Dodaj do ulubionych

jaka tapeta...?

17.01.15, 15:03
szukam fajnej tapety do sypialni. Meble mam ikea hemnes- czarne...chcialabym stworzyc klimat nieco orientalny...
Podoba mi sie np taka sklep.almidecor.com/c/945-cat_top_image/kazuno.jpg
niestety nie znalazlam jej a nawet jesli jest ona z almi decor to podejzewam ze cena zaporowa w okolicy 500zl/rolke wink
generalnie myslalam o szarej wytapetowanej scianie, wezglowiu w kontrastowym kolorze (jak na zdj)
Moze któras z Was przerabiała ostatnio temat tapet? wertuje na razie internet + przegladnelam kolekcje rasch i jakos nic mnie nie zchwyca sad
Obserwuj wątek
    • rossmary Re: jaka tapeta...? 17.01.15, 15:03
      https://sklep.almidecor.com/c/945-cat_top_image/kazuno.jpg
      • grave_digger Re: jaka tapeta...? 17.01.15, 18:56
        Tapetowałam ostatnio salon tapetą papierową. Czarną bez wzoru. Współczuję temu kto będzie kładł tapetę ze zdjęcia wink
        Mi jedynie chodziło, by tapeta była wytrzymała. Na poprzednim mieszkaniu miałam z flizeliny, czy jakoś tak i łatwo ją można było zadrapać. Tę, co mam obecnie sprawdziłam w sklepie drapiąc wystawkę wink Przeszła test to kupiłam wink I to całą moja filozofia była.
        • rossmary Re: jaka tapeta...? 18.01.15, 13:22
          no wlasnie nie bedzie kłądł bo znalazlam ta tapete apropos lózka a tapety nie a nawet gdyby to almi ma ceny kosmiczne sad i szukam czegos w tym stylu.
    • kol.3 Re: jaka tapeta...? 17.01.15, 22:06
      Kupowałam ostatnio do kremowo - białej sypialni tapetę wiktoriańską w stylu, kremowo - beżową w paski i różyczki, a więc zupełnie inny klimat niż Ty planujesz. W sklepie był taki wybór tapet (katalogi) że nie było wiadomo na co się zdecydować. Cena 120 zł. za rolkę.
      Twój wybór bardzo mi się podoba.
    • rossmary Re: jaka tapeta...? 18.01.15, 14:56
      tapeta

znalazlam taka- ladna? do tego wezglowie lozka w kontrastowym kolorze- fuksja/głęboki zolty, cieply fiolet...
      • rossmary Re: jaka tapeta...? 18.01.15, 14:58
        albo taka tapeta ale tylko na szerokosc lózka?
        • rossmary Re: jaka tapeta...? 18.01.15, 15:04
          jeszcze taka , to tak z netu pozostaje sprawdzic jak wyglądaja w realutapeta

Ocencie smile te wzorzyste ornamenty myslalam aby przykleic ewentualnie na cz. sciany ( lozko) piorka na cala bo delikatniejsza. Piorka + reszta scian szary gołębi? dobrze mysle...a te pozostale? moze tez polaczyc z szarym a bordowa...nie wiem sad
      • kol.3 Re: jaka tapeta...? 18.01.15, 20:42
        Szukaj dalej. Z jakiego miasta jesteś?
        • kol.3 Re: jaka tapeta...? 18.01.15, 20:45
          W Łodzi na ul. Kilińskiego przy Przyborowskiego jest sklep z tapetami, jest tam bajeczny wybór tapet w różnych stylach. Są ogromne katalogi z próbkami tapet - sprowadzają na zamówienie. Jeśli masz blisko - polecam.
          • dolcia11 Re: jaka tapeta...? 09.09.15, 16:33
    • halynka0 Re: jaka tapeta...? 09.09.15, 16:04
      A gdybyś pomalował ściany na brązowy kolor i na jednej z nich umieścił taką tapetkę: todom.pl/mirabeau-070773/?
      • thea19 Re: jaka tapeta...? 09.09.15, 18:19
        musialby upasc na glowe, placac 350zl za m2 tapety (rolka prawie 2 tys!!!!????), gdzie trzeba pasowac wzory i z rolki wyjda gora dwa pasy. spadaj spamerze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka