astronia 07.03.07, 15:29 Słyszałam że Gawinski ale moze ktoś jeszcze?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imzd Re: ginekolog w toruniu 07.03.07, 15:32 Chodzę do Paluszyńskiego i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: ginekolog w toruniu 07.03.07, 16:36 ja zawsze będę polecać dra Jackowskiego Odpowiedz Link
mazajac Re: ginekolog w toruniu 07.03.07, 20:19 rzeczywiście dr Jackowski jest super, wprawdzie do niego nie chodzę, ale długooooo leżałam na patologii i poznałam tego, lekarza, bardzo miły i naprawdę sympatyczny Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: ginekolog w toruniu 07.03.07, 21:25 dodam jeszcze że niezwykle spokojny, wyważony w słowach, wyjasni wszystko jak chłopie krowie na rowie. I to dzięki niemu moje dziecko ŻYJE. To on zauważył że coś jest nie tak i on załatwił mi klinikę w bydg. Odpowiedz Link
gosia305 Re: ginekolog w toruniu 08.03.07, 22:46 Ja też polecam dr Jackowskiego - przyjmuje wtorek-czwarte ul. Szosa Chełmińska 58 od 16.00 tel. 6510492. Odpowiedz Link
kiniakuk1984 Re: ginekolog w toruniu 10.03.07, 22:14 dr Jackowskiego znam tylko z patologii ciązy, ale był bardzo miły, dyskretny, ogólnie w porządku, dr Gawiński - też ogólnie ok ale bardzo długo zwlekają z podejmowaniem jakichkolwiek decyzji jeżeli ciąża jest przterminowana, ja osobiście chodziłam do dr Drożdżala - ogólnie nie mam zastrzerzeń ale na każdej wizycie miałam usg (chyba nie do konca potrzebnie) jest tez lekarzem w szpitalu wiec po porodzie codziennie mnie odwiedzał Odpowiedz Link
mazajac do kiniakuk, 11.03.07, 08:17 w jakim okresie leżałaś na patoligii , ja leżałam na 2 od maja do końca czerwca Odpowiedz Link
kiniakuk1984 Re: do kiniakuk, 11.03.07, 21:07 ja leżałam na patologii II od 27.06 do 10.07 Odpowiedz Link
mazajac Re: do kiniakuk, 12.03.07, 09:47 to byłą moja końcówka, ja leżałam w pokoju nr 5, Odpowiedz Link
jmtor1 Re: ginekolog w toruniu 12.03.07, 19:00 Ja polecam Marchwińską super kobitka Również Mizarewicz nie chodze do niego ale odbierał mojego Olafa i poród jak z filmu takiego lekarza jeszcze nie spotkałam SUPER!!!! nowoczesne podejscie Odpowiedz Link
magdzik71 Re: Wojtynek przyjmuje w Matopacie 15.03.07, 22:06 W Matopacie przyjmuje też Szymański - również polecam Chodziłam najpierw do WOjtynka ale trochę zniechęcił mnie ciągły tłum u niego i to, że nigdy nie byłam przyjęta o umówionej godzinie. A jak miałam gwałtowna i nieprzewidzianą potrzebę dostania się do niego to był kłopot. Odpowiedz Link
hanna50 Re: ginekolog w toruniu 20.03.07, 16:23 jmtor1 napisała: > Również Mizarewicz nie chodze do niego ale odbierał mojego Olafa i poród jak z > filmu takiego lekarza jeszcze nie spotkałam SUPER!!!! nowoczesne podejscie Czy to ten słynny lekarz z Chełmży? Czy przyjmuje w Toruniu? - gdzie? Odpowiedz Link
jmtor1 Re: ginekolog w toruniu 21.03.07, 16:39 nie wiem czy słynny :-) ale jest super tutaj jest gdzie przyjmuje www.szpital-chelmza.yoyo.pl/oddzial_gin_pol.html Odpowiedz Link
bociek77 Re: ginekolog w toruniu 08.05.07, 20:47 polecam dr weiss przyjmuje na NFZ w przychodni na skarpie (prywatnie również) prowadziła moją pierwszą ciąże i jestem bardzo zadowolona prywatie natomiast chodziłam na usg do paluszyńskiego (dobry fachowiec z dobrym sprzętem :-) Odpowiedz Link
zielonooka Re: ginekolog w toruniu 17.05.07, 09:26 Ja tam zdecydowanie polecam dra Jackowskiego, bardzo miły facet, wszystko wytłumaczy, no i pracuje w szpitalu na patologii II, a jak wszem wiadomo, II jest zdecydowanie ładniejsza i spokojniejsza od I. Odpowiedz Link
mazajac Re: ginekolog w toruniu 17.05.07, 10:39 potwierdzam, leżałam na patologii nr II miesiąc cały i poznałam dr Jackowskiego od jak najlepszej strony Odpowiedz Link
bea113 Re: ginekolog w toruniu 17.05.07, 11:06 podpisuję sie pod wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat dr. Jackowskiego. Jacuś jest the best. Panie Doktorze, może Pan tu kiedyś zajrzy? Serdecznie pozdrawiamy. Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: ginekolog w toruniu 17.05.07, 15:02 już kiedyś to pisałam - będę polecać tylko Jackowskiego. Leżałam na izolacyjnym, patologii I i II. Jackowski prowadził moją ciążę, to on załatwił mi miejsce w klinice w bydgoszczy (choć bydgoszcz nie chciała mnie przyjąć a okazało się to konieczne) i dzięki niemu Alex żyje. Gdyby nie on dziecko do następnego dnia umarłoby we mnie. A jak nie we mnie to nie przeżyłoby transportu do bydgoszczy, ale to już inna historia Odpowiedz Link
hanna50 dr L. Mizerewicz czy dr E. Szulist? 09.06.07, 17:38 Kogo polecicie dr L. Mizerewicz czy dr E. Szulist? a może ktoś inny? Odpowiedz Link
myrtille Re: dr L. Mizerewicz czy dr E. Szulist? 09.06.07, 21:17 Byłam kiedyś u dr Szulist i jak najbardziej pozytywne wrażenia. Teraz chodzę cała ciąże do dr Mizarewicza. Odpowiedz Link
hanna50 myrtille - Re: dr L. Mizerewicz czy dr E. Szulist? 10.06.07, 11:47 myrtille napisała: > Byłam kiedyś u dr Szulist i jak najbardziej pozytywne wrażenia. > Teraz chodzę cała ciąże do dr Mizarewicza. Będziesz rodziła w Toruniu czy w Chełmży? Ile pan dr bierze za wizytę? Odpowiedz Link
myrtille myrtille - Re: dr L. Mizerewicz czy dr E. Szulist 14.06.07, 14:38 Chodzę na NFZ na Bażyńskich na standardowe wizyty, tylko USG prywatnie (kiedy mam ochotę). Rodzić będę oczywiście w Chełmży:-) Odpowiedz Link
aska_aska1 myrtille - Re: dr L. Mizerewicz czy dr E. Szulist 19.06.07, 19:13 W Chełmży podobno nie ma problemu z cesarkami i znieczuleniem na prośbę rodzącej. No i opieka "po" jest też podobno super. Odpowiedz Link
mirelka17 myrtille - Re: dr L. Mizerewicz czy dr E. Szulist 01.08.07, 16:19 Rodziłam w Chełmży i opieka jest naprawdę super. Zarówno lekarze jak i położne bardzo mili. Odpowiedz Link
kiniakuk1984 dr Jackowski 14.06.07, 16:03 ja bylam wczoraj u Jackowskiego, musze powiedzieć ze bardzo, naprawde bardzo delikatny lekarz, odpowiada na wszyskie pytania, jest mily i niekrępujący, jeśli bede w ciąży to bede chodzic do niego (wizyta 60 zl) Odpowiedz Link
wronka32 Re: równiez - dr Jackowski !!! 06.07.07, 00:04 Prowadził moją ciążę i odbierał poród !!! Miło to wspominam , choć dr do "gaduł" nie należy ...wiec nie każdemu taka cicha osoba może odpowiadać !!! Jednak ja POLECAM !!! Odpowiedz Link
karciak Re: ginekolog w toruniu 31.07.07, 21:54 a ja polecem dr Paluszyńskiego, świetny fachowiec Odpowiedz Link
waryszka Re: ginekolog w toruniu 01.08.07, 16:12 osobiście polecam dr Paluszyńskiego! fakt ze za komplet 130zł ale jeżeli chodzi sie do niego czesto to bierze mniej( byłam 2 razy w ciągu 2 tygodni to za pierwszym razem 100 a za 2 juz 50) i nie zgadzam sie z opinia ze przepisuje specjalnie drogie leki troche ich juz nakupowałam od niego i wiekszośc była do 15 zł Odpowiedz Link
fauxpau Re: ginekolog w toruniu 02.08.07, 19:08 Tylko i wyłącznie dr Jackowski, rewelacyjne lekarz i cudowny człowiek. Odpowiedz Link
fheng Re: ginekolog w toruniu 01.09.07, 21:28 dr Jackowski prowadził obie moje ciąże i dwa razy leżałam na patologii u niego. W tym roku w maju. Osobowość ujmująca:)i dobry fachowiec! Odpowiedz Link
agnese11 Re: ginekolog w toruniu 03.09.07, 01:12 A co powiecie o Marchwińskiej? Zna ktoś Odpowiedz Link
m_anula Re: ginekolog w toruniu 11.09.07, 11:17 ja chodze do Marchwińskiej i jestem z niej w miarę zadowolona. Prowadziła moja ciąze i było ok. Miałam kontakt juz z lepszymi lekarzami ale nie narzekam. Jest miła moze troche jak dla mnie moze za żadko zleca inne badania kontrolne. Odpowiedz Link
stokrootka40 Re: ginekolog w toruniu 11.09.07, 19:22 a doktor Migda?? możecie coś o nim powiedzieć?? Odpowiedz Link