noname2002 02.04.13, 18:41 zeby rozladowac silnego wk...wa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: Co robicie... 02.04.13, 18:43 noname2002 napisała: > zeby rozladowac silnego wk...wa? drę ryja Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Co robicie... 02.04.13, 18:48 Ja tez, jak sie wydre to od razu lepiej Albo czasami w cos przyloze, tym co mam akurat w rece (jak nic nie mam to piescia) w to co akurat jest pod reka... Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: Co robicie... 02.04.13, 18:49 ja nadymam sie jak zaba, ale akurat nie teraz. jestem bardzo spokojniutki i mam znow spadek cukru czyli chce mi sie spac, a czekolady nie ma w domu. dzis mnie nic nie wyprowadzi z rownowagi. ot, spokojny dzien na forum czego i innym zycze czyli nie taki diabel straszny, zeby uciekac przed swiecona woda. borgia Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Co robicie... 02.04.13, 18:52 Zazwyczaj dre ryja. Na meza ale zazwyczaj to on jest powodem wk..wa. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Co robicie... 02.04.13, 18:57 Również darcie ryja. Dawniej zdarzało się efektownie walnąć czymś o podłogę, ale mi przeszło. Szkoda zastawy stołowej. Czasem walnę poduszką w podłogę najwyżej Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Co robicie... 02.04.13, 19:00 Biore ksiazke i juz mnie nie ma. Zostawiam wnerwiona druga strone z jej problemami, odcinam sie zupelnie i nie wolno mnie dotykac. Jak sie wciagne w czytanie to i przechodzi i kiedy juz jestem zupelnie spokojan to sama wracam do zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Co robicie... 02.04.13, 19:05 Koniecznie muszę coś wyrzucić,z ubrań,gratów,starych kosmetyków- cokolwiek. Kojąco działa na mnie układanie zabawek córki,zwłaszcza porządki w jej domku playmobil Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Co robicie... 02.04.13, 19:22 trzasniecie czyms - najlepiej drzwiami albo szuflada - kilka juz zepsutych w domu, ale przechodzi mi od razu, no i gimnastyka! Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Co robicie... 02.04.13, 19:47 Pływam.Darcie ryja uważam za żenujące, drzecie ryja też na swoje dzieci bo to takie nie trendy tutaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Co robicie... 02.04.13, 20:00 ja to sie nie umiem drzec - ze strachu ani ze zlosci, z zaskoczenia za to potrafie krzykanc na caly ryj.. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: Co robicie... 02.04.13, 20:11 kozica111 napisała: > Pływam. Nawet jak się wqrwisz o 23:11? > Darcie ryja uważam za żenujące, drzecie ryja też na swoje dzieci bo to t > akie nie trendy tutaj.... Jak trzeba to drę. Nie dlatego, że trendy czy nie trendy, ale dlatego, że skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: Co robicie... 02.04.13, 20:17 Krótkoterminowy wqrw - rzucam mięchem. Długoterminowy - wysiłek fizyczny (rower, bieganie, odkurzanie) albo przy ekstremalnym niekiedy papieros. Odpowiedz Link Zgłoś