Dodaj do ulubionych

Qlaira ktoras bierze

01.12.13, 16:13
wiem ze jest forum o antykoncepcji ale jakos mi ucieklo. mam pytanie czy ktoras z was stosuje te tabletki. ja wzielam jedno opakowanie dzisiaj mam rozpoczac nowe opakowaniu a tu brak miesiaczki. w ulotce pisza ze tak moze byc. a ja w panice ze wpadke zaliczylam. jutro oczywiscie kupie test ale nie wyobrazam sobie ze co miesiac bede musiala test kupowac.
Obserwuj wątek
    • clio_yaga Re: Qlaira ktoras bierze 01.12.13, 19:35
      U mnie zazwyczaj zaczynała się miesiączka w dniach kiedy bierze się placebo, czyli 27 lub 28 dnia. Raz chyba miałam tak, że dostałam okres już po rozpoczęciu kolejnego opakowania.
      • damakama Re: Qlaira ktoras bierze 01.12.13, 20:26
        Biorę ponad dwa lata. Kilka razy (w tym po pierwszym opakowaniu) nie miałam okresu, kilka razy ledwo, ledwo, kilka razy lekkie krwawienie gdzieś w środku cyklu. Ale pomimo tych "atrakcji" nie zrezygnuję z tych tabletek - libido mi nie siadło.
        • aniaurszula Re: Qlaira ktoras bierze 01.12.13, 20:46
          jak po pierwszym miesiacu bylam zadowolona z tych tabletek, maz tez bo libodo poszlo w gore. w czasie kp bralam tabletki i wiedzialam ze mesiaczki nie bedzie, przy tych tabletkach myslalam ze bedzie normalnie. wzielam tabletke i wybiore sie do lekarza zeby porozmawiac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka