marcela16 01.06.13, 10:29 mam takie pytanie, trochę z ciekawości, czy seks z innym mężczyzną to inne doznania? czy w tych samych pozycjach to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redheadfreaq Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 10:33 Dla mnie całkowicie inne - zależne głównie od budowy faceta, stopnia podniecenia, umiejętności partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 10:41 Mialas jednego mezczyzne w zyciu ? ...;p Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 16:59 antyideal napisała: > Mialas jednego mezczyzne w zyciu ? ...;p a to takie dziwne? niektóre trafiają od razu na tego swojego... Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 20:52 miałą drugiego chłopaka przed mężem ale okazał się wcześniej zdrajcą zanim do czegoś doszło, wyrywał panienki na prawo i lewo. A ja na szczęscie rozum miałam na miejscu. A tak byłabym wykorzystana jak niektóre z Was. Jestem szczęsliwą osobą pod tym względem, dlaczego moje życie ma być gorsze od waszego, nie jedna kobieta moze mi pozazdrościc. Są faceci co lubią zaliczać, a sa faceci co tego nie potrzebują, sa również takie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 13:00 marcela16 napisała: > miałą drugiego chłopaka przed mężem ale okazał się wcześniej zdrajcą zanim do c > zegoś doszło... A ja na szczęscie rozum miałam na miejscu. < O Jezu, aż strach pomyśleć, co by było gdybyś z tym pierwszym przeżyła "pierwszy raz" a z mężem drugi raz. Nie dość ,że byłabyś nieszczęśliwa, to w dodatku dziwką... > tak byłabym wykorzystana jak niektóre z Was. < No, Jezu ale miałaś szczęścia! >Jestem szczęsliwą osobą pod tym względem< > dlaczego moje życie ma być gorsze od waszego, nie jedna kobieta moze mi > pozazdrościc. < OJP, nooo. Inne to mają rzeczywiście GOOOrsze życie od Twego i takie nieszczęśliwe są! Oj ku..., jak one ci muszą zazdrościć ! itd... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 13:40 Jak to dobrze że mi uświadomiłaś że jestem nieszczęśliwa a mój mąż to dziwkarz Tylko skoro wszystko tak picuś glancuś to skąd u Ciebie ta ciekawość, jak to jest z innym... Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: seks z innym mężczyzną 06.06.13, 23:08 Wychodzi na to, ze ja bylam zenskim odpowienikiem dziwkarza, a maz byl grzeczny Jestesmy bardzo szczesliwi, choc jesli wierzyc autorce, to nam sie tylko wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 10:54 wnioskuję, że miałaś tylko jednego "chłopa" w życiu. Każdy facet daje inne doznania Spróbuj doświadczyć, będziesz mogła doradzać innym Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 10:57 misiowamama-2 napisała: > wnioskuję, że miałaś tylko jednego "chłopa" w życiu. a może nie miałaś ... Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:02 ja mam dziecko to miałam chyba to jasne. Jednego,nie żałuję bo seks ok. Nie che próbowac, dlatego pytam. Mam udane małżeństwo, nie wyobrażam sobie seksu z kimś innym, brzydziłabym się. Są cudowni faceci wiem, ale gdybym była sama, bałabym sie nowych związków... chorob, ciązy, faceci są różni Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:07 ...kwaśne winogrona... Gdybym poprzestała na swoim pierwszym partnerze, byłabym teraz bardzo, bardzo nieszczęśliwą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:12 redheadfreaq napisała: > ...kwaśne winogrona... > > Gdybym poprzestała na swoim pierwszym partnerze, byłabym teraz bardzo, bardzo n > ieszczęśliwą osobą. ale tak samo można miec wyrzuty ze po tym drugim można być bardzo nieszczęsliwym bo pierwszy jednak lepszy, ahhhh, nie zazdroszcze nikomu, ja się szanuje i te sprawy są dla mnie naprawde czymś wyjątkowym i żeby był seks to musi być odpowiednia osoba...jak można z dyskoteki kogos wyrwac? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:16 No tak... miałam więcej niż jednego partnera = nie szanuję się i puszczam na dyskotekach. Po co zadajesz pytania, na które nie chcesz znać odpowiedzi? Żeby wyrazić swoją wzgardę dla rozmówczyń? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:23 redheadfreaq napisała: > No tak... miałam więcej niż jednego partnera = nie szanuję się i puszczam na d > yskotekach. > > Po co zadajesz pytania, na które nie chcesz znać odpowiedzi? Żeby wyrazić swoją > wzgardę dla rozmówczyń? zadałam pytanie ale nie odpowiadasz tylko na moje pytanie ale mnie pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:26 redheadfreaq napisała: > No tak... miałam więcej niż jednego partnera = nie szanuję się i puszczam na d > yskotekach. > > Po co zadajesz pytania, na które nie chcesz znać odpowiedzi? Żeby wyrazić swoją > wzgardę dla rozmówczyń? więcej niż jeden to dwa ok, ale jak już kobieta ma więcej partnerów to dobrze to nie wygląda to znaczy ze seks jest dla ciebie najwazniejszy, bo po za seksem jest wiele innych w życiu spraw, dzieci...zeby poznac partnerów to potrzeba czasu Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:28 marcela16 napisała: > > więcej niż jeden to dwa ok, ale jak już kobieta ma więcej partnerów to dobrze t > o nie wygląda > to znaczy ze seks jest dla ciebie najwazniejszy, Troll? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:29 aqua48 napisała: > marcela16 napisała: > > > > więcej niż jeden to dwa ok, ale jak już kobieta ma więcej partnerów to do > brze t > > o nie wygląda > > to znaczy ze seks jest dla ciebie najwazniejszy, > > Troll? tak trol Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:38 aqua48 napisała: > marcela16 napisała: > > > > więcej niż jeden to dwa ok, ale jak już kobieta ma więcej partnerów to do > brze t > > o nie wygląda > > to znaczy ze seks jest dla ciebie najwazniejszy, > > Troll? no sory mam inny pogląd to odrazu troll? a to ty jestes trolem skoro takie rzeczy piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:52 marcela16 napisała: > no sory mam inny pogląd to odrazu troll? Sorry. Od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:02 Posiadanie odmiennych poglądów nie upoważnia Cię do obrażania rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:07 marcela16 napisała: > więcej niż jeden to dwa ok, ale jak już kobieta ma więcej partnerów to dobrze to nie wygląda ...< co ty bredzisz? no dobra, jeśli ma 10 naraz to ok. Ale jeśli babka w przeciągu 50 lat miała ich np. ośmiu to co? uzależniona od seksu dziwka? <zeby poznac partnerów to potrzeba czasu< a ile Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:13 misiowamama-2 napisała: > marcela16 napisała: > > > > więcej niż jeden to dwa ok, ale jak już kobieta ma więcej partnerów to do > brze to nie wygląda ...< > > co ty bredzisz? > no dobra, jeśli ma 10 naraz to ok. Ale jeśli babka w przeciągu 50 lat miała ich > np. ośmiu to co? uzależniona od seksu dziwka? > > <zeby poznac partnerów to potrzeba czasu< > > a ile Twoim zdaniem? > > przynajmniej kilka miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:16 marcela16 napisała: > przynajmniej kilka miesięcy< Ok. Jeden potrzebuje mniej drugi więcej. Rozumiem to. No ale jeśli po tych 10 miesiącach idziesz do łóżka z facetem i dajmy na to jest twój trzeci w życiu partner, to co? Coś z tobą jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:19 misiowamama-2 napisała: > marcela16 napisała: > > > przynajmniej kilka miesięcy< > > Ok. Jeden potrzebuje mniej drugi więcej. Rozumiem to. No ale jeśli po tych 10 m > iesiącach idziesz do łóżka z facetem i dajmy na to jest twój trzeci w życiu par > tner, to co? Coś z tobą jest nie tak? > > można sie oszukac raz, ale za drugim razem juz wiesz o co chodzi....jak można miec 10-ciu, znam dziewczyne co miała i 15 facetów i powiedziała ze czuje sie jak szmata, po 3,4 facecie juz tak sie czuła ale brnęła dalej. Więc róznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:26 marcela16 napisała: > > można sie oszukac raz, ale za drugim razem juz wiesz o co chodzi....< ale dlaczego od razu oszukać? >jak można miec 10-ciu, znam dziewczyne co miała i 15 facetów i powiedziała ze czuje > sie jak szmata, po 3,4 facecie juz tak sie czuła ale brnęła dalej.< chyba nie chcesz powiedzieć, że opierając się na jednym przykładzie koleżanki- szmaty, wszystkie kobiety są takie same i takie same maja odczucia. Rozumiem, że według ciebie są kobiety takie jak ty ( z jednym w życiu partnerem) i takie jak twoja koleżanka- szmaty ( z więcej niż jednym partnerem w przeciągu swego życia) > Więc róznie bywa. Rzeczywiście, różnie. Jest jeszcze trzeci typ kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:29 misiowamama-2 napisała: > .< > > ale dlaczego od razu oszukać? > > >jak można miec 10-ciu, znam dziewczyne co miała i 15 facetów i powiedziała > ze czuje > > sie jak szmata, po 3,4 facecie juz tak sie czuła ale brnęła dalej.< > > chyba nie chcesz powiedzieć, że opierając się na jednym przykładzie koleżanki- > szmaty, wszystkie kobiety są takie same i takie same maja odczucia. > Rozumiem, że według ciebie są kobiety takie jak ty ( z jednym w życiu partnerem > ) i takie jak twoja koleżanka- szmaty ( z więcej niż jednym partnerem w przecią > gu swego życia) > > ja nie powiedziałam ze ona szmata.Ona tak się czuje, po takim doświadczeniu seksualnym. Nie mówię ze jeden facet to porządna kobieta a więcej to szmata. Tego nie powiedziałam Ale to naprawdę nie jest normalne jak ma sie tylu partnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:35 marcela16 napisała: > Ale to naprawdę nie jest normalne jak ma sie tylu partnerów.< Ale co jest nie normalne? To, że mogło się mieć np. ośmiu partnerów w przeciągu całego życia? Ależ to nie jest nienormalne, w życiu różnie bywa. Nienormalne natomiast jest to gdy ma się ich na raz, w jednym czasie ośmiu naraz. To nie należy do normalności. Fakt Tyle, że ja juz nie wiem o co ci chodzi. Bo zapytałaś jak jest z innym facetem, czy jest jakaś różnica. a jak usłyszałaś opinie od innych, to od razu podniosłaś larum ,że są nieprzyzwoite ( w przenośni) i że dla ciebie to nienormalne. Po co pytasz w takim razie? > Odpowiedz Link Zgłoś
irena111 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 08:25 swoją drogą ciekawa uwaga... kobieta z doświadczeniem seksualnym z wieloma facetami to dziwka a facet, który zalicza, powiedzmy "szaleje" z panienkami i wyrywa co impreza nową laskę do łóżka to niby jak się nazywa? dziwne jest społeczeństwo, które w jednej chwili piętnuje kobiety i nic nie robi z mężczyznami, którzy są drapieżnikami seksualnymi... przychodzi czas, że facet przestaje szaleć, zakłada rodzinę i jego młodzieńcze seks podboje zostają mu zapomniane, kobieta natomiast zostaje z piętnem puszczalskiej na całe życie... paranoja... dla mnie też ważna jest uczciwość w związku i dbałość o własne dobre imię, ale nie popadajmy w paranoję, jeśli spotykasz się z kimś i mimo upływającego czasu dochodzicie do wniosku, że związek ten nie jest taki jakim byście chcieli, rozchodzicie się to dlaczego nie masz szukać nowego partnera? nie chodzi mi o to, żeby co rok mieć do łóżka kolejnego partnera, ale z raczej o to, żeby po tym pierwszym nie rezygnować ze szczęścia w kolejnym związku, człowiek to istota stadna i potrzebuje partnera nie tylko do łóżka ale i do zwykłego, prozaicznego życia, nie każdy ma tę szansę, żeby za pierwszym razem spotkać tego najlepszego partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: seks z innym mężczyzną 02.06.13, 09:50 > więcej niż jeden to dwa ok, ale jak już kobieta ma więcej partnerów to dobrze t > o nie wygląda Ale facetów też to dotyczy jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:03 marcela16 napisała: >ja się szanuje < ja też się szanuję. Skąd myśl, że jak się miało więcej niż jednego partnera (aż żal ) to od razu dziwka i na szacunek nie zasługuje? >żeby był seks to musi być odpowiednia osoba...jak można z dyskoteki kogos wyrwac? no wiadomo, że odpowiednia, pod każdym względem I dlaczego sądzisz, że z dyskoteki tylko? A co to, w innych miejscach Panów brak? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:15 misiowamama-2 napisała: > marcela16 napisała: > > > >ja się szanuje < > > > ja też się szanuję. Skąd myśl, że jak się miało więcej niż jednego partnera (aż > żal ) to od razu dziwka i na szacunek nie zasługuje? > >żeby był seks to musi być odpowiednia osoba...jak można z dyskoteki kogos > wyrwac? > > no wiadomo, że odpowiednia, pod każdym względem I dlaczego sądzisz, że z dy > skoteki tylko? A co to, w innych miejscach Panów brak? > > to poweid zmi gdzie dzis mogę wyrwac faceta? no weź nie rób idiotki, tylko na imprezach masowych, dyskotekach, chyba ze internecie na czasie seks ale to zboczeńcy, wejdź popatrz, umówi sie za minute z Tobą A normalnego? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:21 marcela16 napisała: > to poweid zmi gdzie dzis mogę wyrwac faceta?< aaa... to potrzebujesz faceta innego niż Twój mąż, czy nie ? >no weź nie rób idiotki, tylko na imprezach masowych,, imprezy masowe to nie tylko dyskoteki. Na pielgrzymce też można poznać > chyba ze internecie na czasie seks ale to zboczeńcy, wejdź popatrz, umówi sie za minute z Tobą. < tu sie zgodzę. Żadko można trafić na normalnego w intenecie... A normalnego? gdzie? Nie no proszę, nie rozśmieszaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:26 misiowamama-2 napisała: > > A normalnego? gdzie? > > Nie no proszę, nie rozśmieszaj mnie... > daj przykład, no proszę...w pracy? to chyba ze kochanka. nie wiesz...bo można tylko poznac właśnie tam gdzie wszyscy się spotykają własnie po to. > Odpowiedz Link Zgłoś
irena111 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 08:32 marcela16 napisała: > misiowamama-2 napisała: > > > > > > A normalnego? gdzie? > > > > Nie no proszę, nie rozśmieszaj mnie... > > > > > daj przykład, no proszę...w pracy? to chyba ze kochanka. > nie wiesz...bo można tylko poznac właśnie tam gdzie wszyscy się spotykają własn > ie po to. > > teraz to ja aż oplułam monitor to Twoim zdaniem jeśli jesteś w związku i wyrwiesz faceta na dyskotece to on już Twoim kochankiem nie będzie, bo ten z którym pracujesz mógłby nim zostać idąc z Tobą do łóżka? kobieto... ogarnij się!!! jakby na to nie patrzeć każdy facet z którym poszłabyś do łóżka i uprawiała seks, niezależnie od tego czy jesteś z innym w związku czy nie to będzie to kochanek, nawet będąc z kimś po ślubie można mówić o nim, że nawet jako mąż jest świetnym kochankiem seks to inaczej kochanie się - fizyczne zaspakajanie swoich potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 [...] 01.06.13, 13:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja allatatevi1, bardzo upraszczasz. 01.06.13, 14:34 Grille, domówki itp. mogą być w dobrze znanym gronie. Wyjścia typu koncerty nie zawsze owocują poznawaniem nowych osób. Poza tym np. na koncertach rockowych można poznać masę obszarpanych lasek/kudłatych 30latków - takie osoby nie każdemu pasują. Uprawianie sportu i hobby nie zawsze wiąże się z poznawaniem nowych osób. W pewnym wieku prowadząc życie towarzyskie nie poznaje się już tyle nowych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 15:17 no bo aż nie mogę normalnie > > to poweid zmi gdzie dzis mogę wyrwac faceta? no weź nie rób idiotki, tylk > o na imprezach masowych, dyskotekach, chyba ze internecie na czasie seks ale to > zboczeńcy, wejdź popatrz, umówi sie za minute z Tobą > A normalnego? gdzie? 1. w szkole/na studiach, ale to juz za późno jak sądzę 2. na domówce u znajomych 3. w kolejce do kina 4. na spotkaniu wspólnoty mieszkaniowej 5. w swojej pracy 6. w jego pracy 7. w "klubie zainteresowan" - jezdzieckim, filatelistycznym, wioślarskim, dowolnym innym 8. przez net, ale nie przez głupie czaty 9. przez znajomych, tylko nie ma co sie z założenia otrząsac na próby "wyswatania" 10. w środku transportu publicznego ...i jeszcze w milionie innych okazji. chyba ze pytasz gdzie poderwac faceta wyłącznie na szybki jednorazowy seks. to wtedy tak, najłatwiej tam gdzie jest tłum, bliskość ciał i sporo alkoholu. ale jak dla mnei to szkoda na to czasu i energii. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:08 Od dwudziestu lat sypiam z jednym gościem. Lata praktyki spowodowały, że on wie doskonale jak mnie doprowadzić do eksplozji. I to jest ważne. Nie ma mowy - rutyna zawsze będzie się wkradać, ale to już zależy od pary jak sobie z tym radzi. Dziewczyny mają rację, pisząc że to inne doznania. Po prostu każdy jest inny, ma swoją tylko technikę, skóra w dotyku jest inna, zapach inny, temperament, słowem mnóstwo rzeczy się składa na te doznania. I jeśli twój mąż jest twoim pierwszym facetem, a nie chcesz tego zmieniać, to zapewne zdanie innych osób w tej kwestii powinno ci wystarczyć. Złośliwości olej szerokim i ciepłym strumieniem. Na tym forum nie zawsze spotkasz się normalnymi reakcjami Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:17 rosapulchra-0 napisała: > Od dwudziestu lat sypiam z jednym gościem. Lata praktyki spowodowały, że on wie > doskonale jak mnie doprowadzić do eksplozji. I to jest ważne. Nie ma mowy - ru > tyna zawsze będzie się wkradać, ale to już zależy od pary jak sobie z tym radzi > . > Dziewczyny mają rację, pisząc że to inne doznania. Po prostu każdy jest inny, m > a swoją tylko technikę, skóra w dotyku jest inna, zapach inny, temperament, sło > wem mnóstwo rzeczy się składa na te doznania. > I jeśli twój mąż jest twoim pierwszym facetem, a nie chcesz tego zmieniać, to z > apewne zdanie innych osób w tej kwestii powinno ci wystarczyć. Złośliwości olej > szerokim i ciepłym strumieniem. Na tym forum nie zawsze spotkasz się normalnym > i reakcjami dzięki, wiem, ze bez przyczyny żadna nie zmienia faceta, widocznie nie zaspokajał jej i ma nastepnego/lub tak lubi seks ze musi zmieniac, urozmaicać ale to juz nie jest normalna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:21 jasne. normalna kobieta tylko z mężem, na misjonarza i przy zgaszonym świetle, zapomniałaś dodać. słaby trolling. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:30 jeszcze nie znalazła się kobieta o moich poglądach tylko wszystkie się rzucacie, trafiłam w czuły punkt. Z tego wynika że nie znajdziemy podobnej kobiety do mnie, tylko wszystkie z wielkim przebigiem, bez obrazy ale to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 wileki przebieg hihihi 01.06.13, 12:38 marcela16 napisała: > jeszcze nie znalazła się kobieta o moich poglądach, o czymś to świadczy? Jesteś naj, naj... >Z tego wynika że nie znajdziemy podobnej kobiety do mnie, tylko wszystkie z wielkim przebigiem, bez obrazy ale to prawda.< Nie obrażam się, nie mam "wielkiego przebiegu", ale taki jaki wystarcza mi aby nie zadawać głupich pytań Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: wileki przebieg hihihi 01.06.13, 13:12 Misiowa, mędrcy już dawno odkryli, że nie ma głupich pytań, tylko są głupie odpowiedzi, np takie: Cytatnie mam "wielkiego przebiegu", ale taki jaki wystarcza mi aby > nie zadawać głupich pytań Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: wileki przebieg hihihi 01.06.13, 13:53 Mędrcy również odkryli, że lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupiej, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ale ty nie tylko na "ludowy" rozsądek jesteś impregnowana, na każdy inny również. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: wileki przebieg hihihi 01.06.13, 14:28 O-o, moja kolejna fanka w natarciu! Jakże się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: wileki przebieg hihihi 03.06.13, 06:40 Jesteś żałosna, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: seks z innym mężczyzną 02.06.13, 19:45 > jeszcze nie znalazła się kobieta o moich poglądach tylko wszystkie się rzucacie > , trafiłam w czuły punkt. Sorry, ale Twoje poglądy trącą moherem. Ja również miałam jednego partnera, a jednak nie osądzam w żaden sposób tych, które miały ich kilku. Gdybym poznała mojego męża kilka lat później, to też wchodziłabym w związek mając zapewne jakieś doświadczenia. Czysty przypadek, że zeszliśmy się jako smarkacze i już nie zdążyliśmy pobrykać z kimś innym. Z tego wynika że nie znajdziemy podobnej kobiety do m > nie, Jakaś pewnie się znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:31 > dzięki, wiem, ze bez przyczyny żadna nie zmienia faceta, widocznie nie zaspokaj > ał jej i ma nastepnego/lub tak lubi seks ze musi zmieniac, urozmaicać ale to ju > z nie jest normalna kobieta jestes strasznie skoncentrowana na seksie, moze to dla ciebie niespodzianka ale zwiazek to nie tylko seks. taka tunelowa wizja swiadczy o zaburzonym odbiorze rzeczywistosci. dobre trolle buduja bardziej realna persone, ale podobno trening czyni mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:37 Ja myślę, że jest po prostu młoda bardzo i ma niewielkie doświadczenie życiowe. Z czasem wyjdzie z tego tunelu i rozejrzy się szerzej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:43 rosapulchra-0 napisała: > Ja myślę, że jest po prostu młoda bardzo i ma niewielkie doświadczenie życiowe. > Z czasem wyjdzie z tego tunelu i rozejrzy się szerzej. kochana jestem 12 lat w małzenstwie, 5 lat chodzenia i męzowi to odpowiadało i mi tez, i jest ok, o matko zapytałam tylko i z tego wyszło niewiadomo co. Dla was kilkunastu partnerów to normalne a dla mnei jeden to normalne. I nie życzę sobie ze tekstow że jestem ochłapem, bo możesz za to odpowiadać, mogę Ci to załatwić to moja codzienność Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:52 Tylko że ja ciebie w żaden sposób nie obraziłam. Mało tego, kłócę się z innymi o to, żeby przestali cię obrażać. Może czytanie ze zrozumieniem? I trochę mniej złej woli? Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:55 skup sie marcela, dobry troll musi umiec prowadzic kilka konwersacji w swoim watku, a nie wklejac bzdety I grozby gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 13:52 marcela16 napisała: > dzięki, wiem, ze bez przyczyny żadna nie zmienia faceta, widocznie nie zaspokaj > ał jej i ma nastepnego/lub tak lubi seks ze musi zmieniac Biedna Ty skoro życie kręci ci się dookoła d.py wyłącznie. Normalni ludzie się rozstają/są ze sobą z uwagi na wiele czynników, z których seks jest tylko przyjemnym dodatkiem. Jeśli trzymasz chłopa tylko łóżkiem - sama pomyśl jak to o Tobie świadczy. Ot, taki stały klient. Taaa, wakacje coraz bliżej, dzieciakom sie nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 06:32 > ja się szanuje No to ja się nie szanuje, bo miałam więcej, niż jednego, ale dzięki temu nie muszę się zastanawiać, czy z innymi jest tak samo. Nie jest tak samo. Nie znam nikogo, kto uważałby, że seks z pierwszym partnerem był najlepszy w życiu, zawsze później jest lepiej. Więc pewnie jakieś przyjemności Cię omijają. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 01.06.13, 14:50 marcela16 napisała: > ja mam dziecko to miałam chyba to jasne. Roznie to bywa..... byla juz ponoc taka, ktora faceta nie miala, a dziecko bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 17:01 marcela16 napisała: > ja mam dziecko to miałam chyba to jasne. Jednego,nie żałuję bo seks ok. Nie che > próbowac, dlatego pytam. Mam udane małżeństwo, nie wyobrażam sobie seksu z kim > ś innym, brzydziłabym się. Są cudowni faceci wiem, ale gdybym była sama, bałaby > m sie nowych związków... chorob, ciązy, faceci są różni hm?jak bys była szczliwa to nie zastanawiałaś się jak"smakuje" seks z innym. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 20:58 lafiorka2 napisała: > marcela16 napisała: > > > ja mam dziecko to miałam chyba to jasne. Jednego,nie żałuję bo seks ok. N > ie che > > próbowac, dlatego pytam. Mam udane małżeństwo, nie wyobrażam sobie seksu > z kim > > ś innym, brzydziłabym się. Są cudowni faceci wiem, ale gdybym była sama, > bałaby > > m sie nowych związków... chorob, ciązy, faceci są różni > > hm?jak bys była szczliwa to nie zastanawiałaś się jak"smakuje" seks z innym. naprawdę tak uważasz? ja jestem osobą pod tym względem trochę inna, jakbym chciała to miałam wiele okazji, ale mam wspaniałego męża i nie chciałabym tego zepsuć, bo bym była nieszczęsliwa, dlatego zapytałam. Ja się brzydzę innych facetów poprostu. Nie zapytałam tego z jakąs ochotą, nic nie miałam na myśli, tak zadałam pytanie, nawet zapytać nie mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: seks z innym mężczyzną 02.06.13, 10:30 marcela16 napisała: > mam wspaniałego męża i nie chciałabym tego zepsuć, bo bym była nieszc > zęsliwa, dlatego zapytałam. Ja się brzydzę innych facetów poprostu. Nie zapytał > am tego z jakąs ochotą, nic nie miałam na myśli, tak zadałam pytanie, nawet zap > ytać nie mogę? Ja popieram Twoją postawę i mi się ona podoba. Co do meritum - z każdym partnerem płci przeciwnej jest INACZEJ, z jednymi lepiej, z innymi gorzej, a jeszcze z innymi nie da się nic powiedzieć właśnie ponad słowo 'inaczej'. Problemy możesz mieć za x lat, gdyby mężowi się odmieniło i zapragnął rzucić Cię dla innej kobiety. Wtedy dopiero byłoby ciężko się przemóc. Oczywiście, nie życzę tego. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 13:07 marcela16 napisała: >ale gdybym była sama, bałaby > m sie nowych związków... chorob, ciązy, faceci są różni Też bym się bał takiej baby, zadufanej w sobie, niedoświadczonej i jakby lekko psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:33 Inne. I czasem to rodzi rózne rozczarowania... Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 11:58 Ale może być też i zmiana na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:10 bo tak to jest jak sie wchodzi wczesnie w zwiazek jest och i ach jak romantycznie, bo nikogo wczesniej nie bylo, a potem lata mijaja i pojawia sie zal po stracie, ze sie z innym nie sprobowalo. pol biedy jak jest na to jeszcze szansa, ale jak zwiazek jest szczesliwy to jakos nie ma podstaw do probowania z kims innym, a zal pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:12 ależ jasne, że inne. bardzo inne. dlatego jestem bardzo wdzięczna losowi, że nie jestem już z moim pierwszym chłopakiem Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:24 człowiek jest taki ze nigdy mu sie nie dogodzi, ale sa takie w życiu kwestie jak postepować pomimo tego. Seks dla mnie nie jest najwazniejszy ale brakuje mi tego jak jestesmy zapracowani i w którymś momencie pragniemy siebie. Nie wyobrażam się oddawac innemu, obcemu, nowo poznanemu, chodzi mi o taki szacunek, nie obrażam innych ale nie umiem tego wytłumaczyć, widocznie dla mnie jest to świętośc i musi ktoś na to naprawdę zasłużyc, nie rozdaje na prawo i lewo swojego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:27 ale nowych doznan jednak szukasz to sie zdecyduj albo sie szanujesz i jestes szczesliwa z tym co masz albo hulaj doop..... Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:31 ma-ura napisała: > ale nowych doznan jednak szukasz to sie zdecyduj albo sie szanujesz i jestes > szczesliwa z tym co masz albo hulaj doop..... nie szukam nowych doznan, PASUJE MI MÓJ ZWIĄZEK I SEKS Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:36 marcela16 napisała: > > > > nie szukam nowych doznan, PASUJE MI MÓJ ZWIĄZEK I SEKS taaak wlasnie widzimy z calosci tego, co piszesz jak zal doope sciska ze sie nie szalalo kiedy byl czas ku temu, bo teraz to juz po ptokach reszta to dorabianie teorii Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:45 ma-ura napisała: > marcela16 napisała: > > > > > > > > > nie szukam nowych doznan, PASUJE MI MÓJ ZWIĄZEK I SEKS > > taaak wlasnie widzimy z calosci tego, co piszesz jak zal doope sciska ze sie > nie szalalo kiedy byl czas ku temu, bo teraz to juz po ptokach > > reszta to dorabianie teorii hahahahah przeciez ja jestem młoda, po jakich ptokach? całe życie przede mną, moge miec i kilkunastu, bez przesady, jak moje życie będzie tego wymagało to co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 14:02 > hahahahah przeciez ja jestem młoda, po jakich ptokach? całe życie przede mną, m > oge miec i kilkunastu, bez przesady, jak moje życie będzie tego wymagało to co > za problem? Ale gdzie ich poznasz? I jak to tak, pokalać świętość i od razu do wyra z nowym facetem?? Tego długiego życia ci może braknąć, zanim się zdążysz rozkręcić Słaby trolling, do książek byś lepiej zajrzała w długi weekend, bo koniec roku blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 13:02 m_incubo napisała: > do książek byś lepiej zajrzała w długi weekend, bo koniec roku > blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:39 marcela16 napisała: > nie szukam nowych doznan, PASUJE MI MÓJ ZWIĄZEK I SEKS< taaa... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:29 a widzisz coś pomiędzy życiem z tylko jednym mężczyzną a rozdawaniem ciała na prawo i lewo? jeśli masz więcej niż 16 lat - powinnaś. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:31 A jak kobieta miała 15 partnerów w wieku np. 28 lat to jeszcze jest to coś pomiędzy, czy już rozdawanie ciała na prawo i lewo? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:34 a co to kogo obchodzi, ilu miała partnerów? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:34 sumire napisała: > a co to kogo obchodzi, ilu miała partnerów? obchodzi jak koń stodołę Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:39 Odpowiedziałem pytaniem na Twoje pytanie, to wszystko. Dla mnie przeszłość seksualna wiele mówi o kobiecie. Poza tym jeśli miałbym czekać 3 miesiące związku na seks to musiałbym wiedzieć, że kobieta jest "cnotką", bo jakby się okazało że z byłymi partnerami uprawiała seks od razu, a ja bym musiał czekać, to bym się czuł gorszy, brzydki i mało pociągający. Jeszcze bym sobie wmawiał, że kobieta się ze mną spotyka bo jestem miły i sympatyczny, ale na początku jej się nie podobałem i uważała mnie za brzydala i że w naszym związku chemią i pożądanie pierwszych skrzypiec nie grają, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:41 chemia miało być, bez ą na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:46 josef_to_ja napisał: > chemia miało być, bez ą na końcu. no ale powiedz mi ze strony faceta. czy kobieta która ma przebieg jest dla ciebie bardziej seksi? bo ja nie mam takiego zdania, moj maz tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:50 Poznając kobietę nie znam jej przeszłości, a doświadczona, pewna siebie i śmiała 25latka na pewno jest dla mnie bardziej atrakcyjna niż nieśmiała dziewica w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:16 Josef akurat jest mało reprezentatywny, żeby go w tym temacie zapytywać Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:18 Oj Sandro, nie rób mi czarnego PR. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:31 To prawda jest, a nie żaden czarny PR. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: seks z innym mężczyzną 02.06.13, 19:49 widocznie dla mnie jest to święto > śc i IMO seks jako czynność hedonistyczna powinien stać daleko od świętości > musi ktoś na to naprawdę zasłużyc, A ja nie wyobrażam sobie, żeby oddawać swoje ciało komuś "za zasługi". Za to musiałabym niesamowicie go pragnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:29 Dlatego ja nie chciałbym poprzestać na jednej partnerce. Więc biada jej - bo pewnie będzie dla mnie partnerką "na czas określony". A potem zajmę się kolejnymi podbojami. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:33 josef_to_ja napisał: > Dlatego ja nie chciałbym poprzestać na jednej partnerce. Więc biada jej - bo > pewnie będzie dla mnie partnerką "na czas określony". A potem zajmę się kol > ejnymi podbojami. a nie myliłam się ze faceci tacy są. I teraz oddac sie takiemu co szuka okazji, porzuci, wykorzysta i następny...o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 josef 01.06.13, 12:41 marcela16 napisała: > josef_to_ja napisał: > > > Dlatego ja nie chciałbym poprzestać na jednej partnerce. Więc biada je > j - bo > > pewnie będzie dla mnie partnerką "na czas określony". A potem zajmę s > ię kol > > ejnymi podbojami. > > > a nie myliłam się ze faceci tacy są. I teraz oddac sie takiemu co szuka okazji, > porzuci, wykorzysta i następny...o to chodzi napisz coś o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: josef 01.06.13, 12:46 A co mam pisać? Żadnym rarytasem nie jestem. Pryszczatym, niezdarnym okularnikiem uzależnionym od masturbacji, wybrednym co do jedzenia i alkoholu, po kiepskich studiach, z kiepską pracą (rzadko mi wpływa na konto więcej niż 2000 zł netto za miesiąc), do tego z obsesją na punkcie muzyki, ostatnio wiecznie przemęczonym i niemającym nawet czasu czytać książek (czytanie ostatnio u mnie kuleje). A wypić sobie lubię, więc można powiedzieć że rozrywkowy jestem. Sylwetka nie taka zła, ale koordynacja ruchowa kuleje, podobnie jak kondycja. Krzepę i siłę może i mam, ale jest skutecznie deptana przez brak koordynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: josef 01.06.13, 12:50 można rzec, normalny facet jesteś pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: josef 01.06.13, 12:53 Normalny? Raczej do pupy. Dla kobiet taki ktoś jak ja to nieudacznik i pupa wołowa. Kobiety mają w kim wybierać, a czasem nieokrzesany nieuk po podstawówce może wyjechać do Anglii przy azbeście pracować (praca niezdrowa, niebezpieczna, ale dobrze płatna) i już będzie lepszą partią ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: josef 01.06.13, 13:18 Zostań sybarytą. A jak jeszcze połączysz to z miłością do muzyki i nauczysz się kilku taktów na pianinie, to będziesz mógł jak Staszek Sojka jeździć po świecie z koncertami, a laski same będą ci w rozporek wchodzić! Żartowałam Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: josef 01.06.13, 13:21 Można powiedzieć, że wygodnicki jestem, bo jakbym miał do wyboru pracę w biurze za 1200 i taką na produkcji, na 3 zmiany za 2000 zł to bym pewnie wybrał biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: josef 01.06.13, 13:25 Wygoda sybaryty jest luksusowa, takżętego.. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: josef 01.06.13, 14:00 Nie stać mnie na bycie sybarytą, a od pieniędzy bardziej cenię sobie święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: josef 01.06.13, 15:08 Szkoda. Na pewno miałbyś wtedy wiele kobiet i nie traciłbyś czasu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: josef 01.06.13, 15:31 I tak byłbym brzydki, więc kobiety nie leciałaby na mnie, ale na pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: josef 01.06.13, 16:21 No jeśli twoim głównym zajęciem jest liczenie swoich pryszczy i biadolenie na forum, to sorry, ale urody ci to na pewno nie doda, pieniędzy tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: josef 01.06.13, 16:48 Dużo pracuję i kokosów z tego nie mam, serio. Teraz odpoczywam i zajmuję się pierdołami. Za jakiś czas się szykuję i wybywam pić. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: josef 01.06.13, 17:32 Miłego picia zatem! Za moje zdrowie chlapnij tam sobie odpowiednio, to ja poczaruję dziś tak, żebyś jutro zbyt ciężkiego kaca nie miał Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: josef 01.06.13, 20:32 Josefie, idz do burdelu. Ps. Ale watas, udatny troll od dłuższego czasu najlepsiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:43 Prawiczkiem jestem, więc nic dziwnego że mam ochotę się jeszcze wyszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:48 Jak mnie jedna zechce to będzie duży sukces. Z tym, że ja desperatem nie jestem i nie chcę kobiety, która mi będzie kazała czekać na seks, podczas gdy z innymi do łóżka chodziła od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:51 josef_to_ja napisał: > Jak mnie jedna zechce to będzie duży sukces. Z tym, że ja desperatem nie jestem > i nie chcę kobiety, która mi będzie kazała czekać na seks, podczas gdy z innym > i do łóżka chodziła od razu. jak Ci o tym powie...wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:48 josef_to_ja napisał: > Prawiczkiem jestem, więc nic dziwnego że mam ochotę się jeszcze wyszaleć. o to taki pasowałby mi, ale niestety po rozwodzie i chodzenie rok, nie wiem co jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:51 marcela16 napisała: > o to taki pasowałby mi, ale niestety po rozwodzie i chodzenie rok, nie wiem co > jeszcze.... a jednak ... Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:52 misiowamama-2 napisała: > marcela16 napisała: > > > o to taki pasowałby mi, ale niestety po rozwodzie i chodzenie rok, nie w > iem co > > jeszcze.... > > a jednak ... > > żartowałam lubię inny typ Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 13:13 marcela16 napisała: > żartowałam lubię inny typ zboczona? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 18:58 "Chodzenie"...? O rany, może jednak ta 16 to Twój wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:32 a i jeszcze...jesli bedac w zwiazku malzenskim puscisz sie z innym, nawet zaslugujacym na twoje boskie cialo normalnym i porzadnym to cala twoja teorie o szanowaniu sie i swietosci szlag trafi. bedziesz gorsza dziwka, niz singielka, ktora codzinnie spi z innym i jak sie ma do tego twoja teoria? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:34 ma-ura napisała: > a i jeszcze...jesli bedac w zwiazku malzenskim puscisz sie z innym, nawet zaslu > gujacym na twoje boskie cialo normalnym i porzadnym to cala twoja teorie o szan > owaniu sie i swietosci szlag trafi. bedziesz gorsza dziwka, niz singielka, ktor > a codzinnie spi z innym i jak sie ma do tego twoja teoria? w małżeństwie nie puszcze się, a poza tym moze ty sie puszczasz... jak bede chciała to zrobic z kimś innym to wezmę rozwód, nie robię na dwa fronty. