Dodaj do ulubionych

Britney Spears w Polsce

25.09.14, 16:48
Nie to żebym się specjalnie interesowała nawet nie wiem, po co dokładnie przyleciała, ale trzeba przyznać, że całkiem nieźle się prezentowała na tle naszych celebrytów. A z twarzy zwłaszcza żeby nie byłosmile

www.fakt.pl/gwiazdy/tak-britney-spears-bawila-sie-w-polsce,galeria,490993.html
Obserwuj wątek
    • maggi9 Re: Britney Spears w Polsce 25.09.14, 17:00
      No nie wiem. Na tych zdjęciach z tej imprezy, gdzie jest ubrana w bordową sukienkę (oglądałam jeszcze na pudelku) na wszystkich zdjęciach ma taką samą minę - lekki wytrzeszcz oczu i dziwny szczękościsk.
      Tu i Tu
      • ponis1990 Re: Britney Spears w Polsce 25.09.14, 17:32
        Idolka mojego dzieciństwa. Szkoda że showbiznes, który ją wypromował, potem ją tak zniszczył.
        • nolus Re: Britney Spears w Polsce 25.09.14, 17:45
          Bo nie miała charakteru.Była po prostu wydmuszką,w którą można wtłoczyć wszystko i idealną maszynką do zarabiania kasy.Nic dziwnego,że tak skończyła - nie miała nigdy inteligencji ani siły przebicia jak Madonna.Szkoda dziewczyny,bo widać że kompletnie sobie nie radzi i showbiznes wyprał ją ze wszystkiego...
      • netfan Re: Britney Spears w Polsce 29.12.16, 14:06
        Dlaczego teledyski Britney mają tak słabą oglądalność na YouTube? Nawet te najbardziej znane i cenione przez np. Billboard, jak "Toxic" czy "Baby One More Time" ledwie przekraczają 200 mln odsłon. "Circus" zaledwie 128 mln obejrzeń. ''Oops I Did It Again" 119 mln. "Hold It Against Me" 113 mln. Klip we współpracy z Madonną 18 mln. Podczas gdy taki "Dark Horse" Katy Perry osiągnął 1,64 mld obejrzeń. Jest przy tym w Internecie mnóstwo stron z hierarchiami, analizami teledysków i płyt Britney, i to z poważnych gazet, zakładam więc, że technicznie jest mocna. Kariera Britney jest tak naprawdę dość równa, nawet kiedy miała problemy osobiste, i tak robiła teledyski, występowała na rozdaniach nagród. Dlaczego więc uważana jest powszechnie za wielką gwiazdę, choć w statystykach wypada dość zwyczajnie i przeciętnie? Teraz zapanował taki dość wulgarny styl radosnej kiczowatej zabawy, zgrywy, do którego ona jest jakby za poważna i z trudem się dopasowuje do takiej atmosfery. To Las Vegas jest jak przedwczesna emerytura. Coś jest nie tak z jej odbiorem przez szeroką publiczność, albo może jest to sytuacja, gdzie jest lubiana przez krytyków, jak trudny pisarz? Może powinna zrobić coś bardziej wyluzowanego, egzotycznego, humorystycznego, przygodowego, fantastycznego, z odniesieniami historycznymi, turystycznego, akrobatycznego? To nie w jej stylu, jest zamknięta w jakimś takim czysto amerykańskim światku nocnych klubów i tańca. Utrzymuje pewien stały poziom, ale bez fajerwerków. Ogólnie lubię jej metaliczny dźwięk, mocny beat.
        • mozambique Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 12:03
          Teraz zapanował taki dość wulgarny styl radosnej kiczowatej zabawy, zgrywy, do którego ona jest jakby za poważna i z trudem się dopasowuje do takiej atmosfery"

??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • malwa51 Re: Britney Spears w Polsce 25.09.14, 18:06
      Najlepiej sie prezentowal ten ochroniarz w garniaku big_grin
    • latarnia_umarlych Re: Britney Spears w Polsce 25.09.14, 18:13
      Dla mnie jej twarz jest zawsze taka pusta, nieobecna...
      Od jej załamania nerwowego i przejęcia kontroli przez cwanego ojca, Britney jest tylko avatarem, manekinem.
      Britney "projektuje", "promuje", "śpiewa", a tak naprawdę daje tylko swój wizerunek i jest maszynką do trzaskania kasy.
      Smutny koniec.
      • swiezynka77 Re: Britney Spears w Polsce 29.12.16, 15:49
        Ona ma jakieś 35 lat, daleko jej do końca. rzeczywiście teraz jest więźniem własnego wizerunku ale może jeszcze czymś nas zaskoczy. Jakoś jej od dawna współczuję przejść, od małego hodowana na gwiazdę az się załamała i straciła dzieci.
        • liliawodna222 Re: Britney Spears w Polsce 29.12.16, 16:01
          Czasem warto spojrzeć na datę wyciąganego wątku wink
          • swiezynka77 Re: Britney Spears w Polsce 29.12.16, 17:47
            :0
    • netfan Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 09:23
      Piosenki (i teledyski), które lubię:
      Baby One More Time 10.98
      Crazy 8.99
      Overprotected 11.99
      Oops!... I Did It Again 3.00
      Toxic 1.04 - podobno ulubiona piosenka Britney (zauważmy 4-letni okres bez hitu)
      Everytime 5.04
      My Prerogative 9.04
      Womanizer 10.08 (znów 4 lata bez hitu)
      Circus 11.08
      If You Seek Amy 3.09
      Hold It Against Me 1.11
      Till the World Ends 3.11
      Czas na nowy hit, dwa.

Britney zrezygnowała niedawno z rezydentury w Las Vegas i wyruszyła na trasę po Azji, gdzie odniosła sukces (jeszcze Singapur i Tel Awiw).
      Fani doradzają jej nagranie nowej płyty i wielką trasę po całym świecie z częściowo nowym materiałem.
      Ostatnie dwie płyty nie sprzedały się dobrze.
      Jest w dobrej kondycji fizycznej, dużo ćwiczy na siłowni. Myślę, że może zabłysnąć i zarobić, ma potencjał. W dość jeszcze młodym wieku jest weteranką amerykańskiego show-biznesu. Ma tę dobrą cechę, że niczym się zbytnio nie przejmuje. Ma dobry Instagram.
      • netfan Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 09:57
        Work Bitch 9.13
        Różne były to teledyski, czasem fabularne, potem bardziej taneczne, najpierw młodzieżowe, a potem dorosłe, agresywne i wyzywające. Britney wyczuwa panujące mody, idzie z prądem.
      • netfan Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 13:36
        27.6 jeszcze Hongkong. Jednak potem wraca do Las Vegas i na pewno do końca roku "Piece of Me" będzie kontynuowane.
      • netfan Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 17:00
        Kilka z tych wczesnych teledysków było mocno amerykańskich i jakby prawicowych: amerykańska szkoła średnia, amerykański samolot na wewnętrznych liniach, amerykański dawny cyrk Barnuma. Za Busha to pasowało, ale już nie za Obamy.
      • netfan Re: Britney Spears w Polsce 27.06.17, 16:38
        Czasem mam wrażenie, że Britney podobał się ostrzejszy rock lat 90., ale to się jakoś skończyło i musiała dopasować się do rynku.
      • netfan Re: Britney Spears w Polsce 28.06.17, 18:58
        Hold It Against Me - z nowszych teledysków zrobił na mnie wrażenie.
        Britney ma dobrą promocję - w zeszłym roku szukałem ciekawych materiałów o amerykańskim showbiznesie i dość szybko natrafiłem na serial o tournee "Britney and Kevin: Chaotic" z polskimi napisami na YouTube - to nie przypadek, że pozwolono na jego zamieszczenie. Trafiłem też dość szybko na jakiś żart z Instagramu. Szybko uznałem, że ten showbiznes to Britney. Potem trafiłem na informacje o Las Vegas itd.
    • elle-hivernale Leave Britney alone! 26.06.17, 14:37
      https://vignette2.wikia.nocookie.net/thehungergames/images/d/de/LEAVE_BRITNEY_ALONE%21_gif.gif/revision/latest?cb=20120421160023
    • memphis90 Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 16:51
      Kilka refleksji:
      1. Zawsze była ładna
      2. Ale chyba jej się przytyło, albo kiecka pogrubia
      3....i odrost ma paskudny
      4. "Gwiazda tej klasy" promująca majtki w CH w zasciankowym kraju zdecydowanie nie jest już "gwiazdą tej klasy"
      5. Rzucanie się blogerek i obsciskiwanie przez Dodę- żałosne.
      6. Można by powiedzieć: jaki kraj - taką ma britnej... Nasza też nie śpiewa (i dobrze...), tylko dupsko politykom podtyka na mitygach.
      • kkalipso Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 16:54
        To wątek z 2014.
        • memphis90 Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 17:29
          Głupia ja 😂
        • netfan Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 22:04
          Britney nigdy nie miała koncertu w Polsce.
          allaboutmusic.pl/artysci-ktorzy-w-polsce-nie-wystapili/
          • netfan Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 22:06
            Kiedyś tak było z Madonną. Potem to nadrobiła.
    • netfan Re: Britney Spears w Polsce 26.06.17, 17:04
      Nie rozumiem jednak pewnego ostracyzmu, który spotyka Britney w USA. Tak jakby nie była wpuszczana na rozdania nagród. To dla mnie zagadka. O co chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka