Dodaj do ulubionych

Porada stanikowa potrzebna :)

12.07.13, 23:44
Tylko blagam, nie wyrzucajcie watku i nie wysylajcie na lobby cycatych, bo szukalam i tego co mnie interesuje nie znalazlam!

Potrzebuje dobry porzadny trzymajacy stanik sportowy z miseczka E. Gdzie taki znajde? Powinnam kupic ze 2-3 sztuki na zmiane wiec zeby cena mnie nie zabila wink (ale to nie jest najistotniejsze jak stanik bedzie naprawde dobry)
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Porada stanikowa potrzebna :) 12.07.13, 23:48
      Na stoisku z beretami. Kupujesz dwie beretki (mogą być w dwóch różnych kolorach, mogą być w tym samym) i tasiemkę.
    • wuika Re: Porada stanikowa potrzebna :) 12.07.13, 23:54
      Panache Sport to pancerne staniki sportowe. Normalne noszę 75 GG lub G (w zależności od firmy), ten sportowy F wystarczył. Hopki, podskoki, nic nie lata i nie majta. Cena nieco mniej niż 200zł uncertain ale warto wydać (zresztą, to zależy, co kto rozumie przez drogie). Radziłabym mierzyć, bo rzeczywiście wychodził inaczej rozmiarowo.
    • jana111 Re: Porada stanikowa potrzebna :) 12.07.13, 23:59
      Kiepsko widac szukalas, jest sporo na ten temat.
      Dobre marki sportowe to Shock Absorber, Royce, sportowe modele ma tez Freya i Panache, te ostatnie calkiem ladne. A kupuje sie oczywiscie na eBayu trzymajac sie zasady ze lepsza mniejsza miska a obwod niezbyt zanizony. Oprocz eBaya w wielu angielskich sklepach, niektorych polskich I na allegro. Shocki widzialam tez w TK Maxxie ale jakies malutkie rozmiary.
    • mika_p Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 00:03
      Lobby swego czasu wzystkie sportowe porównywało ze stanikiem shock absorber - na to hasło też szukałaś?
    • peggy_su Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 00:22
      Ja mam Panache Sport i bardzo sobie chwalę. I Ładny i wygodny, choc cena nie mała. Tylko moim zdaniem jest dosc ciasny i nie nalezy przy nim zanizac obwodu.
    • paskudek1 Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 08:11
      dołączam sie do przedmówczyń - Panache chyba najlepsze. No niestety nie jest najtańsze. Z własnego doświadczenia mogę Ci tylko powiedzieć - nie daj się nabrać na te "sportowe" staniki-koszulki. jedyne co robią to zasłaniają biust. I tylko to. Na prawdę dobry stanik sportowy kosztuje i trzeba się na to przygotować. A co do rozmiaru to jaka ta miseczka E? które E? Jak jesteś pewna rozmiaru to na naszym allegro czasami używane niedrogo chodzą.
      • opium74 Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 08:16
        Zobacz w Decathlonie
    • gretchen184 Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 08:14
      kilka dni temu szukałam góry do kostiumu na tablicy i wpadło mi w oko conajmniej kilka sportowych staników niezłych firm, za jakieś śmieszne pieniądze. poza tym oczywiście allegro.
      chyba,że koniecznie musi być nowy..
      • jematkajakichmalo Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 13:21
        No lepiej zeby byl nowy, ale jak bedzie prawie nowy to tez OK wink allegro i decathlon odpadaja, bo mieszkam w Niemczech. Majac kilka podanych przez Was nazw poszperam na ebayu
    • morgen_stern Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 08:27
      Miseczka EW, ale jaki obwód pod? Widać, że nie szukałaś smile
      • morgen_stern Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 08:27
        sorry, oczywiście E
        • jematkajakichmalo Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 13:23
          No wlasnie mialam pytac co to EW big_grin myslalam, ze to jakies oznaczenie w sportowych stanikach. A normalne staniki nosze 80 E, mialam kiedys jeden sportowy tez 80 E (taki jakis byle jaki) i miseczka OK, ale pod biustem troche cisnie wiec sie tez zastanawiam jak ta sportowa rozmiarowka wypada
    • guderianka Re: Porada stanikowa potrzebna :) 13.07.13, 08:58
      a szukałaś w Decathlonie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka