aneta-skarpeta 25.02.14, 20:57 mam plan coś u nich kupić i nie wykluczam zwrotów- długo się potem czeka na kasę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha_marcy_may_marlene Re: zalando-klientki 25.02.14, 21:02 Raz coś zwracałam. Krótko czekałam na zwrot pieniędzy, nie pamiętam, czy były to 3 dni czy 5, ale na pewno poniżej tygodnia. Żałuję, że Simple nie ma tak łatwej polityki zwrotów, bo zamówiłam kiedyś dziwaczną torebkę niebiesko-zieloną z futra lamy i tak z nią zostałam jak głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: zalando-klientki 25.02.14, 21:11 Wez za pobraniem- jest tak samo za darmo. Otworz zobacz nie przyjmij Odpowiedz Link Zgłoś
martha_marcy_may_marlene Re: zalando-klientki 25.02.14, 21:20 Ale przy kurierze nie przymierzy przecież. A ich czas też trzeba szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: zalando-klientki 25.02.14, 21:30 wykazałam się wyjątkowym hartem ducha, bo z 16 torebek wybrała 4- i pewnie dopiero na żywo ocenię którą/które;P zostawić, niechcący też weszłam w buty i nie wiem jak to się stało, ale mam 3 pary, ale przecież nie kupię 4 toreb i 3 par butów na raz tzn ja nie widzę przeciwskazań, ale mój portfel tak Odpowiedz Link Zgłoś
martha_marcy_may_marlene Re: zalando-klientki 25.02.14, 21:37 Dlatego też ja tam w ogóle już nie wchodzę, czego oczy nie widzą, sercu nie żal. Chociaż doszłam już do etapu, że potrafię obejrzeć na gazecie wiosenno-letnią kolekcję różnych marek i pomyśleć sobie - no w sumie to nic ciekawego. Moją motywacją jest wielkie zdjęcie nowego nissana qashqai trzymane w pracy i nad łóżkiem. Teraz tylko jego pragnę. Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: zalando-klientki 26.02.14, 05:50 On jest bardzo ciasny w srodku. Jechalas nim? Tez mi sie podobal wizualnie ale po jezdzie probnej zrezygnowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: zalando-klientki 25.02.14, 21:32 Pieniądze były szybko. Martwi mnie co innego . Zaglądałam do nich w sobotę i nie znalazłam żadnych butów które chciałabym mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka_mare Re: zalando-klientki 25.02.14, 22:56 Mysle ze kurier nie mialby nic przeciwko zebys przy nim przymierzyla A i doradzilby pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: zalando-klientki 26.02.14, 00:27 Czy tylko ja mam wrażenie że te rzeczy wyglądają ładnie ale tylko na zdjęciach? Zamówiłam dwie drogie torebki które w realu były takie sobie. W ogóle wydaje mi się że tam jest drogo, a rzeczy jakosciowo nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
oteczka Re: zalando-klientki 26.02.14, 06:29 To zależy co Ci się podoba i czego się spodziewałaś,przecież tam są rzeczy różnych firm,zamówiłam puchówkę dla syna Pepe Jeans,świetna nawet lepiej wygląda w realu,ale to marka którą syn zna i wiedział co chce,kurtkę dla siebie też extra ,musiałam wymienić na mniejszą ,kurier przyjeżdża błyskawicznie i odbiera paczkę,jedyne schody to zwrot pieniędzy ,właśnie odebrałam po 13 dniach,w pudełku jest też dołączona kartka że przepraszają ale zwroty do 2 tygodni,na pewno niema możliwości rozpakowania przy kurierze bo to nic nie da ,żeby zwrócić towar trzeba zalogować się na swoje konto ,tam wpisać zwrot,oprócz tego trzeba wydrukować dokumenty zwrotu i listy przewozowe jaki kurier będzie tyle czekał ? Odpowiedz Link Zgłoś