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:46 marcela16 napisała: > jak bede chciała to zrobic z kimś innym to wezmę rozwód, To co cały wątek o tym czy warto się rozwodzić? Czy gdzie spotkać faceta poza dyskoteką? Bo już nie bardzo rozumiem. Mam znajomą która wyszła za mąż po miesiącu znajomości - są świetnym wieloletnim małżeństwem. Druga poznała swojego faceta w sklepie, nie na dyskotece, wbrew obiegowym opiniom normalni mężczyźni zdarzają się wszędzie. I nie pojmuję dlaczego kobieta, która lubi seks ma się automatycznie nie szanować? Jedno z drugim nie ma wiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:48 A jak kobieta co tydzień sypia z innym arabem? Ma ją tłumaczyć to, że lubi seks? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:53 josef_to_ja napisał: > A jak kobieta co tydzień sypia z innym arabem? Ma ją tłumaczyć to, że lubi seks > ? jest na pewno porządną kobietą, tak twierdza tu na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 06:51 > jest na pewno porządną kobietą, tak twierdza tu na forum.... Zacytuj albo odszczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 13:14 marcela16 napisała: > jest na pewno porządną kobietą, tak twierdza tu na forum....< no, ale nie tak porządnicką jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:50 aqua48 napisała: > marcela16 napisała: > > > jak bede chciała to zrobic z kimś innym to wezmę rozwód, > > To co cały wątek o tym czy warto się rozwodzić? Czy gdzie spotkać faceta poza d > yskoteką? Bo już nie bardzo rozumiem. > Mam znajomą która wyszła za mąż po miesiącu znajomości - są świetnym wieloletni > m małżeństwem. Druga poznała swojego faceta w sklepie, nie na dyskotece, wbrew > obiegowym opiniom normalni mężczyźni zdarzają się wszędzie. I nie pojmuję dlacz > ego kobieta, która lubi seks ma się automatycznie nie szanować? Jedno z drugim > nie ma wiele wspólnego. nie no nie ma nic wspólnego...dziwka w agencji lubi seks i nie jest dziwka w takim razie.... Są rózne kobiety nie musza pracować w agencji co lubią seks, w mojej pracy słyszałam ze laska przespała sie z dyr za samochód na własność...ja takie rzeczy widzę dookoła Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:54 czyli bardziej moralnym jest seksu nie lubić? o ja nieszczęsna, do piekła pójdę ani chybi... Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 12:57 sumire napisała: > czyli bardziej moralnym jest seksu nie lubić? > o ja nieszczęsna, do piekła pójdę ani chybi... a kto zabronił lubić seks? skoro zmiana facetów nie jest niczym dla Was to nie możecie częsciej zmieniać, co tydzień? przecież to nowe doznania? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:04 marcela16 napisała: > > a kto zabronił lubić seks? skoro zmiana facetów nie jest niczym dla Was to nie > możecie częsciej zmieniać, co tydzień? A widzisz jakąkolwiek różnice między lubieniem seksu a zmianą facetów co tydzień? Bez zmian nie można lubić seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:07 aqua48 napisała: > marcela16 napisała: > > > > a kto zabronił lubić seks? skoro zmiana facetów nie jest niczym dla Was t > o nie > > możecie częsciej zmieniać, co tydzień? > > A widzisz jakąkolwiek różnice między lubieniem seksu a zmianą facetów co tydzie > ń? Bez zmian nie można lubić seksu? nie chce mi sie juz gadac,pa Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:07 aqua48 napisała: > A widzisz jakąkolwiek różnice między lubieniem seksu a zmianą facetów co tydzie > ń? Bez zmian nie można lubić seksu? nie chce mi sie juz gadac,pa Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:10 marcela16 napisała: > nie chce mi sie juz gadac,pa Tak. Od początku twierdziłam że to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:01 marcela16 napisała: > dziwka w agencji lubi seks i nie jest dziwka w ta > kim razie.... > Są rózne kobiety nie musza pracować w agencji co lubią seks, w mojej pracy słys > załam ze laska przespała sie z dyr za samochód na własność...ja takie rzeczy wi > dzę dookoła Jeśli sądzisz, że kobiety pracujące jako prostytutki robią to dlatego, że..lubią seks, to chyba się nieco mylisz. Twoja znajoma też nie przespała się z dyrektorem dlatego że lubi seks tylko dla określonych korzyści jeśli to prawda co piszesz. Poza tym nie słyszałaś o kobietach lubiących seks i uprawiających go tylko z jednym mężczyzną, na dodatek o zgrozo ze ślubnym? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:03 aqua48 napisała: > > Poza tym nie słyszałaś o kobietach lubiących seks i uprawiających go tylko z je > dnym mężczyzną, na dodatek o zgrozo ze ślubnym? miałam na myśli czy lubi seks czy nie to na pewno sie szanuje.A co to mieć kilku dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:07 marcela16 napisała: > aqua48 napisała: > > > Poza tym nie słyszałaś o kobietach lubiących seks i uprawiających go tylk > o z jednym mężczyzną, na dodatek o zgrozo ze ślubnym? > > miałam na myśli czy lubi seks czy nie to na pewno sie szanuje. Taa, ta co uprawia seks z mężem i na dodatek podoba jej się to, na pewno. Wszak cała dziewiętnastowieczna literatura uczy, że w małżeństwie to ciężki obowiązek i nic ponadto Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:26 Tak, bo więcej niż 2 partnerów w życiu oznacza automatycznie promiskuityzm (trudne słowo) i puszczalstwo bez uczuć. Szanuję osoby, które całe życie spędzają z innym partnerem, a nawet im zazdroszczę, że trafił je, jak się tu mówi , piorun sycylijski i "ten albo żaden". Ja nie miałam takiego szczęścia i nie miało go miliony innych kobiet. Z racji posiadania iluśtam partnerów nie czuję się gorsza (choć bardzo wiele osób chciałoby, by było inaczej, lub żebym przynajmniej zaliczyła wpadę lub jakąś spektakularną francę), zeszmacona, ani brudna. Niczego nie żałuję - seks jest takim samym elementem życia jak oddychanie, jedzenie, sen, relaks. Dla innych to sacrum. Można i tak. Niezależnie od opcji - jeden, dwóch, kilkunastu, kilkuset - bądźmy dla siebie dobrzy i nie oceniajmy siebie po tym, co robimy (i z kim!) pod kołderkami. Ot, taki mam dziś idealistyczny nastrój - jakie życie byłoby cudowne, gdyby ludzie zajęli się własnymi wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 13:35 ale wtedy nie byłoby forów internetowych poza tym - podpisuję się obiema ręcami. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 15:58 redheadfreaq napisała: > Szanuję osoby, które całe życie spędzają z innym partnerem, a nawet im zazdrosz > czę, a nawet im zazdroszczę, że trafił je, jak się tu mówi , piorun sycylijski i "ten albo żaden". He, he, można rzec freudowska pomyłka > Ja nie miałam takiego szczęścia i nie miało go miliony innych kobiet. Poważnie uważasz, że takim szczęściem jest przez całe życie być tylko z jednym facetem? To nie szczęście, ale jakaś romantyczna wizja na którą największy wpływ ma nasza katolicka kultura, która ciało człowieka i seks, poza tradycyjnym związkiem małżeńskiego, traktuje jako źródło grzechu, i nie ma innej dziedziny życia, która jest tak rygorystycznie skodyfikowana. Najważniejsza religijna postać żeńska to Maryja zawsze dziewica. Bądźmy szczerzy - nieosiągalny wzór dla kobiet, które tak jak ona zostają matkami. Ludzie, którzy powtarzają o kobietach mających więcej niż jednego partnera, że są zeszmacone, brudne itd. to ludzie, żyją bezrefleksyjnie w świecie stereotypów i sadzę, że odczuwają pewien lęk przed tą sferą życia, stąd ta słowna agresja i potrzeba obrażania. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 16:56 nenia1 napisała: > Poważnie uważasz, że takim szczęściem jest przez całe życie być tylko z jednym > facetem? > To nie szczęście, ale jakaś romantyczna wizja A dlaczego to miałaby być wizja? Jeśli oboje są szczęśliwi i nie szukają innych wrażeń, jest im po prostu dobrze, wspólne życie im wychodzi i dogadują się ze sobą? Nie widzę powodu dlaczego miałoby być im gorzej niż osobom posiadającym wielu partnerów. Tak samo jak nie widzę powodu obrażania tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 17:21 aqua48 napisała: > A dlaczego to miałaby być wizja? Jeśli oboje są szczęśliwi i nie szukają innych > wrażeń, jest im po prostu dobrze, wspólne życie im wychodzi i dogadują się ze > sobą? Nie widzę powodu dlaczego miałoby być im gorzej niż osobom posiadającym w > ielu partnerów. Tak samo jak nie widzę powodu obrażania tych drugich. Zawsze dobrze spojrzeć do czego odnosi się post do którego się dopisujemy, unika się wtedy mylnych wniosków. Ja nigdzie nie napisałam, że nie można być szczęśliwym żyjąc całe życie tylko z jednym facetem, tylko, że ten model jest również w naszej kulturze pewną wizją, tak jak wizją szczęścia rodzinnego w reklamach jest rodzina z dwójką dzieci, starszy chłopiec, młodsza dziewczynka, do tego biały domek z ogródkiem i pies. Nie jest ważne, moim zdaniem, czy osoba, z którą człowiek jest szczęśliwy jest pierwszym, trzecim czy dziesiątym partnerem. Ważne, że się jest szczęśliwym. Po co tworzyć zwroty "nie każdy ma szczęście od razu trafić na tego wymarzonego" na czym tu polega pech? To jakby ktoś kto ma trzy wspaniałe córki stwierdził, że nie każdy ma szczęście mieć syna i córkę. Szczęście ludzie osiągają w różny sposób i moim zdaniem nie ma tu jednego wzorcowego modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 17:32 aqua48 napisała: > nenia1 napisała: > > Poważnie uważjasz, że takim szczęściem jest przez całe życie być tylko z j > ednym > > facetem? > > To nie szczęście, ale jakaś romantyczna wizja > > A dlaczego to miałaby być wizja? Jeśli oboje są szczęśliwi i nie szukają innych > wrażeń, jest im po prostu dobrze, wspólne życie ja wiem ze wiele malzenstw marzy zeby sie dogadywac i byc szczesliwym. Jesli sie komus nie uklada to szuka pocieszenia w innych ramionach, stad seks z innymi. Jakbytbylo dobrze to nie ma potrzeby zmiany partnerow im wychodzi i dogadują się ze > sobą? Nie widzę powodu dlaczego miałoby być im gorzej niż osobom posiadającym w > ielu partnerów. Tak samo jak nie widzę powodu obrażania tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 09:22 > Jesli sie > komus nie uklada to szuka pocieszenia w innych ramionach, stad seks z innymi. > Jakbytbylo dobrze to nie ma potrzeby zmiany partnerow Ale wiesz dziecko, ze kobiety nie rodzą się mężatkami i bycie z więcej niż jednym facetem nie ma nic wspólnego ze zdradą? Czy ty w ogóle wiesz że ludzie są ze sobą lub rozstają z innych niż seks powodów? Jakby cię mąż w tył kopnął to byś już zawsze sama była? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 10:10 chipsi napisała: > > Jesli sie > > komus nie uklada to szuka pocieszenia w innych ramionach, stad seks z inn > ymi. > > Jakbytbylo dobrze to nie ma potrzeby zmiany partnerow > > Ale wiesz dziecko, ze kobiety nie rodzą się mężatkami i bycie z więcej niż jedn > ym facetem nie ma nic wspólnego ze zdradą? Czy ty w ogóle wiesz że ludzie są ze > sobą lub rozstają z innych niż seks powodów? Jakby cię mąż w tył kopnął to byś > już zawsze sama była? tak byłabym sama, jak Ty sama napisałas ze ludzie rozstają się z innych powodów niz seks, więc ja mogę byc z kims nie znaczy ze odrazu nogi rozkładać. Można się przyjażnic bez seksu a jak nie to byłaby sama. Dla mnie seks nie jest pierwszoplanowy, liczy sie, ale nie za wszelką cenę. Nie jestem uzalezniona,za to smakuje super jak się robi rzadziej...tak samo zjedz chipsy, poczatek ma smak, ale jak jesz 5 minut to juz smaku nie czujesz, a jakbys codziennie jadła to już w ogóle smaku nie czujesz. Mi tak pasuje, pa szkoda sie rozpisywac bo jestescie zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 10:14 Zazdrosne o to, że się rzadko pukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 12:01 triss_merigold6 napisała: > Zazdrosne o to, że się rzadko pukasz? co? hahahahah rzadko to znaczy dla ciebie raz na rok pewnie? bo ja 2,3 razy w tyg uważam za rzadko a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 10:24 marcela16 napisała: >,za to smakuje super jak się robi rzadziej...tak samo zjedz chipsy, poczatek ma smak, ale > jak jesz 5 minut to juz smaku nie czujesz, a jakbys codziennie jadła to już w > ogóle smaku nie czujesz. Mi tak pasuje, pa szkoda sie rozpisywac bo jestescie z > azdrosne., Marcela jaka ty głupia i ograniczona jesteś! tych głupot czytać się więcej nie da... mam wrażenie (nie tylko ja) że ty nigdy faceta nie miałaś odpisywać nie musisz. Nic nie zmieni mojego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 11:58 marcela16 napisała: > tak byłabym sama,(...) Można się przyjażnic bez seksu a jak nie to byłaby sama. Czyli nie potrzebujesz miłości, czułości... I co znaczy "od razu nogi rozkładać"? Dzień, miesiąc, pięć lat znajomości? Bo z tego co piszesz to "do końca życia". No i nogi rozkładać możesz sama jak dla klienta, ja się z mężem kocham, uprawiamy seks wzajemny. > ogóle smaku nie czujesz. Mi tak pasuje, pa szkoda sie rozpisywac bo jestescie z > azdrosne. Taaa jestem zazdrosna o sfrustrowaną małolatę, której nikt nie chce pukać a biednej całe życie kręci się wokół d.py. Dziewczyno, jak ci tak pasuje to jak dla mnie możesz i zakonnicą zostać ale dlaczego ubliżasz innym za to że żyje im się lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 12:06 chipsi napisała: > marcela16 napisała: > > > tak byłabym sama,(...) Można się przyjażnic bez seksu a jak nie to byłaby > sama. > > Czyli nie potrzebujesz miłości, czułości... I co znaczy "od razu nogi rozkładać > "? Dzień, miesiąc, pięć lat znajomości? Bo z tego co piszesz to "do końca życia > ". No i nogi rozkładać możesz sama jak dla klienta, ja się z mężem kocham, upra > wiamy seks wzajemny. > > > ogóle smaku nie czujesz. Mi tak pasuje, pa szkoda sie rozpisywac bo jeste > scie z > > azdrosne. > > Taaa jestem zazdrosna o sfrustrowaną małolatę, której nikt nie chce pukać a bie > dnej całe życie kręci się wokół d.py. > Dziewczyno, jak ci tak pasuje to jak dla mnie możesz i zakonnicą zostać ale dla > czego ubliżasz innym za to że żyje im się lepiej? lepiej sie zyje innym? hihihiihi a mi wciskasz kit ze mi sie gorzej żyje? szkoda mi ciebie, ale cóż jak to nie potrzebuje miłości czułości? wmawiasz mi chorobe, własnie mam wspaniałego męża którego kocham z wzajemnością, i nei wyobrażam sibie zyc w związku gdzie tego nie ma. A seks bez miłości t nie seks kochana, co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 12:14 > lepiej sie zyje innym? hihihiihi a mi wciskasz kit ze mi sie gorzej żyje? szkod > a mi ciebie, ale cóż Kit? To nie ja pytam "jak to jest" i nie ja ogłaszam że pozostałe forumki to dziwki więc się ogarnij i lituj nad sobą - to nie mi się świat zawali gdybym rozeszła się z mężem. > A seks bez miłości t nie seks kochana, co kto lubi. Nie dziecinko, miłość bez seksu to nie miłość. A żadna tu nie twierdzi że nie kochała partnera więc nie trzęś się tak bo się rozpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 12:29 pokaż mi chipsi gdzie napisałam o kimś "dziwka" no pokaż Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: seks z innym mężczyzną 04.06.13, 12:35 A jak w skrócie określiłabyś osobę, która się bzyka z kim popadnie, bez zapoznania, codziennie zmienia partnera itd (bo o takich zachowania pisałaś określając kobiety, które miały więcej niż jednego kochanka)? Innego określenia nie ożyję na forum bo mnie wykasują, więc jak? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 chipsi... 04.06.13, 13:12 daj spokój, szkoda nerwów. Przecież to od razu widać, że autorka jakaś stuknięta jest Moim zdaniem to mąż jej dawno nie bzykał. Pewnie ma ... dziwkę na boku Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: chipsi... 04.06.13, 15:55 Misiowamama ja rozumiem ze twoj maz ma dziwke, że mierzysz facetow swoja miara, ale sa faceci ktorych zony zaspakajają! Szkoda mi ciebie ze jestes tak nieszczesliwa ze masz takiego chlopa, drania. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: chipsi... 04.06.13, 16:01 misiowamama-2 napisała: > daj spokój, szkoda nerwów. Przecież to od razu widać, że autorka jakaś stuknięt > a jest > Moim zdaniem to mąż jej dawno nie bzykał. Pewnie ma ... dziwkę na boku > Dlaczego stuknieta bo szczesliwa z jednym partnerem? Wal sie,pa idiotka zazdrosna Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: prosze wykasowac post 07.06.13, 10:49 OJP, nie wykasowali? a to pech... Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: chipsi... 06.06.13, 12:53 marcela16 napisała: > Dlaczego stuknieta bo szczesliwa z jednym partnerem? Wal sie,pa idiotka zazdrosna< itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: seks z innym mężczyzną 02.06.13, 09:52 > miałam na myśli czy lubi seks czy nie to na pewno sie szanuje.A co to mieć kilk > u dziennie Podsumowując, pierniczysz jak potłuczona. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 13:17 marcela16 napisała: >...ja takie rzeczy widzę dookoła< Oj, bidulko, to dlatego taka "skrzywiona" jesteś. Teraz rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Dokładnie. Zdrada gorsza od przygód. 01.06.13, 12:36 Jak panna ma ciągle przygody, nie zdradza i nie robi tego dla kasy to można co najwyżej powiedzieć, że się szlaja, a jak zdradza to jest zdrajcą i wbija partnerowi nóż w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: Dokładnie. Zdrada gorsza od przygód. 01.06.13, 12:55 josef_to_ja napisał: > Jak panna ma ciągle przygody, nie zdradza i nie robi tego dla kasy to można co > najwyżej powiedzieć, że się szlaja, a jak zdradza to jest zdrajcą i wbija partn > erowi nóż w plecy. w zyciu jest różnie....ale nie uwierze ze kobieta która spotyka się z facetem nie chce znać zasobów portfela? kurcze ja to bałabym się nadzianego, bo pewnie nie jedną laskę wyrwał na seks. Bo po co w oczy popatrzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dokładnie. Zdrada gorsza od przygód. 01.06.13, 13:23 josef_to_ja napisał: > Jak panna ma ciągle przygody, nie zdradza i nie robi tego dla kasy to można co > najwyżej powiedzieć, że się szlaja, a jak zdradza to jest zdrajcą i wbija partn > erowi nóż w plecy. Szlaja? To zwykła ku... jest i już. W kwestii zdrady - rozumiem, że wg ciebie to tylko w jedną stronę działa? Panowie nie zdradzają i nie ku...ą się z kim popadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Dokładnie. Zdrada gorsza od przygód. 01.06.13, 14:01 Działa to w dwie strony i dla mnie takie osoby są równe. Jednak patrząc na to jak oceniają kobiety: jak facet jest przystojny i majętny, to kobiety często w nosie mają że jest babiarzem, szowinistą itp. tak samo jak jest żonaty to wiele kobiet będzie gotowych rozbić jego małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dokładnie. Zdrada gorsza od przygód. 01.06.13, 15:29 Jozef, kochanie, masz bardzo mocno skrzywione spojrzenie w tej kwestii, ale ja nie mam zamiaru go prostować. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Dokładnie. Zdrada gorsza od przygód. 01.06.13, 15:38 Po prostu zaradnemu przystojniakowi kobiety kobiety są w stanie wybaczyć. Na brak ładnych kobiet tacy nie narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: Dokładnie. Zdrada gorsza od przygód. 03.06.13, 13:21 josef_to_ja napisał: > tak samo jak jest żonaty to wiele kobiet będzie gotowych rozbić jego małżeństwo > . albo przezyć ekscytujacy seks bez zobowiązań i strachu , że mąż się dowie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 14:03 Co to za rynsztok? Zgłaszam cały wątek do wykasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 14:05 Z powodu postów jednej osoby chcesz kasacji całej dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 14:18 my sobie tutaj rozmawiamy, po co kasowac, rózne tematy. Tylko incubo nie wchodź tutaj bo obrażasz bez potrzeby, a póżniej ja nie potrzebnie używam nie miłych słów. Daj sobie na luz, jedna lubi być rżnięta przez wielu inna nie. I koniec, takie życie, hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 14:48 Ojej, czyżbym sprowokowała taką kulturalną rozmówczynię do używania obraźliwych słów? Try harder. Ty nie wiesz, co lubisz, dlatego musisz pytać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: seks z innym mężczyzną 01.06.13, 15:14 Ale skąd możesz wiedzieć, co lubisz, skoro nigdy nie próbowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur a propos... 03.06.13, 13:25 marcela16 napisała: > jedna lubi być rżnięta przez wielu inna nie.z, Ups, takie brzydkie słówko z usta takiej "ułożonej" mężatki? Oj nieładnie, co mąż powie ... A propos męża. Ciekawe czy on taki świętoszek i żadnej laski oprócz świętojebliwej żonki nie ...przerżnął Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: seks z innym mężczyzną 02.06.13, 10:32 Owszem inne doznania - skrajnie różne nawet Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 02:45 > Ja się brzydzę innych facetów poprostu dla mnie to chore co piszesz, trzeba cie leczyc . Kazdy seksuolog powie ci ze normalne jest ze zauwaza sie seksulnosc innych ludzi plci przeciwnej,. To jak instynkt, kura widzi lepiej upierzonego koguta i chce z nim miec jajka. Seks z twoim chlopem ci pasuje, moze to i dobrze, ale tak naprawde to nie masz porownania, nie wiesz jak mozna sobie to jeszcze bardziej urozmaicic i uprzyjemnic, nie masz doswiadczenia i tu nie mowie o szlajaniu sie. Nie wiem ile lat mialas gdy wyszlas za maz, ale chyba nie za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 17:22 Paliwodaj, mialam wystarczajaco duzo lat biorac slub. Nie oslabiaj mnie dziewczyno i proponuje zebys sprobowala z kilkoma jeszcze bo jak wiesz maz twoj moze jest kiepski i nie zaspakaja cie, zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 17:23 Paliwodaj, mialam wystarczajaco duzo lat biorac slub. Nie oslabiaj mnie dziewczyno i proponuje zebys sprobowala z kilkoma jeszcze bo jak wiesz twoj maz moze jest kiepski i nie zaspakaja cie, zapewne, musisz sobie dogodzic lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
tiktaktuk35 Re: seks z innym mężczyzną 03.06.13, 18:21 A dużo lat to ile - 25, 30? 5 lat chodzenia+12 lat w małżeństwie.... Czyli teraz masz coś koło 30-40? Bo gadasz jakbyś miała 16. Odpowiedz Link Zgłoś
ladylu Re: seks z innym mężczyzną 06.06.13, 19:36 Absolutnie fascynujący wątek. Ile lat masz autorko? Odpowiedz Link Zgłoś