Dodaj do ulubionych

Co robicie...

02.04.13, 18:41
zeby rozladowac silnego wk...wa?
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: Co robicie... 02.04.13, 18:43
      noname2002 napisała:

> zeby rozladowac silnego wk...wa?

drę ryjasmile
      • jematkajakichmalo Re: Co robicie... 02.04.13, 18:48
        Ja tez, jak sie wydre to od razu lepiej smile Albo czasami w cos przyloze, tym co mam akurat w rece (jak nic nie mam to piescia) w to co akurat jest pod reka...
      • 1borgia Re: Co robicie... 02.04.13, 18:49
        ja nadymam sie jak zaba, ale akurat nie teraz. jestem bardzo spokojniutki i mam znow spadek cukru czyli chce mi sie spac, a czekolady nie ma w domu. dzis mnie nic nie wyprowadzi z rownowagi. ot, spokojny dzien na forum czego i innym zycze czyli nie taki diabel straszny, zeby uciekac przed swiecona woda.
        borgia
    • mayaalex Re: Co robicie... 02.04.13, 18:52
      Zazwyczaj dre ryja. Na meza wink ale zazwyczaj to on jest powodem wk..wa.
    • thegimel Re: Co robicie... 02.04.13, 18:57
      Również darcie ryja. Dawniej zdarzało się efektownie walnąć czymś o podłogę, ale mi przeszło. smile Szkoda zastawy stołowej. Czasem walnę poduszką w podłogę najwyżej smile
    • jak_matrioszka Re: Co robicie... 02.04.13, 19:00
      Biore ksiazke i juz mnie nie ma. Zostawiam wnerwiona druga strone z jej problemami, odcinam sie zupelnie i nie wolno mnie dotykac. Jak sie wciagne w czytanie to i przechodzi i kiedy juz jestem zupelnie spokojan to sama wracam do zycia.
    • a.va Re: Co robicie... 02.04.13, 19:03
      Idę pobiegać.
    • kkalipso Re: Co robicie... 02.04.13, 19:05
      Koniecznie muszę coś wyrzucić,z ubrań,gratów,starych kosmetyków- cokolwiek.
      Kojąco działa na mnie układanie zabawek córki,zwłaszcza porządki w jej domku playmobilsmile
    • wespuczi Re: Co robicie... 02.04.13, 19:22
      trzasniecie czyms - najlepiej drzwiami albo szuflada - kilka juz zepsutych w domu, ale przechodzi mi od razu, no i gimnastyka!
    • kozica111 Re: Co robicie... 02.04.13, 19:47
      Pływam.Darcie ryja uważam za żenujące, drzecie ryja też na swoje dzieci bo to takie nie trendy tutaj....
      • wespuczi Re: Co robicie... 02.04.13, 20:00
        ja to sie nie umiem drzec - ze strachu ani ze zlosci, z zaskoczenia za to potrafie krzykanc na caly ryj..
      • aquarianna Re: Co robicie... 02.04.13, 20:11
        kozica111 napisała:

> Pływam.

Nawet jak się wqrwisz o 23:11? wink

> Darcie ryja uważam za żenujące, drzecie ryja też na swoje dzieci bo to t
        > akie nie trendy tutaj....

Jak trzeba to drę. Nie dlatego, że trendy czy nie trendy, ale dlatego, że skuteczne tongue_out
    • aquarianna Re: Co robicie... 02.04.13, 20:17
      Krótkoterminowy wqrw - rzucam mięchem.
      Długoterminowy - wysiłek fizyczny (rower, bieganie, odkurzanie) albo przy ekstremalnym niekiedy papieros.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka