wielkafuria 26.11.14, 13:51 www.youtube.com/watch?v=JSNLAC5noqk moze sie zgłosicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 13:55 Ja już mam świetnego informatyka za męża. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 14:12 To oni też mają problem z braniem? Na razie zięć informatyk mi się szykuje, jeden w rodzinie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 14:33 Ponieważ ja mam z nimi kontakt non stop i to z dużą grupa,to powiem,że z braniem problemu nie mają,ale sporo z nich ma problem z utrzymaniem związku bo są zafiksowani na swoją pracę żyją w innym świecie,tracą poczucie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 14:57 Ten na szczęście ma jakieś zainteresowania humanistyczne i jest w miarę kontaktowy - chyba że z wiekiem mu się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 17:31 jola-kotka napisał(a): > sporo z nich ma problem z utrzymaniem związku bo są zafiksowani na swoją pracę żyją w innym świecie,tracą poczucie czasu. Chociaż o tyle dobrze, że pasja jest ich pracą. Ja nie znam takich co tracą poczucie czasu, bo poza programowaniem mają masę innych zainteresowań. Ale oczywiście też się doszkalają. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 14:20 Z informatykami wole sie kumplowac Tak wyszlo, ze znam samych stereotypowych, ale pewnie istnieja tez inni. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 17:28 ruscello napisała: > Z informatykami wole sie kumplowac Tak wyszlo, ze znam samych stereotypowyc > h, ale pewnie istnieja tez inni. Ja znam jednego stereotypowego i dużo super fajnych. Sporo takich co bardzo lubią sporty ekstremalne i adrenalinę, co raczej nie pasuje do stereotypu informatyka Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 14:31 link wysłałam mężowi - jest programistą. Padnie, gdy to obejrzy ) Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 14:40 'Ale dla Ciebie zainstaluję nawet Windowsa' Boskie - wysłałam mojemu Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 14:49 Od prawie 20 lat jestem żoną informatyka. Jak która wolna to polecam, to fajni faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 17:17 Moja koleżanka tez ma informatyka i nie jest fajny jako maz Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 17:19 aneta-skarpeta napisała: > Moja koleżanka tez ma informatyka i nie jest fajny jako maz Stereotypy. Pewnie, gdyby nie był informatykiem też nie byłby fajny jako mąż. A co z nim nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 17:12 Ten drugi wygląda jak młodszy James Hetfield. Naciągane to wszystko i wyreżyserowane. Myślę, że sukcesu ten program nie odniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
paniadmin Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 19:13 Informatycy to dobry materiał na męża. Podobno najczęstszą przyczyną rozwodów, są konflikty na tle finansowym, a z informatykiem ta strona życia jest zabezpieczona. Póki co... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 19:48 paniadmin napisała: > Informatycy to dobry materiał na męża. Podobno najczęstszą przyczyną rozwodów, > są konflikty na tle finansowym, a z informatykiem ta strona życia jest zabezpi > eczona. Póki co... To zależy w czym się specjalizuje i gdzie pracuje. Informatycy to bardzo szeroka definicja - help desk, programista, administrator baz danych, sieci komputerowe, grafik komputerowy i kupę innych specjalizacji. Może być informatyk z najniższą pensją i informatyk, który zarabia 20 tys Odpowiedz Link Zgłoś
paniadmin Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 20:02 >To zależy w czym się specjalizuje i gdzie pracuje. Informatycy to bardzo szeroka definicja - help desk, >programista, administrator baz danych, sieci komputerowe, grafik komputerowy i kupę innych >specjalizacji. Może być informatyk z najniższą pensją i informatyk, który zarabia 20 tys Co nie zmienia faktu, że jest to jedna z najlepiej zarabiających grup zawodowych w Polsce. Dodatkowo z dużym potencjałem rozwojowym, czyli nawet ten z Helpdesku będzie miał możliwość awansu i podwyżki, jeśli będzie choć trochę kumaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 20:48 Ja już mam męża informatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 20:58 Mam, mam/) I synowie też informatyczni. Znam też wielu. Są poza schematami. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 21:12 Stary kawał mi się przypomniał: Żona do męża informatyka - Poznajesz tego gościa na zdjęciu? - Poznaję. - Pamiętaj, że masz go o 16 odebrać z przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
paniadmin Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 21:21 MI też, ale nadal mnie bawi Żona informatyka wysyła go po zakupy. - Kup parówki, a jak będą jajka, to kup dziesięć. Chłopina po wejściu do sklepu pyta: - Czy są jajka? - Tak - odpowiada sprzedawca. - To poproszę dziesięć parówek. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 21:29 Albo impreza informatyków i ciągle gadają o komputerach. W końcu jeden mówi - Chłopaki, ciągle tylko gadamy o robocie, pogadajmy o dupach. Zapada cisza, w końcu jeden mówi: - Dupy, dupy....moja karta graficzna jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 21:26 od 12 lat jestem zona informatyka, a konkretnie programisty. praca jest jego pasja i faktycznie czasem zapomina o calym swiecie. w kazdym razie komputer posredniczyl w naszym poznaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 22:17 eliszka25 napisała: > w kazdym razie komputer posredniczyl w naszym poznaniu . Wysyłam Tobie miłosne wyznania w JAVA? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: informatyk szuka zony :D 27.11.14, 00:53 hehe, az tak, to nie . poznalismy sie na czacie, gazetowym z reszta Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: informatyk szuka zony :D 26.11.14, 23:38 Taa, właściciel "linuxomatu" chyba prędzej pochlastałby się niż zgodził się na wysyłanie SMS "C#" na swoją osobę Odpowiedz Link Zgłoś
bambzgrozja Re: informatyk szuka zony :D 27.11.14, 11:05 Polecam informatyka na męża ...z głodu nie umrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś