kkalipso 07.06.13, 21:08 Mam takie nerwy ,2 piwa wypiłam jak przegramy to ryk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickbezznaczenia Re: A gdzie jakiś wątek o meczu:( 07.06.13, 21:14 Kibicuję Mołdawii. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A gdzie jakiś wątek o meczu:( 07.06.13, 21:17 Dobrze to idę po trzecie! Powodzenia bo ja tam liczę na biało-czerwonych,córce właśnie założyłam koszulkę BC i szczęście nam przyniesie zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: A gdzie jakiś wątek o meczu:( 07.06.13, 21:26 Nie lubię kopaczy. A jakie piwo pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bubus233 Re: A gdzie jakiś wątek o meczu:( 07.06.13, 21:32 Mąż ogląda mecz z kolegami u jednego z nich. Jak wygramy to wróci narąbany a jak przegramy to jeszcze bardziej narąbany. Nie wiem jak będzie przy remisie. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: A gdzie jakiś wątek o meczu:( 07.06.13, 22:09 Nie wiem jak będzie przy remisie. Tak samo jak przy przegranym, bo nie jadą do Rio. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: A gdzie jakiś wątek o meczu:( 07.06.13, 22:09 Tak samo jak przy przegranej- remis nie daje nam awansu na mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Buahahahahahaha 07.06.13, 22:09 Jak ja bym wypila dwa piwa, jest pewne ze spiewalabym na balkonie NIC SIE NIE STALO.... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Buahahahahahaha 07.06.13, 22:12 ekaczmarczyk napisała: > Jak ja bym wypila dwa piwa, jest pewne ze spiewalabym na balkonie NIC SIE NIE S > TALO.... lubię to ... Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Buahahahahahaha 07.06.13, 22:18 tu nie ma nic do smiania jestem mega ekonomiczna. Ostatnio jak wypilam na urodzinach 5 kieliszkow krupniku cytrynowego to mnie pol dnia suszylo Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Buahahahahahaha 07.06.13, 22:24 No tak idę śpiewać NIC SIĘ NIE STAŁO ....Po raz setny,chociaż szkoda mi chłopaków,powiedziałam mężowi ,że gdybym miała chłopa to takiego bym wychowała , że Lewy się chowa ,a odnośnie jego to bramki strzela jak u obcych gra bo z naszymi to mu nic nie wychodzi.... Kurka tak mi szkoda ,że to już koniec.............. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Buahahahahahaha 08.06.13, 00:47 że Lewy się chowa ,a odnośnie jego to bramki strzela jak u obcych gra bo z naszymi to mu nic nie wychodzi.... Ale on te bramki strzela z pomocą kolegów z zespołu... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: A gdzie jakiś wątek o meczu:( 07.06.13, 22:22 Witam, Żyjesz? Tego się właśnie spodziewałam. Że Mołdawia nie podłoży się, bo gra u siebie. Ludzie nie przyszli oglądać, jak Mołdawia przegrywa 3:0. Honor uratowany. A my do domciu. Cóż, każdemu wedle zasług. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś