mabrulki 26.08.04, 15:49 Cześć kochane!Nie było mnie dość długo na forum.Co się tu działo?Muszę nadrobić,tylko kiedy,he he.Zaraz zacznę czytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 20:20 ja jeszcze nie wrocilam na dobre...ale od przyszlego tyg zadrabiam zaleglosci w niebyciu na forum pozdrawiam ps:widze ze znowu moj kochany "duszek"przesladuje to forum...no trudno Odpowiedz Link Zgłoś
mabrulki Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 21:01 Byłam w domku,za to kompa nie było Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 21:49 biedna twoja rodzina - pewnie im teraz nawet jeść nie dasz jak sie zaczytasz hehe witam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
mabrulki Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 22:06 A widzisz i tu się mylisz Sówko Obiad dziś był palce lizać Postanowiłam być Mądra,Wyrozumiała i W Ogóle i pozwoliłam mężowi się nacieszyć kompem (Allegro...). Teraz dzidzia śpi już od 20,padła po szczepieniu,mąż też padł,a ja chyba też padam...ale się naczytałam! Odpowiedz Link Zgłoś
joasiik25 Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 20:22 mabrulki napisała: > Cześć kochane!Nie było mnie dość długo na forum.Co się tu działo?Muszę nadrobić > ,tylko kiedy,he he.Zaraz zacznę czytać. > wcale sie nie ciesze z twojego powrotu idź tam skond przyszlas Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 22:05 joasiik25 napisała: > mabrulki napisała: > > > Cześć kochane!Nie było mnie dość długo na forum.Co się tu działo?Muszę > nadrobić > > ,tylko kiedy,he he.Zaraz zacznę czytać. > > > wcale sie nie ciesze z twojego powrotu idź tam skond przyszlas po jakiemu to napisane? SKOND??? hihih a ja ciebie witam serdecznie mabrulki Odpowiedz Link Zgłoś
mabrulki Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 22:08 cześć Josik Śmiszne te orty,nie? Myślałam że już tu po porządkach,ale widzę że trole żerują nadal.Znaczy,ktoś karmi.Niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 22:10 eeeeeeeeeee to ty porządna pani domu jesteś obiadek - mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
mabrulki Re: Halo! Wróciłam :) 26.08.04, 22:11 Zebyś wiedziała Nie,no oczy mi się kleją Spać idę Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś