natalka805 22.01.14, 12:42 Mam pytanie, jestem teraz na urlopie maciezyńskim do 25 lutego... od 1 marca będę miała umowę, czy mogę iść na urlop wychowawczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: wychowawczy 22.01.14, 13:12 Wniosek o urlop Urlopu wychowawczego udziela się na wniosek pracownika, który należy złożyć na piśmie pracodawcy dwa tygodnie przed jego rozpoczęciem. W razie złożenia wniosku w terminie późniejszym pracodawca udziela urlopu nie później niż z dniem upływu 2 tygodni od dnia złożenia przez pracownika wniosku o jego udzielenie. Wniosek o urlop wychowawczy może zostać złożony pracodawcy zarówno osobiście jak i drogą pocztową - decyduje w tym przypadku data stempla pocztowego. i tu jeszcze bardziej szczegółowo: ewnioski.pl/formularze/wniosek-o-urlop-wychowawczy/informacje Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: wychowawczy 30.01.19, 14:40 Przez pieć lat przepisy sie pewnie zmieniły, wiec miło że uaktualniasz 😁 Podejrzewam jednak, że pytajaca już jest po wychowawczym 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieksm [...] 30.01.19, 13:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś