Dodaj do ulubionych

Mateusz Maga z Top Model

14.10.14, 23:18
Wiem,że "Top Model"to wieśniacki program,ale od czasu do czasu zapewnia on jakąś rozrywkę i pokazując takie indywidua jak postać z tytułu wątku co daje pole do poczynienia pewnych spostrzeżeń.Kolejna edycja "Top model" ma jak zwykle na celu wyłonić z grupy uczestników zwycięzcę,który wygrywa kontrakt w agencji modelek.Uczestnicy rywalizują ze sobą poprzez różne żenujące/ośmieszające konkurencje jak małpy w cyrku - od standardowych nagich sesji zdjęciowych,sesje z pająkami,przechodzenie na wybiegu z przeszkodami(na których można połamać nogi),skakanie na bungee i parę innych pomysłowych konkurencji trochę odzierających godność,ale za to ukazujących determinację(desperację)uczestników tegoż show. I jak to już bywało w narzuconym z góry formacie na całą grupę mniej lub bardziej przebojowych i zdeterminowanych jednostek,pośród kilku zupełnie zwyczajnych robiących za tło,rzuca się typową jednostkę omega - no i były już w poprzednich edycjach skarżypyta,płaczka,zdziecinniała bulimiczka,hemafrodyta,no i teraz mamy kolejnego uczestniczka wzbudzającego kontrowersje...Na żer został rzucony Mateusz Maga - androgyniczny model o mało męskiej sylwetce,kobiecych rysach twarzy i głosie oraz "wydelikaconym" sposobie bycia. Jestem ciekawa co e-matki sądzą na jego temat...Jako matki swoich dzieci,które już są na jakimś etapie edukacji i spotykają rożnych rówieśników,jako osoby z doświadczeniem życiowym i znajomością różnych ludzkich typów osobowości oraz zachowań,zwyczajnie jako ludzie z różnym zakresem tolerancji.Powiedzcie szczerze...Jak odbieracie kogoś takiego? Zapytałam się swojej 22-letniej kuzynki - odpowiedziała,że nie wzbudza w niej większych emocji,ale ona nie musi być obiektywna mając w swojej studenckiej grupie lesbijską parę,gdzie jedna z dziewczyn spłaszcza sobie piersi bandażami i przygotowuje się do zmiany płci za kilka lat.A co sądzicie na ten temat Wy,patrząc z perspektywy matki? Co byście powiedziały na takiego rówieśnika Waszych dzieci?

Ja powiem szczerze,że czuję...NIECHĘĆ.
Obserwuj wątek
    • tifa_lockhart Re: Mateusz Maga z Top Model 14.10.14, 23:23
      Człowiek, któremu należy się szacunek i tyle.
    • arwena_11 Re: Mateusz Maga z Top Model 14.10.14, 23:27
      aż wyguglowałam o kogo chodzi. Dla mnie to takie ni pies ni wydra, ni facet ni babka. Jakoś odrzuca.
    • kanna Re: Mateusz Maga z Top Model 14.10.14, 23:31
      gdzie jedna z dziewczyn spłaszcza sobie piersi bandażami i przygotowuje się do zmiany płci za kilka lat

To zasługuje na osobny watek big_grin

Co do Mateusza M. - zaskoczyło mnie jedno, ze na zdjęciu, gdzie pozował z drugim, nagim, napakowanym facetem, tamtego wcale nie było widać, bo osobowość anorektycznego Mateusz M. zawładnęła całą przestrzeń.
      • guderianka Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:11
        kanna-oglądałaś odcinek ?

chodziło o to, że uczestnicy mieli się dobrać w pary i jedno z nich miało być rozebrane. Mateusz miał być z dziewczyną. Ani on nie chciał się rozebrać ani ona, krępowało ich to, wstydzili się, nie chcieli i już. Góral wybawił dziewczynę i postanowił się zamienić- on miał się rozebrać, Mateusz nie. Mateusz bał się pozować, odsuwał się od Górala, który generalnie brał wszystko na luz. Wybawił też Mateusza, bo gdyby chciał zapozować naprawdę, musiałby go bardziej dotknąć i ocierać się, napierać-a tego Mateusz by chyba nie zniósł tongue_out
    • noname2002 Re: Mateusz Maga z Top Model 14.10.14, 23:37
      Kojarzy mi się z Hillary Swank, ona też może grać role damskie i męskie.
    • hermenegilda_zenia Re: Mateusz Maga z Top Model 14.10.14, 23:41
      Nie mam żadnych uprzedzeń, natomiast współczuję mu, bo żyje w kraju w którym inność jest wyszydzana i wyśmiewana i podejrzewam, że nie ma lekko. Zresztą patrząc na jego zahukanie podejrzewam, że chciałby się rozpłynąć i być niewidzialny. Gdyby moje dziecko kolegowało się z kimś takim, byłabym w sumie chyba dumna, że potrafi patrzeć na coś więcej niż zewnętrzność i oczywistość.
      • konsta-is-me Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:42
        W ktorym.kraju odmiennosc nie jest wyszydzana ??
    • landora Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 00:17
      Ten człowiek ma tak irytujący sposób bycia i głos, że słuchać się go nie da. Niech sobie będzie androgyniczny, ale czy musi tak się krygować i jęczeć?
      • aneta-skarpeta Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 07:05
        cięzki ma głos, ale zrobił na mnie ogromne wrażenie na przesłuchaniu gdy zrobionu mu zdjęcie- jednak z czasem zauważyłam ze on jest tak rozlazły, taki bez energi ze masakra

i to mnie w nim denerwuje
        • cosmetic.wipes Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 09:37
          > on jest tak rozlazły, taki bez ene
          > rgi ze masakra

Mam tak samo. Uważam, że wizualnie jest niezwykle ciekawy (w branży, bo chyba jako potencjalny samiec do rozrodu raczej masowego brania mieć nie będzie), natomiast to wszechobecne jęczenie, skrajna nieśmiałość, brak inicjatywy i wycofanie jest dla mnie drażniące.
          • landora Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:01
            No właśnie, mnie się nie podoba, ale to rzecz gustu, nie musi, nie znam się na trendach w modelingu. Ale jego sposób bycia jest dla mnie nie do zniesienia. Oglądałam kiedyś amerykańską wersję i był tam chłopak w podobnym stylu, też o bardzo delikatnej urodzie, taki mało męski - Cory. Ale on przy tym był sympatyczny i zachowywał się zupełnie normalnie, Mateusz Maga jest moim zdaniem afektowany, sztuczny i w dodatku niesamowicie marudny.
            • cosmetic.wipes Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:09
              Og
              > lądałam kiedyś amerykańską wersję i był tam chłopak w podobnym stylu, też o bar
              > dzo delikatnej urodzie, taki mało męski -
              > Cory.

Ależ śliczna buzia!

Nie wiem czy facet może uznać epitet "śliczna buzia" za komplement wink
              • landora Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:24
                Moim zdaniem zdecydowanie ładniejsza buzia niż Mateusza wink A przy tym wydawał się sympatyczny.
                • cosmetic.wipes Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:43
                  Ale o ślicznej buzi mówiłam zupełnie poważnie. Bardzo mi sie podoba smile
                  • landora Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:19
                    Ja też, bardzo ładny chłopak.
    • burina Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 01:32
      Mnie bardziej fascynują:
      - krygowanie się, że Top Model to wieśniacki program, a oglądam bo...
      - uzycie słowa 'wieśniacki', na określenie czegoś najbardziej obciachowego, co można sobie wyobrazić
      - analizy i diagnozy na poziomie niespełnionego socjologa

A w samym programie to fascynują mnie komentarze uczestników, zwłaszcza na temat wyżej wymienionego Magi. Niby obtrzaskane towarzystwo, wielki świat im się marzy a poziom komentarzy poniżej dna. Ja już się nie czepiam nawet o temat, bo wierzę, że skądś się jednak wyborcy Krystyn Pawłowicz i innych Korwinów biorą, ale forma mnie przeraziła. Oraz to, że im kabelki się nie stykają, że dokładnie tak samo powinni się naśmiewać z prowadzącego i 3/4 jury. A jeszcze bardziej mnie przeraża to, że kabelki im stykają i po prostu dają upust swoim 'poglądom' tam, gdzie nie grożą im żadne konsekwencje ani nawet to, że atakowana osoba im odpowie.
      Przeraża mnie to, jak bardzo prześladowani mogą być ludzie - skoro ci wiedzą, że są filmowani to i tak pewnie się jakoś kontrolują.

A co do emam: zaraz Ci tutaj sporo kobiet, które mają maleńkie dzieci i nie wiedzą, co z nich wyrośnie, napiesze o chłopaku (który przypomnijmy, deklaruje się jako hetero, głosu sobie nie wybierał a jedyna jego wina polega na tym, że nie jest napakowanym byczkiem z podgolonymi bokami głowy) per 'to coś'.
      • paliwodaj Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 06:11
        nie ogladam, chociaz bywalo ze ogladalam
        Autorko, na pierwszym zdaniu powinnas zakonczyc nedzny wywod I walnac baranka w stodole

>Co byście powiedziały na takiego rówieśnika Waszych dzieci?
        ale co masz na mysli, ze chlopak, jakikolwiek jest smial, sie urodzic w mniej wiecej tym samym czasie ( patrz : rowiesnik) co moje dzieci? czy zblizyc sie do nich?
        Nie mialabym nic przeciwko zapewne, do czasu gdy nie ma na moje dzieci destrukcyjnego wplywu, natomiast nie chcialabym aby moje dzieci zadawaly sie z haterami, ktorzy oceniaja ludzi na podstawie glosu, fryzury, czy braku miesni
    • koza_w_rajtuzach Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 06:33
      Uważam, że ma bardzo ciekawą urodę, fajne kości policzkowe, nisko osadzone brwi, co czyni go unikalnym. Moim zdaniem w świecie modelingu jak najbardziej jest dla niego miejsce.
      Czemu miałby wzbudzać niechęć? W ogóle tego nie rozumiem? Czy to jego wina, że ma głos jaki ma i delikatne rysy twarzy? Z tego co wiem nie jest po żadnych operacjach plastycznych, taki się urodził i takim powinien się akceptować. W jego przypadku to nie jest kwestia wyboru, taki jest i tyle.
      Współczuję mu, bo widać, że jest słabą psychicznie osobą, a przez negatywne reakcje na pewno nie jest mu łatwiej.
      • rysa30 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 06:40
        Miałam na studiach podobnego kolegę - długie włosy, delikatność, delikatne rysy twarzy, głos sprawiały, że ludzie mylili go z dziewczyną (przyjaźnił się z dziewczynami).
        Poza tym skoro koleś. Po pierwszym szoku na pierwszym roku (jaki rym) traktowaliśmy go wszyscy jak jednego z nas, bo tak było.
    • moofka Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 06:58
      Chłopak ewidentńie ma jakieś zaburzeńia. Zastanawiam sie, czy nie mozna było go leczyć w odpowiednim czasie? Problemy z hormonami maja nie tylko kobiety jak widać. Nie rozwinął mu sie męski głos sylwetka nic,a pewńie i inne rzeczy biorąc pod uwagę ze tak strasznie bal sie rozebrać, zazwyczaj chłopy nie maja,z tym problemu. Nie przesadzalabym, ze taki zahukany i niepewny. Wiedział gdzie sie zgłasza, i ze będzie pod obstrzalem. Wiele osób nigdy by do tego programu nie poszło pomimo ciekawej urody
    • lelija05 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 06:59
      Taki elf smile Pierwsza myśl, to podałabym mu porządny obiad, bo taka chudzinka.
    • lafiorka2 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 07:46
      nie mam nic do chłopaka i życze mu jak najlepiej
    • mayaalex Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 08:08
      ciekawa uroda, mysle ze wlasnie taki typ, troche androgyniczny, ma szanse na sukces w tej branzy.
      pomyslalam od razu o moim fryzjerze, ktory jest mlodziutkim chlopakiem wlasnie troche w tym stylu (no, az tak cudny nie jest), spotkalam go niedawno na ulicy, szedl za reke ze swoim chlopakiem, obaj szczesliwi i rozpromienieni. I nikt nie zwracal na nich uwagi. No ale to jest jeden z plusow mieszkania w Brukseli - zyjesz, jak chcesz i innym nic do tego jesli nie naruszasz prawa.
      ja wynioslam - z domu, ze szkoly, ze studiow - ten wewnetrzny glos, ktory natychmiast kaze mi oceniac i krytykowac innych, ale staram sie go zagluszac i coraz lepiej mi to wychodzi. Mam nadzieje ze moje dzieci w ogole go nie zinternalizuja smile
    • solejrolia Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 08:43
      dla mnie to nie jest normalne, i jestem pewna, że nalezałoby chłopaczka przebadać- po prostu wysłałabym do lekarza, żeby mu ustawił hormony, bo najwidoczniej HTZ jest niezbędna. tak, jak chłopcu co wolniej rosnie daje się hormony wzrostu, tak chłopcu który nie dojrzewa nalezałoby dac hormony, by dojrzał i stał się mężczyzną. i o ile teraz, gdy jest młody jeszcze to "uchodzi" bo jest delikatny, jest fotogeniczny, tak w starszym, w sensie dojrzałym wieku, stary androgeniczny? stary-nastolatek?
      tak mniej wiecej myślę o nim. i trochę mu współczuję, bo w społeczeństwie mało tolerancyjnym żyje. a teraz w dodatku stanie się rozpoznawalny.
    • gryzelda71 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 09:26
      Sądzę,że to kwestia czasu, kiedu zmieni płeć.
      A gdyby moje dzici miała takiego znajomego to by miały.
      Nie wiem jak można czuć niechęć?
    • kozica111 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 09:43
      Nie oglądam , kolesia kojarzę i nie wierzę ze osoba skrajnie nieśmiała mogłaby brać udział w takim show.
      • kozica111 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 09:50
        Co do hormonów to wbrew pozorom wszystko jest raczej ok, chłopak jest po prostu mocno wychudzony a dość wysoki, wymiary wskazują na proporcjonalność, ma nawet jakiś zarys mięśnia. Gdyby mu zależało /a zapewne nie zależy/spokojnie zrobiłby "sylwetkę" tylko wtedy będzie taki jak inni czyli mało zauważalny.
    • guderianka Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:08
      Mnie on żenuje. Nie jego wygląd i maniera mówienia ale to, co mówi.
    • 18lipcowa3 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:14
      Nie mam nic do jego wyglądu, ani tego kim się czuje.
      Razi mnie jego miągwowatośc, taka jakaś rozlazłośc, brak zdecydowania, robienie z siebie delikatnej panienki i ten płaczliwy głosik, no najprawdziwsza ciotka. Żeby nie było- u kobiet tez mnie to razi.
      • mozambique Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:26
        no wlasnie
        a jednak swiat mody to miejsce dla osób o mocnym ego, duzej pewnosci siebie i nieprzemakalnosci na krytykę

chlopak jest na tyle oryginalny ze naparwde mialby szanse na duzą karierę
        po swiatowych wybiegach chodzą najrózniejsze dziwadła które dostaly sie tam mocno pchając sie "zębami do przodu"
        na zasadzie - jestem chudy, krzywy i mam psychopatyczne spojrzenie i to jest walsnie mój atut, patrzcie ta mnie , TU JESTEM !!!
        ale wyglada na to za najnormalniej - on chalrekterologicznie nie pasuje , jest za miękki psychicznie, rozmamłany , za bardzo wycofany, nie wie jak zrobic atut ze swojego wyglądu

musialaby sie niam zającu juz w POlsce jakas dobra pręzna agencja i mocno go promowac za granicą
        tylko ze agencje tez zajmują sie osobami które choc troche rokują, współpracują,i bardzo sie starają - Mateuszowi trzeab by chyab jakiegos psychologa dac zeby go naucyzł pewności siebeie

p.s ja topmodel oglądam pasjami i tylko sie dziwie kto wymysla kandydatom te kretynskei pomysly na chodzenie po scianie czy łamanie nóg na wybiegu , bo nigdzie na swiecie praca modela tak nie wygląda
        • mozambique Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:31
          jeszce jeden przykłąd - ta blondynak MArta , tak chwalona w kazdym odcinku

