Dodaj do ulubionych

potrzebna pomoc LIBRUS :)

01.10.13, 18:12
Witajcie smile
Nie wiem, czy to ja mam jakiś problem z korzystaniem z librusa, czy też leży on gdzie indziej. Librusa moje dziecko ma od tego roku, płacili śmy za dostęp po 20 zł na zebraniu, 3 tygodnie temu to było. Codziennie wchodzę na stronę i po zalogowaniu nie mam dostępu do niczego...To za co ja zapłaciłam? Pokazuje mi się komunikat, że nie mam dostepu do wersji rozszerzonej, widzę tylko przychodzące wiadomości.
Wie ktoraś z Was o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: potrzebna pomoc LIBRUS :) 01.10.13, 18:37
      Gdyby Twoje dziecko chodziło do naszej szkoły, znaczyloby to, ze wciąż korzystasz z wersji bezpłatnej. Skontaktuj sie ze szkolnym administratorem Librusa czy po prostu z kims ze szkoły, pewnie coś przegapili.
      Tak na marginesie: jeśli mogę radzić, jak już bedziesz miala dostęp do ocen i nieobecnosci, wchodź tam tylko razem z dzieckiem, wydaje mi się to o wiele bardziej wychowawcze.
    • magnollia3 Re: potrzebna pomoc LIBRUS :) 01.10.13, 18:51
      Mam dokładnie tak samo i jeszcze kilkoro rodziców. Zgłosiłam dzisiaj problem w szkole, mają działać w temacie.
    • tol8 Re: potrzebna pomoc LIBRUS :) 01.10.13, 19:02
      dziękuję, myślałam że jeszcze nie uruchomili smile
    • czar_bajry Re: potrzebna pomoc LIBRUS :) 02.10.13, 00:06
      Napisz do administratora sieci przez librusa i przedstaw problem, mój od lat działa bez zarzutu.
      Tzn najpierw u córki a teraz u syna- uwielbiam librus, moja córka go nie cierpiała a synowi wszystko jedno( młody jeszcze jestbig_grin)
      • czar_bajry Re: potrzebna pomoc LIBRUS :) 02.10.13, 00:07
        administrator szkolny nic nie zdziała.
    • joanna_poz Re: potrzebna pomoc LIBRUS :) 02.10.13, 10:15
      jesli widzisz tylko wiadomosci tzn. że nie masz opłaconego dostępu do wersji rozszerzonej.
      czyli kasę wpłaciłaś szkole, ale szkoła nie wpłaciła do librusa.

jesli się samemu opłaca to dostep do wersji rozszerzonej jest udostępniany praktycznie w 5 minut (zakaldając platnośc on-line).
    • czar_bajry Re: potrzebna pomoc LIBRUS :) 02.10.13, 10:28
      Coś mi zaświtało- chyba na samym początku czyli za pierwszym razem jak dostawałam kody do Librusa to robiłam opłatę aktywacyjną właśnie 20 zł i nie miało to nic wspólnego z opłatą za dostęp rozszerzony.Z góry zaznaczam że mogłam coś pokręcić bo to dawno było. A za dostęp rozszerzony robię własnoręcznie przelewy. Dostęp rozszerzony potrzebny jest od pierwszej klasy bo w zerówce nie ma takiej potrzeby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka