Dodaj do ulubionych

Łączenie kolorów

18.04.14, 22:45
Czy można połączyć jasne chinosy powiedzmy takie z jasną marynarką, powiedzmy taką? Wyjście całkowicie luźne.
Obserwuj wątek
    • elle.hivernale Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 22:49
      Pomijając, że nie, bo kelner, to ciepły kolor z zimnym wygląda średnio.
      • jak_matrioszka Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 22:52
        Tez mi sie to wydaje malo pasujace polaczenie. Z poprawka ze na ekranie kolory moga byc (zazwyczaj sa) nieco przeklamane.
        • solejrolia Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 22:58
          nie próbowałabym łączyć niczego na zasadzie "biel z bielą" czy "beż z beżem" bo nigdy nie dobierze sie jednakowych odcieni.
          ( o ile nie jest to komplet)

zatem jeżeli ma być z tej samej palety barw, to marynarka, lub spodnie, powinny być jaśniejsze, lub ciemniejsze, i róznić się o ton, lub nawet 2tony,
          albo łączyłabym na zasadzie kontrastu. (np. do takiego beżu/piaskowego zawsze dobrze wygląda granat).
    • cytrynamalina Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 22:53
      Moim zdaniem bedziesz wygladac jak zona młynarza. Niby tu beż tam biel. Nie moim zdaniem zdecydowanie nie.
      • cytrynamalina Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 22:56
        I żakiet jak marynarz albo jak pilot jakiś jeszcze czapkę odpowiednią dobrać, to do pracy? jak pracujesz na takim stanowisku to tak, jak nie to bedziesz wygladala smiesznie jak ze starych filmow, kiedys byly modne takie marynary, jasne spodnie, okulary przeciwsloneczne i styl elvisa...przepraszam ale szczera opinia, lepiej na foprum od obcej osoby
    • saszanasza Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 22:55
      Nue podoba mi się takie połączeniesad
    • anika772 Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 22:57
      Nikt ci nie zabroni.
      ja wolę coś bardziej kontrastowego.
    • antyk-acap Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 23:13
      A taka?
      • antyk-acap Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 23:14
        To może inaczej - jaka marynarka do jasnych chinosów?
        • cytrynamalina Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 23:26
          np czerwien smile
      • anika772 Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 23:29
        Okropna.
        Jak już chcesz taką kasę puścić na ciuchy, to zainwestuj może w profesjonalne porady.
    • cytrynamalina Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 23:26
      aha o meskich piszesz myslalam ze to kobieta tongue_out
      • cytrynamalina Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 23:27
        wiec nie absolutnie nie czerwien. Myslalam ze jestes kobieta wiec bezowe spodnie super wygladaja z czerwona marynarka. Ta powyzsza ktora wkleiles okropna
        • cytrynamalina Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 23:30
          Czy musi byc koniecznie marynarka? do takich spodni? zreszta ja bym z tego sportowa stylizacje zrobila te twoje spodnie, brazowe sportowe buty i brazowa marynarka, rowniez taka luzniejsza sportowa
    • cytrynamalina Re: Łączenie kolorów 18.04.14, 23:35
      polki.pl/we-dwoje/files/Image/galerie/26023/galeria_we_dwoje_12.jpg cos bardziej wlasna taka luzna stylizacja, a nie to co ty dobierasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka