Dodaj do ulubionych

Piękni faceci

22.04.15, 14:30
Na fali dzisiejszych wątków. czy spotkałyście się z takim zjawiskiem, że niesamowicie przystojny facet (ok, sprawa gustu, ale są tacy którzy podobają się powiedzmy 75% kobiet), taki który nigdy nie musiał się starać o kobietę bo same mu się do łóżka pchały - jest w istocie niezbyt ciekawy w tym łóżku i w ogóle tak bardziej daje się adorować niż sam adoruje?
Obserwuj wątek
    • freemarcin899 Re: Piękni faceci 22.04.15, 14:33
      Ja się spotkałem - najprzystojniejszy facet, z którym kiedykolwiek byłem okazał się w łózku kompletnie nieprzydatny - miał stulejkę...
      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Piękni faceci 22.04.15, 14:35
        big_grin
      • aankaa Re: Piękni faceci 22.04.15, 14:39
        jakbyś kochał to namówiłbyś na zabieg
        • freemarcin899 Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:23
          To było spotkanie na jedną noc, ale o zabiegu mu wspomniałem
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:29
            A to czego on oczekiwał po tym spotkaniu?
    • priszczilla Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:01
      Tak. Miałam kiedyś nieprzyjemność znaleźć się po wspólnym wieczorze sam na sam z pewnym gwiazdorem estrady. Zażądał seksu bez żadnego nawet buzi-buzi. Za całą grę wstępną miało wystarczyć, że zdjął podkoszulek. Kiedy odmówiłam nalegał w naprawdę obleśny sposób, aż byłam trochę przestraszona, ale w końcu obraził się i wyszedł.

Ale generalnie mnóstwo mężczyzn nie ma pojęcia jak uwodzić, jak sprawić kobiecie przyjemność w łóżku, a innych wcale to nie obchodzi, czy komuś oprócz nich jest przyjemnie. Dotyczy to i pięknych i brzydkich, reguły się nie dopatrzyłam.
      • sanrio Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:04
        > Tak. Miałam kiedyś nieprzyjemność znaleźć się po wspólnym wieczorze sam na sam
        > z pewnym gwiazdorem estrady.

z jakim, z jakim?
        • priszczilla Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:09
          Nie powiem. Był młody i głupi, mam nadzieję, że od tamtej pory zmądrzał.
    • cosmetic.wipes Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:11
      Niestety tak. To był największy dysonans poznawczy w moim zyciu. I takie straszne, ale straszne rozczarowanie. Jakbym dostała pięknie opakowany prezent z pustym pudełkiem w środku.
    • volta2 Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:12
      mam w swoim otoczeniu byłego modela(po 40-tce) - rzeczywiście jest obłędny, zawsze ma przy sobie klona lalki barbi, ja taka nie jestem więc nigdy nie byłam w jego kręgu zainteresowań.

ale kiedyś, przypadkiem spotkał mnie w galeri handlowej, on z barbi ja z teściem - ja go nie poznałam a on się zatrzymał, pocałował mnie w policzek na powitanie a ja do niego - "ale ja cię nie poznaję", teść go rozpoznał i w końcu miło się nam pogawędziło.

po roku od tamtego spotkania przyszedł na wesele sam i w/g mnie wodził za mną wzrokiemsmile no, ale ja byłam z mężem to dalej w temacie wątku się nie wypowiem, znaczy do łóżka za dalekosmile
    • morgen_stern Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:20
      Jakoś z pięknymi nie było mi po drodze, może dlatego, że ja sama żadną pięknością nie jestem, a swój do swego...
      Ale spotykałam się kiedyś z bardzo przystojnym, super zbudowanym gościem (wszędzie...), bogatym (naprawdę bogatym), inteligentnym i z ciekawymi zainteresowaniami... taki trochę Grey... oczywiście nic głębszego z tego nie wyszło, bo raz - facet był kompletnie zablokowany emocjonalnie i wiało chłodem, dwa - sorry, nie ta liga smile z tego co wiem, nadal sobie życia nie ułożył, a ma już chyba pod czterdziestkę. Skarżył mi się, że jak się zakocha to albo trafia na popaprańce, albo na pracoholiczki, albo panny wpatrzone w jego portfel.
      Kochanek był za to z niego wyśmienity.
    • 1matka-polka Re: Piękni faceci 22.04.15, 15:23
      Znałam takiego jednego, typowy model. Figura, twarz, piękny. Ale jak się odezwał, cały czar pryskał. Głupi jak but. Żal było go słuchać. Mimo całej urody, był totalnie aseksualny właśnie przez tę głupotę. O, jeszcze jednego sobie przypomniałam, też był piękny, dopóki buzi nie otworzył.
    • kkalipso Re: Piękni faceci 22.04.15, 16:05
      Z takim pięknym, ale nie kumatym to ja cnotę straciłam.
      Nic nie pomogło piękna sceneria, czułe słówka, szum morza. Jemu chyba się podobało, bo skończył, ledwo zaczął. Później dałam mu szansę w bardziej sprzyjających warunkach, hotel, wielka wanna, wielkie łózko- znowu to samo. Dobrze, że nic do niego nie czułam. Cnoty chciałam się pozbyć w końcu.
      • gulcia77 Re: Piękni faceci 22.04.15, 17:13
        W świetle przekonań autorki podręcznika do WdŻwR powinnaś od razu sobie wyobrazić, że bierzesz z nim ślub, a nie cnotę tracić wink Zdezintegrowałaś się koleżanko big_grin
        A co do ślicznych chłopców, raz mi się zdarzył one night stand z facecikiem za którym pół uniwerku sikało po nogach. Sprawa się skręciła jakoś tak przypadkiem i bardzo dobrze, że na jednym razie się skończyło. Przereklamowany smile
    • lady-z-gaga Re: Piękni faceci 22.04.15, 16:12
      Tak, w młodości spotkałam takiego. Pannom i mężatkom majtki spadały w jego obecności, mnie też. Niepotrzebnie.
      Chłopak dużo przed 30tką, a już miał problemy z erekcją, prawdopodobnie z powodu nadużywania alkoholu. I ten tekst, ktory mnie będzie do końca życia śmieszył: "no zrób coś, przecież jesteś kobietą".
    • nenia1 Re: Piękni faceci 22.04.15, 17:27
      Taka męska odmiana "pięknej i głupiej"? Jakoś się trzeba pocieszać smile
    • antyideal Re: Piękni faceci 22.04.15, 18:08
      Spotykalam sie w ub.roku z takim cudenkiem. Co prawda narzekac nie ma na co, wiec tezy o byciu marnym w łózku nie potwierdze, ale bylo w nim pewne zblazowanie powodzeniem u kobiet, ktore sprawilo, ze swojego upodobania do brzydali nie zmienie. Interesujacych brzydali. Ładny widoczek szybko sie nudzi wink
    • mamaemmy Re: Piękni faceci 22.04.15, 18:47
      Tak, spotkałam się -ale czy faktycznie bardzo przystojny ? na pewno cholernie pociągający, władczy i rozsiewający wokół feromony bo laski po prostu w wiekszości wpatrzone w niego jak w obrazek .. Łącznie ze mną smile Nogi mi się uginały na sam jego widok ..mmm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka