anik.111
22.08.13, 14:40
celowo napiszę w l. poj.
co sadzicie o niżej opisanej osobie ?
lubię odwiedzać znajomych , rodzinę , kumpelki, ale u siebie w domu niekoniecznie lubię gości , bo trzeba coś postawić, no i potem posprzątać
lubię pożyczać od znajomych , rzeczy których aktualnie nie posiadam , cukier, czy rakiety do tenisa, samochód bo kilka razy w roku mój odmawia współpracy- no mnie nikt jeszcze o pożyczkę nie prosił,
lubię przenocować się u znajomych w innym mieście , bo po co płacić za hotel, u siebie jednak nie mam możliwości , mieszkanie 49 m, tylko 2 pokoje
ciągle wypytuję znajomych a z którego sklepu ta nowa spódnica, który telefon, która lokata idealna, chętnie zgarnę pomysły moich bliskich
lubię z moją rodzinką wyjechać za miasto do znajomych , na działkę , no w końcu jest pogoda, po co siedzieć w murach, a oni mają ładną działkę - my nie więc nie będzie rewizyty
czesto proszę znajomych o pomoc w pracach domowych ( typu zawieszenie lampy ) czy remontowych , mąż ma totalnie 2 lewe ręce + leniwiec pospolity
lubię jeździć na imieniny i urodziny znajomych i rodziny, no w końcu mnie zapraszają wiec nie odmawiam , albo idę bo to bliscy mi ludzie , no ja nie robię tego typu imprez , nie mam koncepcji, małe mieszkanie , za dużo zachodu
dodam ze pracuje i zarabiam , mąż też.
fajna? cwana ? współczesna egoistka , wyrachowana czy tępa ? czy jaka? No i jak do takiej osoby się ustosunkować?