ichi51e 16.09.14, 14:19 Kupic sobie wozek czy dziecku autko? Starcie gigantow! vs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_lu Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:22 Rowerek biegowy, a dla siebie nowe buty do biegania/hulajnogę. Dzięki lataniu za rowerkiem biegowym odwaliłam połowę przygotowania do biegania Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:25 Problem w tym ze rower mamy. Dostal na gwiazdke od szwagierki. Rower jest chyba na 5latka - strasznie wielki nawet moje dziecko nie ma szans uzyc. Nie kupie drugiego bo nie chce urazic (jest szansa ze wpadniemy idac na spacer). Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:28 Biegowy! Weź mi kobieto WOGLE nie porównuj. Na rowerku biegowym dwu/trzylatek fruwa, rower z bocznymi kółkami takim dzieckiem sam jedzie, przekrzywionym i umęczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:32 No wlasnie bigowy taki kupila... W ogole nie wiedzialam ze dla takich duzych dzieci je produkuja... Dzieciak ma 102 a nawet nie ma szans czubkiem palca ziemi dotknac... Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:36 kup dziecku rower dostosowany do wieku i nie wydurniaj sie tym , ze szwagierke urazisz. Dziecko wazniejsze od szwagierki Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:33 ile dziecko ma? z wózka wnioskuje ze 2 lata wiec kupujesz rower na 2 lata a tamten jak za duzy czeka na 5 lat pozbawiasz dziecka roweru bo nie chcesz szwagierki obrazić? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:33 takie samo autko tylko w rozmiarze dla doroslego bym chetnie wziela Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:36 Ja tez. Do 50 kg wiec jak przejde na chleb i wode po zakupie.... Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Co lepiej? 16.09.14, 14:39 A ile to dziecko ma? Bo to gadżety poniżej 2 rż. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co lepiej? 16.09.14, 15:09 2 ma. Auto jest na pedaly do 50 kg. Wozek do 15 ponoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Co lepiej? 16.09.14, 16:25 Ja bym kupila auto, ale nie takie, tylko bobby car'a. Moja corka ma prawie 6 lat i ciagle lubi na nim smigac. Auto jest w uzyciu juz 4 lata i zapewne posluzy jeszcze drugiemu dziecku... Odpowiedz Link Zgłoś
awidyna Re: Co lepiej? 16.09.14, 18:01 ichi51e napisała: > Kupic sobie wozek czy dziecku autko? A kto Cię będzie w nim woził? ;p > [img]https://johnlewis.scene7.com/is/image/JohnLewis/231855335alt2?$prod_exlrg$[ > /img] vs [img]https://www.toyshopuk.co.uk/assets/gfx/baghera-red-racing-car.jpg[ > /img] Odpowiedz Link Zgłoś
awidyna Re: Co lepiej? 16.09.14, 18:14 To kup chociaż z kółkami to będzie Ci lżej pchać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Co lepiej? 16.09.14, 18:26 Jak wózkowy, to kup wózek. Zresztą popieram rowerek biegowy odpowiedni dla wzrostu, mój wymiatał na takim jak szatan i myślę, że dzięki niemu nauczył się jeździć tak szybko na dwóch kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Co lepiej? 16.09.14, 18:34 Jesteś pewna, że w tym autku dzieciak nie będzie się garbił, krzywił, nie będzie miał posiniaczonych pleców? Jakoś nie widzę, żeby miało wyprofilowane oparcie. Ergonomia to potęga. Sami przekonaliśmy sie nad morzem, jak dziecko zażądało przejażdżki na tzw. gokarcie (czyli czymś podobnym, ale bez karoserii). Po piętnastu minutach zsiadło, tak bolały go plecy - a siedzenia były niby "anatomiczne". W takim ustrojstwie położenie pedałów w stosunku do siedzenia jest wariackie. Odpowiedz Link Zgłoś