, 17:38 Czytam te teksty, włos mi sie na głowie jeży, i tak sie zastanawiam, czy przed ślubem ci faceci naprawde byli tacy zupełnie inni czy mozecie powiedzieć, że właściwie można było to przewidzieć? Po prostu trudno mi uwierzyc by ktoś bez ostrzezenia, wczesniejszych znaków nagle wystrzelił z takimi jak te powyżej tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
exoda1 Re: Ja mam tylko pytanie 08.03.05, 12:53 u mnie to sie zdarzylo przed slubem, mielismy juz ustalona date, wszystko bylo organizowane, zaliczki wplacone a on 3 mies przed wyskoczyl z tymi zylami... slub odwolalam. Zreszta juz wczesniej pokazal co potrafi, to nie byl pierwszy raz jak kazal mi sie patrzyc "jak to on mnie kocha" Dopiero dziecko otworzylo mi oczy, to dla dobra niuni zrezygnowalam z tej "milosci", dziwne to ale wczesniej zawsze wracalam po przeprosinach zapominajac, a raczej bardzo chcac zapomniec o tej schizie. Wydaje sie ze dziecko powinno laczyc ludzi, a jednak nas podzielilo i mam nadzieje ze ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
poxywka Re: Ja mam tylko pytanie 22.03.05, 09:04 jak to mowia: 'mezczyzna ma nadzieje, ze po slubie kobieta sie nie zmieni; kobieta ma nadzieje, ze po slubie mezczyzna sie zmieni; i obie strony sie rozczarowuja' mysle, ze exowie byli tacy, tylko zycie bylo latwiejsze; dopoki nie ma obowiazkow i przede wszystkim dziecka dopoty lepiej sie znosi ewentulane wyskoki, ktorych wtedy jest mniej; ciaza i dziecko stanowia juz wyzwanie i wtedy lepiej widac te prawdziwa nature pozdrawiam poxywka Odpowiedz Link Zgłoś
daggy Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 21.03.05, 23:57 Po 13 latach braku kontaktu, nieżądania alimentów i w ogóle całkowitego milczenia z mojej strony (raz widzieliśmy się w urzędzie paszportowym) zadałam sobie trud odszukania exa, żeby go uprzedzić, że składam sprawę do sądu (żeby biedak zawału nie dostał, jak dostanie pismo). Więc on oddzwania do mnie i pierwsze słowa: "SŁYSZAŁEM, ŻE MNIE ŚCIGASZ". Odpowiedz Link Zgłoś
kubowa Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 22.03.05, 08:00 jeszcze za czasow malzenstwa: ex myl samochod w garazu. wraca i biegiem do mnie: 'kochanie, znalazlem twoja szminke pod siedzeniem!!!' tylko, ze ja nie uzywam szmineka ja wtedy uznalam to za taki smieszny niefart)naiwna Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_wk Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 25.04.06, 09:06 A propo samochodu... Ja - w 8 m-cu ciązy do męża: może by tak umyć samochód, bo już bardzo brudny po zimie?! Mąż (coś w stylu): jak teraz ci sie nie chce, to poczekamy, aż urodzisz. Suma sumarum zasuwałam z brzuchem, bo wstyd jezdzic takim syfem. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka311 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 25.03.05, 12:30 gdy się dowiedziałam o romansie mojego ex, zażądałam wyjaśnień i zajęcia stanowiska w sprawie co dalej, on stwierdził: przecież możemy zamieszkać we trójkę ( z jego kochanką)..przecież mamy taki duży dom.... gdy zapytałam jak to sobie wyobraza w praktyce, stwierdził: przecież mozemy spać we trójkę, będzie wesoło... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pestinka Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 27.03.05, 16:52 Najlepszy tekst na świecie! "Jeśli myślisz, że wszystko co ci mówiłem jak byliśmy razem to były kłamstwa, TO NIE BYŁY!" (co za składnia)(co za idiota) Odpowiedz Link Zgłoś
tysiamama21 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 24.08.06, 13:55 o kurde.. to zartownis nie z tej ziemi..a ja sie na mojego wkurzam ze ma balagan w szufladach Odpowiedz Link Zgłoś
bona20 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 22.03.05, 13:21 1) zaraz po tym jak powiedzialam, ze bedziemy mieli dziecko : "Jezeli nie usuniesz to ja sie zabije". Ja na to (wtedy strasznie zakochana) - ja tez sie wtedy zabije ))) 2)do 3 miesiaca "Jezeli usuniesz to bedziemy razem" 3) po 3 miesiacu, juz nic nie mowil bo zniknal. Nie mogl mnie wtedy szantazowac bo ciaza byla faktem i bylo juz po 3 miesiacu. 4) 3 tygodnie przed porodem : "To wykarm i mi oddaj" 5) obecnie : "Mam prawa jako ojciec". Odpowiedz Link Zgłoś
stynka Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 22.03.05, 13:52 1. "Zrobiłaś mi okropną krzywdę, bo przez Ciebie musiałem Cię zostawić" 2. "To (o moim dziecku około 5. tygodnia ciąży) jest niechciane, to je usuniemy, a za miesiąc zrobimy sobie nowe, chciane" Odpowiedz Link Zgłoś
stynka Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 22.03.05, 13:59 Jeszcze jedno mi się przypomniało. Rodzę. Dzwoni komórka (do dziś nie wiem, od kogo się dowiedział). "O to coś to się nie martwię, ale martwię się o Ciebie!" Odpowiedz Link Zgłoś
bercikowa Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 22.03.05, 14:38 sms byłej partnerki do mojego m dotyczący ich dziecka które ona wychowuje i ponoć bardzo kocha " oby twój bękart nigdy nie wyszedł z gabinetu lekarskiego" Która z Was mnie przebije? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 22.03.05, 14:59 Tu nie ma nic do "przebijania" stopień umysłowego zaniku nie zależy od płci... Tym niemniej tekst owej samicy jest niezły, choć teksty samców też są super! Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 23.03.05, 10:31 Statystycznie patrząc na teksty w tym wątku, to jednak tekstów tego typu ze strony facetów było duuużo więcej. Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 23.03.05, 10:40 To i ja dorzuce: "Dopoki sad nie przyzna ci opieki nad dzieckiem, ma mieszkac w Domu Dziecka" Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 23.03.05, 12:30 to może róznież tekst pewnej pani, która od 3 lat mieszkała z innym panem i do swojego w sumie eks męża, na wieść o tym,ze kogoś ma ,,wiesz ja myślałam,że ty poświęcisz się pracy i wychowaniu dziecka,, absurdalność wypowiedzi może być wytłumaczona tylko diagnozą psychologiczną, której treść to pominę. teraz może troche mniej zabawnie..dziecko do matki(rozmowa telefoniczna): mamo dlaczego nie przysłałaś mi pieniędzy, nie miałem na obiad w szkole, a w tym czasie dostałem od Ciebie kartkę z Egiptu?? odpowiedź,, bo ja miałam wczesniej opłacony wyjazd,, Odpowiedz Link Zgłoś
anett8 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 27.03.05, 16:51 była z pewnym "mężczyzną" 7 długich lat... gdy odchodziłam od niego po 6 msc wspólnego mieszkania- "Życzę Ci żeby ktoś pokochał Cie tak jak ja...(po 6 sek milczenia) NIECH KTOŚ TAK CIĘ ZROBI W H... JAK TY MNIE ZROBIŁAŚ!!!" dziwnie smieszny mężczyzna, już nie pamietam dokładnie wszystkiego (nie chcę pamiętać) ale było tego wiele w naszym sadystycznym związku... Ciesze sie tylko, że jak byłam zakochana i chciałam wyjśc za niego za mąż i mieć dziecko to on czuł sie jeszcze niegotowy...ufff jak juz sie poczuł gotowy to mi sie oczy otworzyły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pestinka Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 27.03.05, 16:57 Anetko kochana, my chyba jakies felerne jestesmy! Jak nie ciul, to zajęty, zonaty albo coś. Zawsze coś. Zawsze pod górkę! Ale jak to mówi moja mama, "karta nie swinia po północy sie odwróci!" więc miejmy nadzieję, ze i nasza karta sie kiedyś odwróci! "Nie martw się mój smoku!---> znajdziemy miłość w tym roku"!!!! cmok w krok!! )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anett8 Re: "Najlepsze" teksty Waszych EX :) 27.03.05, 17:01 ja mówię zawsze----> LEPIEJ BYĆ SAMEMU NIZ Z BYLE KIM!!! tylko ileż można być samej wśród tysiaca ludzi...? Odpowiedz Link Zgłoś