anna_geras 25.01.15, 20:34 w którym przez 25 lat była agencja towarzyska? Na szczęście to nie mój dylemat ale w okolicy, w której mieszkam, niebawem taki dom będzie wystawiony na sprzedaż. Dom ładny, koło lasu, działka niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 20:38 Pod warunkiem otoczenia murem i nieinstalowania dzwonka, żeby mi klienci, do których nie dotarła zmiana adresu przybytku nie zatruwali zycia w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 20:54 To mogloby byc nawet ciekawe zobaczyc kto (może znajomy?) dobija sie tam po nocy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 20:57 Nie, nie chciałoby mi się użerać z niezorientowanymi klientami. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 21:06 nie, ja wierze, ze w domach jest energia, duzo zalezy, od ich historii, poprzednich mieszkancow w miejscu w ktorym 25 lat by burdel na pewno bylo tez wiele przestepstw i przemocy kolo nas tez sprzedaja taki dom - jakos nikt go nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 21:17 A ile pozytywnej energii wchłonął ten dom, podłogi tynki... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 21:28 mozesz ironizowac nie o tynki chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 21:07 hm, to by zalezalo od atrakcyjnosci oferty glownie. choc jesli agencja byla w tym domu przez 25 lat i zostala zlikwidowana niedawno, to chyba raczej nie. glownie dlatego, ze 25 lat, to kaaaawal czasu i ludzie szli by z przyzwyczajenia, a ja bym musiala sie z nimi uzerac pewnie jeszcze jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_geras Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 21:20 Klienci przyjeżdżali głównie taksówkami, a taksówkarze wiedzą,że agencji już nie ma i póki co na bramie wisi kartka informująca o tym,że agencja przeniesiona. Jak dla mnie sam fakt,że mury przesiąknięte są spermą dyskwalifikuje ofertę Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 21:46 > mury przesiąknięte są spermą Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-jas Oszyszczanie 25.01.15, 21:47 Każdy dom, mieszkanie, azyl trzeba przed zamieszkaniem w nim oczyscic. Takie odkażenie jest niezbędne ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 21:48 Jeśli miał by potencjał i dobrą cenę to dlaczego nie? Jakoś się nie boję, ze kur...two wgryzło się w ściany Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 22:35 Też tak uważam. Wszystko jest wypadkową ceny i lokalizacji. Zmiana numerów telefonów, ogrodzenie, dobry pies, zero dzwonka i remont w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 22:29 mury przesiąknięte są spermą to był zwykły burdel czy miejsce schadzek ludzi uprawiających seks "inaczej" ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_geras Re: Czy kupiłybyście dom 26.01.15, 08:04 aankaa napisała: > mury przesiąknięte są spermą > > to był zwykły burdel czy miejsce schadzek ludzi uprawiających seks "inaczej" ? to taka przenośnia była Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy kupiłybyście dom 25.01.15, 22:44 anna_geras napisała: > Klienci przyjeżdżali głównie taksówkami, a taksówkarze wiedzą,że agencji już ni > e ma i póki co na bramie wisi kartka informująca o tym,że agencja przeniesiona. > Jak dla mnie sam fakt,że mury przesiąknięte są spermą dyskwalifikuje ofertę A to taki podrzędny burdel dla ukraińskich tirowców był, czy elegancki adres? Bo w takich lepszych, to seks uprawia się w prezerwatywach, inaczej od razu by się rozeszło, że jakiegoś syfa tam można złapać i nici z interesu. Więc tam mogło być czyściej niż u niejednej ematki w zarzyganym przez dzieci salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Czy kupiłybyście dom 26.01.15, 01:55 A jakie to ma znaczenie co tam było. Tak kupilabym. Nie kupilabym tylko domu w którym był zakład pogrzebowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Czy kupiłybyście dom 26.01.15, 10:44 taka energia mogłaby być nawet inspirująca.... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Czy kupiłybyście dom 26.01.15, 10:48 Dlaczego nie? Jakby cena, okolica były atrakcyjne dla mnie? Co innego może gdyby było tam np. morderstwo, ale agencja towarzyska? Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Czy kupiłybyście dom 26.01.15, 10:53 Zalezy od ceny i stanu domu.Swoja droga ostatnio w Gazetce w samolocie byla reklama burdelu w Gdansku,wiec chyba mialabym obawy,ze beda przylazic klienci. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Czy kupiłybyście dom 26.01.15, 11:00 Rozwazylabym, gdyby dom byl po druntownym remoncie i cena atrakcyjna. Oczyiwscie od razu bym wyswiecila . Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Czy kupiłybyście dom 26.01.15, 13:23 i w każdy kącik z pół kg soli egzorcyzmowanej !! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Czy kupiłybyście dom 26.01.15, 13:53 Do dzis nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje. A to sie oficjalnie w kosciele nabywa czy jakas babka-szeptucha to produkuje? Odpowiedz Link Zgłoś