kocicca73 06.05.08, 09:32 witam i jak? dzieci przyjęte do wymarzonych przedszkoli? w niektórych przedszkolach juz wiszą listy dzieci przyjętych i interesuje mnie ile dzieci sie dostało a ilu rodziców odeszło z kwitkiem zapraszam do wpisywania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prosiakforti Re: radość czy rozterka?? 06.05.08, 22:14 ja zapisałam swojego do trzech przedszkoli, a dostał się do jednego, i to do tego najdalej od domu teraz czekam, co ze żłobkiem dla młodszej... Odpowiedz Link
beacia56 Re: radość czy rozterka?? 07.05.08, 00:20 ja zlożylam podania do czterech i do wszystkich sie dostał mój syn. wybrałam przedszkole nr 5 na Racławickich Odpowiedz Link
dzoncio Re: radość czy rozterka?? 07.05.08, 13:40 U mnie radość. Przyjęli tam gdzie chciałam. UF! Odpowiedz Link
kocicca73 Re: radość czy rozterka?? 09.05.08, 18:28 ja złożyłam podanie tylko do jednego przedszkola, na Lwowskiej i niestety syn sie nie dostał..byłam dziś u dyrektorki i złożyłam odwołanie a dziewczyny, które składały podania do kilku przedszkoli - czy któraś z Was składała na Lwowską? bo tam odrzucono 59 podań, lista rezerwowa jest długa, ale wiem że nie wszystkie kandydatury są aktualne zależy mi na tym przedszkolu, bo dwóch starszych tam chodziło i byłam bardzo z edukacji zadowolona Odpowiedz Link
prosiakforti Re: radość czy rozterka?? 09.05.08, 23:48 A czy któras z Was składała podanie na Okrzei i chce zrezygnować z miejsca? Mój się tam nie dostał, a mnie najbardziej pasuje, bo obok żłobek mam. Pomocy!!! Odpowiedz Link
kocicca73 Re: radość czy rozterka?? 14.06.08, 20:29 no podnoszę wacik bo nie wierzę, że nikt nie zrezygnował z miejsca w przedszkolu na ul. Lwowskiej zgłasz się tu kobity bo mi zależy na miejscu w w/wym przedszkolu Odpowiedz Link
disable Re: radość czy rozterka?? 17.06.08, 15:54 dziewczyny, czy ktoś sie orientuje czy przyjmowali gdzieś 2,5 latki? Odpowiedz Link
kocicca73 Re: radość czy rozterka?? 01.09.08, 20:25 podnoszę czy ktoś zrezygnował z mijsca w pierwszej grupie w przdszkolu na lwowskiej?? proszę o odpowiedź Odpowiedz Link
prosiakforti Re: radość czy rozterka?? 06.09.08, 22:08 a ja pytam, czy ktoś zrezygnował z miejsca w przedszkolu nr 13 na Okrzei w grupie czterolatków? Odpowiedz Link