kostruszka 29.08.14, 16:15 Nie mogłam się powstrzymać Znacie takie dzieci? ... Dziki pod szkołą A tak całkiem szczerze...Kobietom jednak ładnie w sukienkach Pociągiem po Europie.... Sielanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: Stara zabawa 29.08.14, 16:20 Dlaczego mężatkom tak bardzo przeszkadza jak ... wróciłam z Albanii Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Stara zabawa 29.08.14, 16:28 Stara zabawa - całowanie w usta dorosłej córki przez ojca Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Stara zabawa 29.08.14, 17:05 Trafił mi się szatan... Prześladowanie wyznawców Boga Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Stara zabawa 29.08.14, 17:09 Wróciłam z Albanii i..... Porozmawiajmy o kostkach toaletowych Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Stara zabawa 29.08.14, 17:36 chwalic sie bede - trafil mi sie... szatan gdzie kupujecie taniej podreczniki? - lidl - dwa oblicza jednej promocji tygrysica czy luzaczka? - dziwna sytuacja z pania sprzatajaca przerazajace - odeslalam pieniadze na konto agencji bankowej trzeci slub - jaki prezent? - ospa party Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Stara zabawa 29.08.14, 17:46 Wróciłam z Albanii i... - 30 lat i podwójna rozwódka Był pogrzeb i nocleg a wesele i nocleg? - Pytanie około rozwodowe, znacie odpowiedź? Wkurzaja was glusi? - Przerażające Odpowiedz Link Zgłoś