swiecaca 22.05.13, 09:36 czy Eko Plus on Eko różni się tylko zbrylaniem? który lepszy - zbrylający czy nie? i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferrytyna Re: żwir Cat's Best 22.05.13, 09:42 zawsze używałam /znaczy koty uzywały/ Eco Plus. Zbrylający jest wygodny bo wybierasz tylko kulki "sikowe" i wrzucasz do WC. Jak się nie zbryla to tych sików nie wybierzesz dokładnie i śmierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: żwir Cat's Best 22.05.13, 09:46 Aaaa, czyli jeden się nie zbryla? No to ja używam zbrylającego, od zawsze. Zbryla się jak szatan. W ogóle to jest najlepszy żwir - robiłam skoki w bok do chyba wszystkich na rynku i ten jest jednak bezkonkurencyjny. Dla mnie dużym plusem jest to, że te bryłki po prostu wrzucam do toalety i po sprawie. Podobnie jak większe niespodzianki. Nie potrafię zrozumieć tych, co używają żwirów niebiodegradowalnych i muszą wszystko wrzucać do kosza na śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: żwir Cat's Best 22.05.13, 09:43 Wiesz co, używam go od dekady i nie miałam pojęcia, że są dwa rodzaje Po powrocie do domu muszę sprawdzić, którego używam... Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: żwir Cat's Best 22.05.13, 09:47 drzewko mi się rozjechało, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: żwir Cat's Best 22.05.13, 09:44 Chyba nie ma samego "eco", jest universal i eco plus. Eco plus się zbryla i chyba tylko taka jest różnica. Ja ze swojej strony polecam Golda tej samej firmy, dla kotów długowłosych - są większe bryłki i nie nosi się tak bardzo po mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś