Dodaj do ulubionych

place zabaw

28.05.14, 19:35
Od niedawna mam okazje bywać na różnych placach zabaw. Mimochodem zaobserwowałam, że niemal zawsze panuje tam złowroga atmosfera. Mam wrażenie, że matki (kobiety-opiekunki) gdyby mogły, skoczyłyby sobie do gardeł. Z byle powodu.
Mam nadzieję, że miałam pecha. Będę jeszcze obserwować to zjawisko... Może pechowo trafiam.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • fanka_forum Re: place zabaw 28.05.14, 19:39
      O przepraszam, nie zauważyłam, że obok jest wątek o zachowaniach na placach zabaw.
    • mag1982 Re: place zabaw 28.05.14, 19:40
      Nie zaobserwowałam takiego zjawiska a jestem na placach zabaw codziennie. Zdarzyło mi się uciąć kilka miłych pogawędek ale zazwyczaj atmosfera jest obojętna.
    • kleo881 Re: place zabaw 28.05.14, 20:21
      Nie doswiadczylam takich 'zachowan'.
    • neffi79 Re: place zabaw 28.05.14, 20:32
      weź wyluzuj i staraj się nie "widzieć" innych matek jesli nie masz ochoty na konwersacje. Skup sie swoim na dziecku i tyle.
    • aqua48 Re: place zabaw 25.06.19, 14:17
      Bywam, złowrogiej atmosfery nigdzie nie zauważyłam. Może zmień plac?
    • mikams75 Re: place zabaw 25.06.19, 14:42
      znajdz ciekawsze formy spedzania czasu z dzieckiem, ja wprawdzie nie zauwazylam nigdy tego, co opisujesz, raczej obserwowalam totalna obojetnosci i znudzenie. Tak, mnie strasznie nudzily place zabaw. Sto razy ciekawsze bylo obserwowanie mrowek w lesie itp.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: place zabaw 25.06.19, 15:28
        No, bo to nie ma być rozrywka dla ciebie tylko dziecka. Jak jest małe to się nim zajmujesz i pilnujesz, jak jest trochę starsze, ale za małe, żeby puścić samo, to sobie możesz książkę czytać w czasie, gdy się bawi.
        • mikams75 Re: place zabaw 25.06.19, 18:52
          serio musisz mi to tlumaczyc?
          na szczescie moje dziecko lubilo tez spedzac czas poza placem zabaw.
    • bywalec.hoteli Re: place zabaw 25.06.19, 23:57
      jeśli to Warszawa na osiedlu deweloperskim, grodzonym, a plac ma 3 x 3 mkw., to nic dziwnego, wroga atmosfera jest spowodowana brakiem dostępu dziubdziusiów do zabawek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka