zgloska 16.03.06, 10:03 Gdzie w naszym pięknym mieście kupujecie zabawki? poszukuje ładnego, w przyzwoitej cenie bujaka. Szukam również małego tapczanika dla dziecka, może wiecie gdzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka-kr Re: Gdzie szukać 19.03.06, 16:12 witam Fajny sklep z zabawkami jest na mazowieckiej Ja szukam rzeczy na allegro tylko ze segreguje wyszukiwarke ustawiajac małopolske i zazwyczaj wiekrze oferty pochodza od sklepo/komisow naprzykład ze złetej jesieni czy sklep na alejach pokoju 20 A bujaka na biegunach dla sunka kupiłam przez allegro za połowe ceny własciwie nowego tez od osoby z krakowa co do mebli to poszukała bym w tesco na wielickiej jest tam taki sklep Odpowiedz Link
izka-kr Re: Gdzie szukać 19.03.06, 16:14 a szukałas tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=613 Odpowiedz Link
zgloska Re: Gdzie szukać 20.03.06, 23:25 Dzięki. A wiesz może jak wygląda sprawa z zabawkami w salonie Miki na Wielickiej, nie daleko tandety? Nigdy tam nie byłam i nie wiem czy warto. Odpowiedz Link
izka-kr Re: Gdzie szukać 21.03.06, 10:01 ja tam tez niebyłam raz chciałam cos kupic w hurtowni na rybitwach ale okazało sie ze niesprzedaja w detalu i zniecheciłam sie do odwiedzania takich sklepow Odpowiedz Link
magda-bunia Re: Gdzie szukać 23.03.06, 02:04 zobacz na opolskiej w entliczku-pentliczku Odpowiedz Link