marta19861 01.07.06, 14:01 Polecają mi go koleżanki. Co o nim sądzicie? Czy któraś z was jest jego pacjentką? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_maruda Re: Dr Fuchs 02.07.06, 12:40 Byłam jego pacjentką prowadził moją ciążę. Byłam bardzo zadowolona, bardzo opiekował się mną w szpitalu (Dyrekcyjna) co więcej nie odczułam że opiekuje się mną tak tylko dlatego że chodziłam do niego prywatnie był super dla WSZYSTKICH pacjentek Miałam do niego 100% zaufanie, jak mówił że jest ok czułam się spokojna Mimo młodego wieku uważam go za bardzo doświadczonego lekarza Odpowiedz Link
moblu Re: Dr Fuchs 22.07.06, 22:23 Witam, mi dr Fuchs robil cesarskie ciecie rok temu. nie jestem zadowolona z ciecia, gdyz od samego poczatku rana sie zle goila, ropiala, krwawila. musialam co kilka dni jezdzic do szpitala (zostawiajac noworodka z babcia, kt. karmila do butelka) na plukanki tej rany, oczyszczanie jej.... szkoda gadac...... Odpowiedz Link
smilla7 Re: Dr Fuchs 23.07.06, 09:33 moblu napisała: > Witam, mi dr Fuchs robil cesarskie ciecie rok temu. nie jestem zadowolona z > ciecia, gdyz od samego poczatku rana sie zle goila, ropiala, krwawila. musialam > co kilka dni jezdzic do szpitala (zostawiajac noworodka z babcia, kt. karmila > do butelka) na plukanki tej rany, oczyszczanie jej.... szkoda gadac...... ale to wina lekarza Twoim zdaniem? jeśli tak to dlaczego? szczerze mówiąc, po wizycie u niego, nie moge złego słowa powiedzieć, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link
moblu Re: Dr Fuchs 26.07.06, 11:27 nie wiem czyja wina, a napisalam, ze obwiniam dr Fuchs'a? chodiz o to, ze nie jestem zadowolona i tyle. po takich przejsciach po cesarce, kiedy ledwo co chodzilam, musialam opiekowac sie noworodkiem (24h na dobe) i jeszcze jezdzic do szpitala na plukanie rany tez bys pewnie byla niezadowolona Odpowiedz Link
marta19861 Re: Dr Fuchs 27.07.06, 18:15 wiesz moblu, pytanie brzmiało: co sądzisz o tym lekarzu, a nie czy jesteś zadowolona ze swojej sytuacji. Skoro piszesz o tym tutaj, to samo się nasuwa, że masz coś do powiedzenia na temat lekarza. Więc jeśli masz, to napisz konkretnie. A jeśli nie to wybacz, ale nie zaśmiecaj wątku. Ale pamietaj, że powikłania zdarzają się zawsze. Każda operacja, zabieg, niesie to ryzyko, bez względu na umiejętności lekarza. To tyle w odpowiedzi na Twój post. Do pozostałych zainteresowanych: Byłam już na wizycie i polecam tego lekarza. Uprzejmy, fachowy, godny zaufania. To moja opinia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
moblu Re: Dr Fuchs 27.07.06, 21:15 Oj..... skoro to twoj prywatny watek i zarzadzasz nim bardzo skrupulatnie..... to faktycznie wiecej sie nie wypowiadam Odpowiedz Link
marta19861 Re: Dr Fuchs 29.07.06, 14:32 tak się zastanawiam... skąd na tym forum tyle jadu, niemiłych odpowiedzi i przekomarzania się... dla mnie to najbardziej charakterystyczna checha forum gazetowego, niestety. Odpowiedz Link
moblu Re: Dr Fuchs 01.08.06, 17:26 Kobieto zastanow sie co piszesz!!!!!! o jakim jadzie piszesz????????? gdzie w mojej odpowiedzi znalazlas jad??? prosze napisz konkretnie gdzie, bo czuje sie obrazona i niezle wkurzona! w twojej odpowiedzi za to, moge zacytowac, jest jad, niemily ton i chamstwo! cyt. " A jeśli nie to wybacz, ale nie zaśmiecaj wątku." jeszcze zrozumialabym twoja odpowiedz, gdybym wyzwala kogos, byla niemila, nietolerancyjna, czy inne takie kwestie, ale ja tylko wyrazilam swoja opienie przeciez mialam prawo sie wypowiedziec, byc niezadowolona, skrytykowac moje cc. a kogo mialam skrytykowac - salowa? to przeciez Fuchs robil ciecie.... Odpowiedz Link