edelstein Re: Do widzenia dziewczyny 04.04.15, 10:30 Bez przesady,przeczytalam ten watek i nie znalazlam tam nic nowego.Po autorce tez niczego innego sie nie spodziewalam. Odpowiedz Link Zgłoś
3kolorniebieski Re: Do widzenia dziewczyny 04.04.15, 13:57 Wyzlosliwiacie się niunie na próżno;ech ta ematkowa "inteligencja"... przecież wyraźnie napisała: do widzenia,a to nie to samo, co zegnajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Do widzenia dziewczyny 04.04.15, 14:30 Na mnie tamten watek zadzialal pozytywnie. Mialam Swieta spedzic tylko ze znajomymi, jednak po tym jak corka potraktowala swoja rodzine, zmienilam zdanie. Spakowalam sie szybko i jeszcze tego samego dnia bylam z rodzina oddalona 4h drogi. Teraz delektuje sie widokiem moich bliskich moje dzieciaki sa w raju. Wlasnie stadnie maluja jajka. A zeby nie tamten watek ,to bysmy tego nie mieli. Malo tego przyciagnelismy ze soba znajomego, ktory Swieta spedzilby przed kompem. Nie trzeba czytac calych watkow. Mozna tez pozytywnie zareagowac mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Do widzenia dziewczyny 04.04.15, 17:23 Moja mama zbierala do siebie na swieta wszystkich samotnych sasiadow czy znajomych. Odkad pamietam zawsze ktos "obcy" siedzial z nami przy stole w Wigilie i na sniadaniu wielkanocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Do widzenia dziewczyny 05.04.15, 09:22 > ych. Odkad pamietam zawsze ktos "obcy" siedzial z nami przy stole Lubie takie zwyczaje na zlosc znieczulicy zawsze cos pozytywnego z tego wynika. Wczoraj np tekst mojej cory Dziadek do wnuczki: idziemy do kosciola jutro. Wnuczka: ale juz pan dzis pochlastal jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Do widzenia dziewczyny 04.04.15, 19:13 Srubokretko, aleś zaskoczyła, ze tamten dziwny, bardzo dziwny wątek mógł tak Ciebie zmobilizować Udanych i dobrych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Do widzenia dziewczyny 05.04.15, 09:06 chciec, to moc ...prawda? Rowniez zycze milych ,pozytywnych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 szkoda 04.04.15, 19:17 przemyśl to jeszcze i nie przejmuj się tym wątkiem, jeśli zmienisz zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Do widzenia dziewczyny 05.04.15, 02:05 Cherry, a teraz do rzeczy. Jesteś fajną dziewczyną. Nie dalej jak wczoraj pomyslalam o Tobie, gdzie się podziewasz. Widok Twojego nicka zawsze sprawia mi radość. Wiesz jak to jest - pewnosc, ze przeczytasz cos fajnego, madrego, przyjaznego swiatu i ludziom. Nie namawiam Cie do powrotu, bo być może masz już mocne postanowienie, ale chce, zebys wiedziala, ze będzie mi Ciebie brakowac. Pozdrawiam serdecznie i Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Do widzenia dziewczyny 05.04.15, 08:20 No cóż, kolejna forumka, której posty czytałam znika... Ciekawe, że ci którzy chciałabym aby zniknęli będą tu na forum zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kill.emall Re: Do widzenia dziewczyny 05.04.15, 13:01 Ciekawe? Raczej normalne. Im większe chamstwo, buractwo i znieczulica, tym większy tupet. A im większa kultura, tym większa delikatność, wrażliwość i niepewność. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Do widzenia dziewczyny 05.04.15, 20:08 Kogo masz konkretnie na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Do widzenia dziewczyny 05.04.15, 20:09 Chcesz się załapać na nową jatkę? Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Do widzenia dziewczyny 05.04.15, 20:26 Ja czasem zniknę po cichu, ale wrócę Odpowiedz Link Zgłoś