dziewczyna mniej niz przecietna , uroda bardzo przaśna, typ . hostessa z Ballady o lekkim zabarwieniu .... fatalny ukłąd szczęk , zgryzu, brzydkie usta , nieladny profil
          ale nieograniczona pewnsoc siebei, tupet, mocny zdecydowany krok, bezczelne spojrzenie , brak skrępowania bez względu na sytuację i duza swiadomosc ciałą , gestu i ruchu

i wystarczy by zapewne wygrac caly program
          • guderianka Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:37
            nie no, nie jesteś guru w kwestii urody, to że wg Ciebie jest przaśna nie znaczy, że inni widzą ją tak samo
            https://www.zeberka.pl/img_new/2014/09/30/24801330-c1.jpg
            • mozambique Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:52
              nie jestem guru , mowie o tzw obiektywnych danych
              jeszeli uznamy ze dobra fotomodelka ma miec pełne albo wrecz bardzo pełne usta, wyrażnie zarysowane, długie i szerokei ( np Agnieszka MAciąg) bo takei sie najlepiej fotografują to akurat ta pani jest tego przeciwieństwem

ale ma inne cechy ktore są tu zaletami - ma dosiwadczenie w tej pracy ( chyab jest jzu czynną modelką) i bardzo dobrze sie z nią współpracuje
              choc ja osobicie dziwie sie tym zachwytom , podejrzewam tu jakąs sciemę - w poprzednej edycji wygrala laska która od dluzeszego czasu byla pod opieką agencji sponsorujacej cały program , co wyszło na jaw juz po zakonczeniu edycji
              • guderianka Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:12
                Ej no, "przaśna uroda" to obiektywne dane ? wink
                • cosmetic.wipes Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:16
                  Obiektywnie, to ona ma coś niehalo z zębami.
            • dzoaann Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:36
              O, matko, toz ona wyglada jak moja sasiadka! W szoku jestem, sobowtor....
            • maslova Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:54
              Wow, ale ma extra biust...
              • zottarella Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 12:12
                maslova napisała:

> Wow, ale ma extra biust...

Oj tak, chirurg spisał się nieźle
              • cosmetic.wipes Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 12:19
                Jeszcze świeży. Dwumiesięczny tongue_out
    • broceliande Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:22
      Mnie się bardzo podoba. Nie mam telewizji, wygooglowałam.
      Nie maluje się chyba?
      Ja lubię takich chudych, o młodości nie wspomnętongue_out
    • guderianka Re: podoba się 15.10.14, 10:27
      podoba się tym, które widzą tylko zdjęcia
      polecam oglądanie TM , żeby wiedzieć więcej
      (oglądałam wszystkie poza ostatnim)
      • koza_w_rajtuzach Re: podoba się 15.10.14, 10:54
        > podoba się tym, które widzą tylko zdjęcia
        > polecam oglądanie TM , żeby wiedzieć więcej

Oglądam z siostrą i nam się on podoba, chociaż widziałyśmy jak się zachowuje. Mojej siostrze nawet bardzo się podoba wink).
        To jest telewizja. Moim zdaniem oni specjalnie bardziej pokazują go od takiej ciapkowatej strony, żeby podkręcić kontrowersje wokół jego osoby. To co ukazują to tylko urywki, na pewno nie wszystko, co mówi w programie. Co do czego, to z wieloma zadaniami Maga poradził sobie lepiej od innych, choćby w poprzednim odcinku, gdzie bez problemu zapozował z żabą czy szedł po ścianie, kiedy inni często mieli z tym problem.
        Moim zdaniem nie jest z nim źle, a jedyny problem, że za bardzo próbuje się ze wszystkiego tłumaczyć, wszystko bierze do siebie, a powinien wyluzować. Naprawdę nie widzę, żeby było coś z nim nie tak, oprócz tego, że wydaje się być lekko nadwrażliwy. Poza tym z tego, co słyszałam, to on dużo czasu spędzał w łazience, ponieważ podczas rozmowy telefonicznej z siostrą dowiedział się, że stan jego ojca pogorszył się (jest chory), a oni w top model raczej mają zakaz dzwonienia. Zamiast powiedzieć kolegom, że coś go gnębi zamykał się w łazience, co oni wzięli za to, że się wiecznie podziwia w lustrze, a ponieważ wygląda trochę inaczej i ma trochę inny głos, to łatwiej było go zaszufladkować, uznać za dziwaka i wyżywać się na nim.
        • guderianka Re: podoba się 15.10.14, 11:14
          może i masz rację
          mojej sympatii on nie wzbudza
    • hema14 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:38
      Ja nie czuję niechęci ale niezrozumienie dla niego i jego rodziców (ma tylko matkę chyba?). Z tego co zrozumiałam ten chłopak czuje się i chce być mężczyzną, nieważne czy gejem czy nie, tego nie wiem, ale mężczyzną. I ewidentnie brakuje mu testosteronu, skoro nawet mutacji nie przeszedł normalnie. Należałoby zbadać hormony, ewentualnie suplementować mu coś, żeby zrobił się bardziej męski - bo nie wygląda to zdrowo po prostu. No chyba, że badali i ma poziom testosteronu w normie, ale mnie by to zdziwiło, bo sylwetka szczupła ok, może i chłopak być wychudzony, rysy twarzy ma delikatne ale w sumie męskie, natomiast ten głos... No bo gdyby obciął włosy i nabrał masy to by wyglądał normalnie męsko, ale dopóki się nie odezwie. Na jego miejscu szukałabym pomocy medycznej do tego głosu.
      • burina Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 14:30
        Jeszcze bardziej męsko? To znaczy co ma z sobą zrobić młody szczupły chłopak, żeby zadowolić emamę?

https://e5.pudelek.pl/6f2c896214dfca622c7a47931d0cd2d88fb746d7
        • guderianka Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 14:35
          ale świetne!
        • hema14 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 14:49
          Tego zdjęcia akurat nie widziałam. Przyznaję, że ma męskie ciało lecz bardzo szczupłe, ok, ja zwracam uwagę najbardziej na niemęski głos, jakby nie przeszedł mutacji prawidłowo, to pewnie można jakoś wyleczyć? Ale nie wiem (bo może już badał się), tylko tak się zastanawiam skoro tu o nim mowa, to piszę.
    • dziennik-niecodziennik Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:39
      programu nie oglądam wiec o głosie i ruchach, i zachowaniu ogólnie sie nie wypowiadam, ale widziałam na Pudelku bodajze pare zdjeć i stwierdzam, ze chłopak bardzo przyjemny dla oka.
      • dziennik-niecodziennik Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 10:41
        tylko istotnie chudziutki bardzo.
    • totorotot Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:16
      A jak do Ciebie czuję niechęć. Jesteś tępa jak brukiew i wali Ci z paszczy.
    • aurita Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:23
      fizycznie jest ok, szczegolnie na modela, ale niech buzi nie otwiera i nie chodzi mi tu o timbre glosu ale o to, ze ma niewiele do powiedzenia i zazwyczaj mowi tylko o sobie.
      Chlopak wcale nie wydaje mi sie niesmialy ale wrecz zadufany i bardzo skupiony na sobie.
      Widocznie jestem wiesniara bo czesto zerkam na Top Model i Mateusz czesto protestowal, ze cos mu nie pasuje do jego urody (usmiech, krotkie rekawy). Zupelnie nieslusznie brany jest za szara myszke.
      Najbardziej smieszy mnie to, ze inni uwazaja go za nieudacznika a nie za grozna konkurencje w programie (a nia jest) Nawet jezeli nie wygra programu to ma najwieksze szanse na zrobienie kariery w modelingu.
      • feleedia Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 11:27
        Kolejny egzemplarz do kolekcji wędrownego powiatowego cyrku. Kobieta z Brodą, Włodek Wyrwidąb, Niewidzialny człowiek, Syjamskie Bliźnięta Zrośnięte Głowami, a teraz Niewiadomoco big_grin
    • jagienka75 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 12:01
      a mnie szkoda chłopaka.
      nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co on musiał przejść i co musi przechodzić przez swoją odmienność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka