Dodaj do ulubionych

Pisuar w domu

12.12.14, 20:42
Tu ematka roztrzasa posiadanie bidetu a swiat postedl do przodusmile W domu instaluje sie pisuary!
Znajomi pobudowali dom.Piekny, indywidualny projekt,w srodku drogo,z klasa i smakiem. W jednej z lazienek przy scianie ceramiczna polmisa, ktora wzielam za zainstalowany na fest wazon na kwiatysmile Pani domu wyprowadzila mnie szybko z bledusmile
No to jak, macie juz pisuary? Chwalmy siesmile
Obserwuj wątek
    • riki_i Re: Pisuar w domu 12.12.14, 21:27
      Ja chciałem, ale projektantka i małżonka mnie zakrzyczały. Więc jest tylko bidet big_grin Imho pisuar jest najbardziej przydatny dla młodych mężczyzn, których męczy permanentny wzwód poranny i albo muszą ćwiczyć figury gimnastyczne nad sedesem (jaskółka itp.), albo go obsikują wraz z podłogą i ścianami. Designerskie pisuary nie wyglądają wcale źle, często mają klapkę ukrywającą ich przeznaczenie i wg mnie nie są wcale obciachem kojarzącym się z peerelowskimi szaletami. Ale zgodnie z polityczną poprawnością spodziewam się w tym wątku raczej poronionych tekstów typu "facet ma sikać na siedząco i mój misio już to od dawna robi" niż zdroworozsądkowego podejścia do tematu.
      • buuenos Re: Pisuar w domu 12.12.14, 21:39
        Alez ja wlasnie mowie,ze design taki,ze na pierwszy rzut oka nie rozpoznaszsmile To nie szalet miejskismile Tylko, no wlasnie, jakos tak.. Ja tam mojego do siadania nie zmuszalam, pare lat mieszkal sam, sprzatal sam, wiec doszedl do wniosku, siedze- mniej sprzatamsmile
    • nanuk24 Re: Pisuar w domu 12.12.14, 21:35
      Nie wydaje mi sie, by pisuar byl kiepskim pomyslem. przydatne urzadzenie, pieknie nie wyglada, ale umowmy sie, sedes i bidet tez do nich nie naleza. Sprzety lazienkowe, to sprzety lazienkowe - stac w kuchni nie musza.
      • nanuk24 Re: Pisuar w domu 12.12.14, 21:37
        No i zamiast walczyc z kiblowymi obsikiwaczami lepiej powiesic sprzet na wysokosci ich mozgu.
        • nanuk24 mozgow, pardA n/t 12.12.14, 21:38

• riki_i Re: mozgow, pardA n/t 12.12.14, 21:44
            To ja jeszcze poproszę sztuczną pochwę w pakiecie...
            • nanuk24 Re: mozgow, pardA n/t 12.12.14, 21:48
              Az tak zle Riki?
              Tu masz instrukcje, jak zrobic. Przymocowac mozesz do zlewu, jak nie masz pisuaru
              www.youtube.com/watch?v=G8lMOHN04EY
              • riki_i Re: mozgow, pardA n/t 12.12.14, 22:00
                Męska część ludzkości już dawno odkryła, że jeśli chodzi o metody chałupnicze to najlepsze są kurze wątróbki w termosie. Natomiast mi chodziło o umieszczenie w ścianie na wysokości męskiego mózgu profesjonalnego sprzętu z cyber skóry. Poczytaj sobie jaki jest głód tego rozwiązania w narodzie
                forum.o2.pl/temat.php?id_p=5662683
                • sarah_black38 Re: mozgow, pardA n/t 12.12.14, 22:05
                  Moja bratowa mieszkająca w Pcimiu Dolnym ma pisuar w łazience co najmniej od dekady big_grin
    • buuenos Re: Pisuar w domu 12.12.14, 22:06
      Oje, mialo byc na luzie i wesolo a wyszlo jak zwyklesad
      No to wrocmydo bidetowsmile
    • b.bujak Re: Pisuar w domu 12.12.14, 23:00
      juz kiedyś pokazywałam - najładniejsze pomieszczenie w moim domu:
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3417600,2,1,DSC-0079.html
      • buuenos Re: Pisuar w domu 12.12.14, 23:14
        Ok. Ladnie tam maszsmile Ale wciaz nie mam odpowidzi- po co? po co pisuar skoro bidet w domu?>smile
        • nanuk24 Re: Pisuar w domu 12.12.14, 23:17
          Poniewaz te dwa urzadzenia do innego sluza?
        • b.bujak Re: Pisuar w domu 12.12.14, 23:21
          buuenos napisała:

> Ok. Ladnie tam maszsmile Ale wciaz nie mam odpowidzi- po co?

do męskiego sikania

po co pisuar skoro
          > bidet w domu?>smile

nie widzę związku
          • buuenos Re: Pisuar w domu 12.12.14, 23:29
            Chodzi mi o ilosc niepotrzebnych tak na prawde urzadzen w domusmile
            Wasi faceci korzystaja z pisuarow? wy z bidetow? u mnie w bidecie koty lubia spacsmile
            • nanuk24 Re: Pisuar w domu 12.12.14, 23:34
              Niektore emamy pisaly, ze w bidecie myje nogi i buty, dlatego uwazam, ze ow sprzet powinien stac w przedpokojuwink
            • b.bujak Re: Pisuar w domu 12.12.14, 23:40
              buuenos napisała:

> Chodzi mi o ilosc niepotrzebnych tak na prawde urzadzen w domusmile

no to źle sformułowałaś tresc watku

> Wasi faceci korzystaja z pisuarow?

tak

wy z bidetow?

nie, nie posiadam
              uwazam, ze mam odpowiednio dobrane sprzety łazienkowe - mamy komfort użytkowania; wszystko jest wykorzystywane zgonie z przeznaczeniem - najgorzej wypada wanna smile mimo to jest elementem niezbędnym
            • baltycki Re: Pisuar w domu 12.12.14, 23:55
              > Wasi faceci korzystaja z pisuarow? wy z bidetow?
              A bidet, to taki zenski odpowiednik pisuaru?
              Facet nie moze korzystac rowniez z bidetu?
          • pomidorpomidorowy Re: Pisuar w domu 13.12.14, 09:14
            nie bardzo rozumiem ochy i achy- pozne lata 90-te ot co....ten pisuar jak i umywalka sa ochydne, polka takze, flizy - taki marketowy standard wiec w sumie pisuar pasuje.
    • pomidorpomidorowy Re: Pisuar w domu 13.12.14, 09:12
      a to facet zawsze musi stac przy oddawaniu moczu...sioadanie wbrew pozorom jest wygodne....sikanie na stojaco ma sens pod drzewem, i kiblach ogolnodostepnych (publ) gdzie ze wzgl higienicznych nikt nie siada.
    • morgen_stern Re: Pisuar w domu 13.12.14, 09:25
      No nie wiem, dla mnie choćby nie wiem jak piękny pisuar jest delikatnie mówiąc obrzydliwy. Możecie mi tu sypać logicznymi argumentami, ale to na nic smile kojarzy mi się z publiczną toaletą i koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka