Dodaj do ulubionych

pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecinie?

27.09.06, 12:06
czesc dziewczyny musze wrócic do pracy a nie mam z kim zostawić dziecka ma 11
miesiecy nie dośc ze alergik wiec tradycyjny złobek odpada to jeszcze nie
moge go dźwigać wiec szukam czegoś bardzo blisko.
wiem ze pewnie graniczy to z cudem ale moze znacie jakaś starsza panią albo
mame kogos kto chce dorobic pilnując dzieci.
Obserwuj wątek
    • mstawarz Re: pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecini 27.09.06, 12:56
      Zlobka niestety nie ma na Klecinie :( A dlaczego tradycyjny zlobek odpada?
      Dzisiaj zlobki uwzgledniaja w zywieniu alergie dzieci. A co do dzwigania, to nie
      mozecie wozkiem podjechac do zlobka, autobusem niskopodlogowym np.D? Nie trzeba
      dzwigac. A co do niani to nie pomoge, bo mam tylko doswiadczenia zlobkowe.
      Pozdrawiam.
      • agaw00 Re: pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecini 27.09.06, 17:15
        odpada bo po pierwsze zawsze chca słoiczki dla dzieci i kosmetyki a mój malec
        własnie na to jest uczulony po drugie nie wyobrażam sobie dxwigania go do
        złobka rano w szpilkach marynarce dzikim pędzie na autobus i jeszcze gotowanu
        od 4 rano aby zdazyc przed praca na cały dzien a niesttey tylko takim domowym
        sposobem wyleczyłam malca z potwornego cierpienia
        po drugie jak wiadomo jak mam isc do pracy nie che za tydzien isc na zwolnienie
        bo mnie wyrzucą a wiadomo ze malec zaraz cos złapie w zobku
        generalnie to marze o jakiejś sasiadc osiedlowej która chciałby dorobić:)
        • agaw00 Re: pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecini 27.09.06, 17:16
          mam na osiedlu jeden złobek 3 osobowy i pani jeszcze gotuje ale chca malce
          powyzej 18 miesiaca:(((
          • mstawarz Re: pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecini 28.09.06, 10:17
            Cholercia to faktycznie klops, popytam wsrod znajomych mam moze kogos znaja:)
            Ubawilam sie tym opisem o szpilkach itd:)) bo wyobrazilam sobie mamusie w
            "roboczej zbroi" garniturze np. z takim sliniacym sie badz co badz szkrabem:)))
    • agusek22 Re: pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecini 01.10.06, 19:11
      Proponuje rozwiesić ogłoszenia na Klecinie. Najbliższy żłobek jest na
      drukarskiej, ale to odpada. Ciekawa jestem czy ten domowy żłobek o którym
      piszesz jest na Klecinie??
      • agaw00 Re: pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecini 02.10.06, 07:43
        tak prywatny na ul sezamkowej pani podobno ma 3 dzieci i jest super sama im
        gotuje jest jeszcze na wietrznej ale tam chca dzieci "na słoiczkach"wiec dla
        mnie klapa
        • marie7 Re: pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecini 03.10.06, 12:58
          Mam prośbę,czy mogłabyś napisać dokładne adresy tych żłobków.Z góry dziekuję.
          • fasola25 Re: pomocy!znacie jakies żłobki,nianie na Klecini 14.12.06, 15:45
            witajcie,
            tez chcialabym sie dowiedziec gdzie dokladnie znajduja sie te "prywatne" zlobki
            moze macie jakis nr telefonu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka