moguer 11.08.15, 09:48 Szukam dobrego spa na wyjazd we dwoje , możecie coś polecić? coś na miarę hoteli spa dr. Ireny Eris, byliśmy tam chyba z 5 razy i szukam czegoś nowego. Miejsce - cała Polska i cena bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaaa83 Re: luksusowe Spa na weekend 11.08.15, 10:12 Może tu: www.malinowehotele.pl/malinowyzdroj/pl Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: luksusowe Spa na weekend 11.08.15, 11:08 miejsce fajne, ale obawiam się,że będzie sporo kuracjuszy, a nam zależy na kameralnym intymnym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: luksusowe Spa na weekend 11.08.15, 11:19 Nie byłam, ale w Hotelove wygladało bardzo zachęcająco: www.poziom511.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: luksusowe Spa na weekend 11.08.15, 11:36 Polecam głęboczek, ale tam ciężko o miejsca, zwłaszcza w weekend. Chyba, że nie zależy Ci na bliskim terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: luksusowe Spa na weekend 11.08.15, 11:40 Hotel Mera w Sopocie. Nie nocowałam ale byłam w Day Spa. Fajnie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: luksusowe Spa na weekend 11.08.15, 11:55 Polecam Mere. Jest świetna. Do tego fajna strefa basenowa i jak jest ciepło to basen na dachu. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: luksusowe Spa na weekend 12.08.15, 13:08 Ja patriotycznie polecam moje rodzinne strony, czyli Lidzbark Warminski( hotel Krasicki) ew. Spa w Rynie na zamku. Wybieram sie za tydzien, ale wiem, ze duzo turystow jest.Lubie Basen I strefe saun w Krasickim- niewielka- owszem, ale przyjemnie jest. No I kto gaworzenia po rosyjsku czy niemiecku spragniony, to ma mozliwosci od groma... Odpowiedz Link Zgłoś
kaioppe Re: luksusowe Spa na weekend 16.08.15, 12:33 A może Medica SPA w Warszawie? Kojarzycie? Tu jest ich stronka: www.medicaspa.pl . Oferta wydaje się naprawdę fajna. Oprócz tradycyjnych zabiegów kosmetycznych mają też fajne zabiegi rehabilitacyjne, fizjoterapię. Także można nie tylko wspomóc swoją urodę, ale i kondycję ciała. Jak dla mnie bardzo dobry sposób na relaks Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: luksusowe Spa na weekend 12.08.15, 21:26 Mera Spa w Sopocie, hotel Marine w Kołobrzegu - fantastyczne masaże i świetne zabiegi na twarz, Dom Zdrojowy w Jastarni. Minusy - wszystkie to obrzydliwie wielkie hoteluska. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: luksusowe Spa na weekend 16.08.15, 21:39 Mera nie jest wielkim hoteliskiem. Ale jak sobie przypominam wątek pewnej emamy która rozkminiała jak się ubrać na basen w hotelu to w Merze dostała by zawału wysiadając z windy w holu na wprost recepcji i maszerując na baseny i sauny obok recepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
julka.82 Re: luksusowe Spa na weekend 16.08.15, 20:51 Przystan hotel&SPA w Olsztynie. Villa sielanka w Ruskiej Wsi Folwark Karczemka w Maldytach Wszystkie przeteatowane w tym roku, kazde miejsce z kompletnie innym klimatem ale polecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: luksusowe Spa na weekend 16.08.15, 22:32 www.uroczysko7stawow.pl/hotel www.bukowypark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: luksusowe Spa na weekend 16.08.15, 22:39 Polecam Głęboczek, klimatycznie i bardzo sympatycznie. Obsluga na piątkę, przepiękne widoki. Wspominamy z mężem bardzo pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajejijeji Re: luksusowe Spa na weekend 24.09.15, 13:54 moje typy: - www.klimczok.pl/spa-i-wellness - www.bryza.pl/wellness-spa - www.drirenaerisspa.pl/wzgorza-dylewskie - www.hotelkrasicki.pl/dla-ciebie/spawellness Odpowiedz Link Zgłoś
7konik Re: luksusowe Spa na weekend 25.11.15, 11:27 Ja polecam SPA w Gdańsku - Hotel Oliwski. Rewelacyjna obsługa, fajne zabiegi, pełen relaks i komfort. Myślę, że warto jechać właśnie tam Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: luksusowe Spa na weekend 25.11.15, 11:47 Tak, a na spacery wyjść sobie od razu na Grunwaldzką - hotel na pewno nie jest luksusowy, no i lokalizacja przy głównej arterii też średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
megnyc Re: luksusowe Spa na weekend 27.11.15, 09:09 Chyba chodziło o Hotel Dwór Oliwski. SPA mają rzeczywiście świetne no i lokalizacja piękna, w otoczeniu natury, z pięknymi ogrodami. Odpowiedz Link Zgłoś
megnyc Re: luksusowe Spa na weekend 27.11.15, 09:11 Ja też polecam Dwór Oliwski w Gdańsku - www.dworoliwski.pl. miejsce z klimatem, no i jodu można powdychać przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś