Dodaj do ulubionych

Kolory w Waszej szafie

27.12.12, 21:26
jakie przeważają?
U mnie ..czarny i szary,z przebłyskami beżu( takiego bardziej cappuccino)
Ostatnio rozweselilam ją kupując sobie pomaranczową prostą sukienkę z sieciówki,ale i tak przewaga jest ciemnych kolorów.
A jak u Was?

hahahhaha-wątek lajtowy tongue_out
Obserwuj wątek
    • sanrio Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:33
      u mnie to samo! Szarzyzna i czerń, latem mam więcej kolorów, ale szary to zdecydowanie mój kolor. I nie powiem, żebym była z tego dumnauncertain Ale niedobrze się czuję w kolorowych ciuchach, odpadają róże, czerwienie, zielenie, żółcie, pomarańcze, złote i srebrne ubrania, za to lubię wszelkie odcienie niebieskiego i fioletu, także pomiędzy szaro-czarną masą te 2 kolorki prześwitują.
    • marzeka1 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:33
      Szary, czarny, odkrywam na nowo granat; mam też sporo czerwonego, bo bardzo dobrze mi w tym kolorze; podobają mi się wszelkiego rodzaju beże, kamelowe kolory, ale wyglądam w nich jak śmierć na urlopie.
    • stuletnia_stokrotka Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:34
      czarny przede wszystkim
      grafit,granat,fuksja,mocny róż,nasycona czerwień,kobalt,ciemna zimna zieleń,biały
      nie mam za to nic beżowego,brązowego,morelowego,pomarańczowego,żadnych mdłych kolorów
    • figrut Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:39
      Czarny, pomarańczowy, zielony, żółty i brąz i czerwień. Po za dżinsami nie mam nic niebieskiego i fioletowego, bo źle wyglądam w tych kolorach.
    • nanuk24 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:44
      Wszystkie. Czarnych I szarych mam najmniej
      • jak_matrioszka Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:48
        Naprawde wszystkich masz po rowno? Bo ja mam w szafie wszystkie kolory teczy, ale rownowagi nie ma.
        • nanuk24 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:59
          Nie rozumiem twojego zdziwienia
          • jak_matrioszka Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:45
            Hmm, nigdy nie spotkalam osoby, ktora by miala tyle samo ubran w kazdym kolorze, dlatego sie dziwie.
            • mysz1978 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 23:49
              niebieski we wszystkich odcieniach, roz we wsystkich odcieniach i czerwien we wszystkich odcieniach. Minimalnie szary.
            • nanuk24 Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 00:55
              Hm, mam po jednej sukience w kolorze niebieskim, zielonym, szarym, czarnym, czerwonym we wzory, bialym i fioletowym. Spodnice mam dwie czarne, dwie szare w roznych odcieniach, jedna bezowa, dwie lniane biale, dwie lniane bezowe, swetry i bluzki i koszulki mam w roznych kolorach jednokolorowe lub wielokolorowe. Mam po kilka sztuk czarnych i bialych bluzek/koszul, ale nie oznacza to, ze je czesto zakladam.
    • lilly_about Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:45
      bały, czarny i czerwony
      • marzeka1 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:46
        O, zazdroszczę też wszystkim, które dobrze wyglądają w białym kolorze big_grin kolejny kolor nie dla mnie.
        • lilly_about Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:53
          Jaką masz karnację i kolor włosów?
          • marzeka1 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:03
            Bardzo jasna skóra + blond (średni) włosy= w kolorach białym, pastelowych (a podobają mi się takie) wyglądam tragicznie, jak rozmyta- za to bardzo pasuje mi kolor czerwony, zarówno w wersji malinowej jak i soczyście czerwonej.
            • lilly_about Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 08:29
              A ja blond + cera brzoskwiniowa, dlatego bledziuchem totalnym nie jestem i w białym mi dobrze. Malinowy też uwielbiam. Kupiłam sobie pod konie lata na wyprzedaży piękny malinowy żakiet sisley i w związku z tym czekam na wiosnę smile
        • cherry.coke Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:12
          marzeka1 napisała:

> O, zazdroszczę też wszystkim, które dobrze wyglądają w białym kolorze big_grin kolejn
          > y kolor nie dla mnie.

Ja wygladam zarabiscie w bialym, ale oprocz koszul nie moge go nosic, bo sie czuje jak tarcza strzelnicza... wyjatkowo malo popularny?
    • jak_matrioszka Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:46
      Czerwony, niebieski, bialy i brazowy, nie mam chyba nic zielonego.
    • magiczna_marta Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:46
      Czarny przede wszystkim- ze względów ideowo-przynależnościowych (depeches wink )
      Mam trochę czerwonego, niebieskie dżinsy.
      • sarling Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 11:20
        Depeche nie mają wyączności na czarnytongue_out ja nosiłam się na czarni ze wzgędu na bycie Curem.
    • beataj1 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:56
      Niebieski, zielony, limonkowy, żółty i fuksjowy i dużo turkusu. Generalnie mocne czyste kolory. Żadnych beży czy pasteli.

Z czarnych rzeczy mam tylko spodnie i jedną sukienkę.
    • gku25 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 21:57
      Tak jak u ciebiesmile Sporo dżinsów.
    • tosterowa Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:00
      Głównie czarny, później biały, szary i granatowy.
    • martishia7 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:00
      Czarny, szary i sporo fioletu.
    • ma_dre Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:07
      czarny, bialy, brazowy, dzinsowy, niebieski, szary, bezowy, zielony, kaki, sliwkowy, pomaranczowy, czerwony, granat, turkusowy, kacza zielen, rozowy, srebrny, zloty, zolty, lososiowy... duzo tego. Kiedys chodzilam glownie na czarno i szaro, ale przeszlo mi, dzis czuje sie znacznie lepiej wink
      Czego nie trawie to zdecydowanie zimne kolory, jak fiolet i niebieski elektryczny.
      • damakama Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:12
        od beżu po ciemną gorzką czekoladę - wszystkie odcienie brązu + rudości (z camelowym włącznie) + biel + krem + 2 granatowe rzeczy + jeansy, mam awersję do zieleni - bo jednoznacznie kojarzy mi się z rudzielcami (źle mi się kojarzy)
    • cherry.coke Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:10
      Czerwony i niebieski we wszystkich odcieniach, fiolet, pomarancz, szary, czarny i deczko bialego.
      Zero bezow, brazow i zoltych, nie trawie. Zielony mi nie sluzy.
    • asia_i_p Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 22:38
      Trochę czerni, bieli, dżinsu i beżu mam. Oprócz tego sporo kremowego, czerwieni, bordo i fioletu, turkus i zieleń morska, trochę zieleni (takiej bardziej trawiastej), trochę pomarańczu/rudego. Reszty malutko, klasycznego niebieskiego nic, różowego prawie nic.
      • zuzanna56 Re: Kolory w Waszej szafie 27.12.12, 23:49
        Latem jest trochę jaśniej a teraz to granat, szary, czarny. Malutko kremowego, jasno niebieskiego, różu. Niestety głównie te ciemne kolory.
    • claudel6 Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 00:17
      mi krócej zabierze jak napiszę jakich kolorów nie mam w szafie - baby różu i baby blue, czyli takich jasnych odcieni tych kolorów. resztę mam. mam inne palety na zimę/jesień i inne na wiosnę/lato.
    • a.va Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 01:01
      Przeważają: mocny róż, turkus, morska zieleń.
      Zero ciepłych kolorów, bo źle w nich wyglądam.
    • guderianka Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 08:47
      czarny-szary
      rudy-rudy pomarańcz
      czerwony
      różowy (?!)
    • klubgogo Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 09:14
      Szarości, biel, beże plus dżinsy. Ale, żeby nie było nudno mam jeden turkusowy płaszczyk.
      • heca7 Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 09:26
        Na pewno nie mam nic zielonego. Zielony powoduje , że robię jeszcze bardziej szara na twarzy wink Mam dużo czarnych rzeczy, niebieskich, beżowych. Jedną czy dwie sztuki różowe ale raczej takie przypudrowane. Trochę brązów. Bieli.
    • inguszetia_2006 Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 10:14
      Witam,
      Połowa - biała. To są koszule do pracy. Reszta - wszystkie kolory tego świata. Też złoty i srebrny.
      Pzdr.
      Ing
    • rosapulchra-0 Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 10:18
      No ja też z tych, co się na smutno ubierają, choc troche kolorowych szmatek mam, jakieś turkusy, ostre róże, oczoebne żółcie lub pomarańcze, jednak procentowo to znikoma ilość.

--Miałam męża, od groma chłopaków, ale byłam też z kobietą, czego nigdy nie ukrywałam, w związku z tym jestem lesbą, to chyba oczywiste by m_s
      anielska.blog.pl/
      • naturella Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 10:26
        Czekoladowy brąz, ciemny fiolet (śliwka), zimne odcienie beży, dużo szarości i trochę czerni. Czarny lubię najmniej ze wszystkich, które noszę. Najbardziej lubię łączyć fiolety z brązem, ewentualnie z szarością. Trochę mam też rzeczy granatowych i niebieskich, ale niedużo i jakoś zimą ich nie noszę, tylko wiosną (mam granatowe, zamszowe mokasyny).
    • anias29 Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 10:22
      Ciężko określić, to zależy o jaką część garderoby chodziwink
      Sukienek mam najwięcej czerwonych oraz różnokolorowych/wielobarwnych(?).
      Spodnie czarne.
      Spódniczki w desenie czarno-białe itp.
      Swetry głównie popielate.
      Bluzki różne.
      Płaszcze mam: malinowy, szary, ciemny fiolet.
      • mamaemmy Anias :) 28.12.12, 10:34
        Nic dziwnego,że masz najwięcej czerwonych sukienek,bo wyglądasz w nich super !smile
        Ach,jak mi żal moich blond tongue_out
    • princy-mincy Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 10:42
      fiolety, roze, fuksje, baklazany- wszystkie odcienie
      troche szarosci, ale nie wiele
      minimalnie czarnego, bialego i czerwonego

nie mam nic zielonego, zoltego czy pomaranczowego- kompletnie nie moje kolory
    • sarling Re: Kolory w Waszej szafie 28.12.12, 11:18
      Kiedyś faktycznie - 95% czerni.
      Myślałam, że dlaej dużo mam czarnego, ale kiedyś ułożyłam sobie rzeczy kolorami i okazało się, że mam niemal po równo granatu, czerwieni, bieli, nude (w wersji beżowej i różowawej), a czarnych tylko kilka ciuchów. Mam też coś fuksjowego, turkusowego, ale mało.

Za to znajdziecie u mnie nic w rudościach, brązach i zieleniach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka