korag100 Re: bardzo zle? 16.07.15, 20:55 Dobrze nie jest, ale są kobiety w ciąży, które miały 0,1. Nie twierdziłabym, że to już koniec Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: bardzo zle? 17.07.15, 11:03 Na ten wiek, to bardzo nisko. Miałaś jakieś operacje na jajnikach ? Stany zapalne? Jeśli planujesz dziecko to jak najszybciej i to pod opieką kliniki leczenia niepłodności. Nie masz czasu do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: bardzo zle? 17.07.15, 11:41 Tak laparoskopię: przed nią miałam trochę wyżej. Endometrioza st I w obrębie jednego jajnika. Czy stany zapalne mogą obniżać rezerwę? Nie wiedziałam. Mam tez chorobę auto: hashimoto. No właśnie nie planuje, i nie chciałabym teraz, zastanawiałam się czy mogę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: bardzo zle? 17.07.15, 19:06 No to czekać za bardzo nie możesz. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: bardzo zle? 17.07.15, 11:55 Powtórz badania, konsultuj z lekarzem. Czasami błąd w laboratorium potrafi nam nieźle namieszać. Dobrze, ze już zaczęłaś diagnozować organizm w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: bardzo zle? 17.07.15, 12:06 Mój lekarz "zrobił" mi to badanie przed laparo w szpitalu - było ciut wyższe. Kazał powtórzyć i to jest powtórzone. Mam mu wysłać sms wynik i zobaczymy. Wiedziałam, że jest słabo i wiedziałam, że laparo naruszyła mi ta rezerwę ale.. Odpowiedz Link Zgłoś