Dodaj do ulubionych

Mamy z Kleciny

04.08.05, 10:23
Witajcie,
chetnie nawiaze kontakt z mami z Kleciny.
Sama mam Michalka [21m-cy] i jestem w 19tc , no i siedze "niestety" w domu ,
dlatego bardzo chetnie nawiazalabym kontakt z mamami z okolicy. Wspolny
spacer itp.. to jest to ;0)

pozdrawiam
Magda , Misiek i nieznane malenstwo.
Obserwuj wątek
    • kluncia Re: Mamy z Kleciny 04.08.05, 10:45
      HEj
      My mieszkamy na Klecienie dokladnie na Zabrodzkiej mam coreczke 2,8 miesiecy i
      jestem w ciazy 21 t , chetnie sie z Toba spotkam, pisz na adres kajka@friend.pl
      pozdrawiam
    • dorota975 Re: Mamy z Kleciny 04.08.05, 11:14
      Cześć!
      Też jestem z Kleciny. Mam córeczką 8-miesięczną. Ponieważ nie pracuję i siedzę
      znią w domu, to połowę życia spędzamy na spacerach. Bardzo chętnie umówię się
      na wspólny spacer. Dajcie znać na forum, albo na dorota975@gazeta.pl
      Dorota
      • mstawarz Re: Mamy z Kleciny 05.08.05, 13:29
        Czesc, ja rowniez jestem z Kleciny. Jestem mama dwuletniego Tymka, najczesciej
        chodzimy na spacerki do ogrodka jordanowskiego kolo szkoly. Zwykle po poludniu,
        bo pracuje.
        Pozdrawiam
        Dorota
        • camomilla1 Re: Mamy z Kleciny 29.08.05, 01:16
          Hej Klecinianki :)
          wkrotce dolacze do mieszkanek tej dzielnicy ktorej, nota bene,w ogole nie znam. Za ok trzy tygodnie przeprowadzam sie z mezem i naszym Smerfem do nowego mieszkanka.
          Jestem chetna na spotkanko w piaskownicy, w parku itp. (mam nadzieje ze odkryje dzieki Wam inne "dzieckowo-spacerowe" miejsca)

Pozdrawiam slonecznie
          • mstawarz Re: Mamy z Kleciny 29.08.05, 11:51
            A gdzie sie wprowadzasz? Na Cukrowa moze?
            • camomilla1 Re: Mamy z Kleciny 02.09.05, 00:09
              Nie beda to, niestety, nowe bloczki na Cukrowej ale bardzo blisko, gdyz polowa mojego bloku lezy przy Cukrowej a polowa przy Walbrzyskiej (moja jest ta druga).
              A Ty mieszkasz moze na Cukrowej?

Pozdrawiam

• mstawarz Re: Mamy z Kleciny 02.09.05, 09:21
                Tak mieszkam w bloku przy Cukrowej z I etapu budowy, jestem mama 2 letniego
                Tymcia. Gdzies od strony przystanku autobusowego bedziecie mieszkac?
                • agaw00 Re: Mamy z Kleciny 03.09.05, 18:30
                  cześc ja jestem aga też bede mieszkac na Cukrowej od nowego roku(II etap
                  budowy) teraz mieszkam jakies 500 metrów dalej tj na Wałbrzyskiej:)) co prawda
                  mam widok na budowe ale w sprawach odbioru itp jestem zielona - wszelkie
                  informacje nt mieszkanka mile widziane...moje gg 1525940; mail agaw00@wp.pl
                  A szczesliwą mammą mam nadzieje stac sie na poczatku listopada:)mam nadzieje ze
                  dotrwam:)
                  • mstawarz Re: Mamy z Kleciny 04.09.05, 21:37
                    A ja chetnie odpowiem na pytania odnosnie odbioru. Dziwi mnie tylko ze piszesz
                    ze masz odbior w II etapie, bo z tego co wiem to II etap dawno oddali, a nawet
                    III teraz beda jesienia oddawac IV etap. Jak cos to pisz na maila gazetowego.
                    Pozdrawiam
                    Dorotka
                • camomilla1 Re: Mamy z Kleciny 05.09.05, 01:02
                  Tak ,własnie.A dokladnie to w polowie tego bloku. Moj synek ma teraz 14 miesiecy i odkrywa uroki przydomowych placow zabaw. Jestesmy chetni na spotkanko, czy to spacerowe czy to "placowozabawowe".
                  Mialam nadzieje ze uda nam sie przepprowadzic do konca wrzesnia ale wlasnie dowiedzialam sie ze nasz fachowiec, na ktorego czekamy juz 2 tyg. bedzie wolny dopiero za ok. dwa tygodnie... Ech, znow sie wszystko przeciagnie :(
                  Do zobaczenia
                  Ps. Na pewno dam znac, jak bede juz po przeprowadzce.
                  • mstawarz Re: Mamy z Kleciny 05.09.05, 11:37
                    W takim razie czekamy i do zobaczenia na Klecinie:))
                    • agaw00 Re: Mamy z Kleciny 06.09.05, 11:41
                      dziewczyny cos mi się pozajączkowowało miałam na mysli II część (pierwsza była
                      oddana w maju a druga w grudniu) IV etapu:) ja dostane mieszkanie 31 grudnia
                      2005. teraz juz sie nie moge doczekac konca całej inwestycji bo nawet rano
                      pospac nie mozna...i mam juz serdecznie dość koparek, pił, etc.
                    • camomilla1 Re: Mamy z Kleciny 07.09.05, 00:59
                      Na pewno dam znac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka