Dodaj do ulubionych

Takie młode, a już stare

• karla.on Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 01:21
      o wieku nic nic tak nie mowi jak oczy. Oczy I tylko oczy.
      Nadwaga, fryzura, cera mowi bardziej o urodzie, oczy natomiast o wieku.
      Jedne z najpieknijszych I niebanalnych Polek wg mnie to Weronika Rosati I Natasza Urbanska.
      Pani Magda wyglada spokojnie na okolo 60 latke.
      A tej, ktora tu napisala o Pani Annie Dymnej, "ze niestety zanik rysow, bo nadwaga" z piesci daje w twarz. Wlasnie obejrzalam przed chwila wywiad z Lukaszem Jakubiakiem I pania Anna, no nie wiem co za pusta lala tak o niej napisala
      • karla.on Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 01:32
        poprawka :
        JakObiakiem
      • jolie Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 07:02
        Daruj sobie to "danie pięścią w twarz". Pisałam tylko o wyglądzie pani Dymnej, ona sama zresztą ma do swojej tuszy dystans i otwarcie twierdzi, że urodę straciła. Tak, jest wspaniałym człowiekiem i bardzo dobrą aktorką. Z mojej strony EOT.
    • sonniva Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 07:10
      Nie wiem dlaczego: geny, używki, słońce Pani Magda w wieku 46 wg mnie wygląda na dużo więcej. Jestem od niej 2 lata młodsza, ale nikt z osób które mnie znają nie daje mi więcej jak 35-38 lat smile Mam koleżankę w pracy ma 55 lat i wygląda właśnie na te 45 lat.
      Powiem szczerze, przeraziło mnie to zdjęcie, ja mam nadzieję że będę tak wyglądać w wieku dopiero w wieku 60 lat. smile
      • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 09:10
        Wszystkim paniom zadowolonym z tego, że "ludzie wokół" dają im kilka lat mniej (sama do takich należę) proponuję zrobić sbie zdjęcia w pełnym świetle i poprosić przez kogoś osoby obce o ocenę. Myślę, że zdziwienie byłoby wielkie big_grin
        To, że ktoś kto zna nas na żywo mam mówi, że nie wyglądamy na swój wiek, nie oznacza,że ktoś inny nie znając nas na żywo, naszej mimiki, sposobu patrzenia, a mając do dyspozycji tylko zdjęcie da nam tyle samo lat. Poza tym wszystkim są urody, które zyskują na zdjęciach i takie, które tracą. Ale to już inna sprawa.
        • dobrochna00 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 09:49
          Mnie zdecydowanie wystarcza, że dzieci mojego partnera regularnie słyszą od obcych ludzi "a wasza siostra to..." smile A dodam, że nie jest to sytuacja, że partnerka o 5 lat starsza od dzieci. Spokojnie mogłabym być ich matką, gdybym wcześnie zaczęła. Wcześnie, ale jako pełnoletnia jednak. Na zdjęciach w pełnym świetle też wyglądam młodo. Tyle tylko, że jak młoda brzydula, ale jak rozumiem idzie o wiek, nie o urodę smile
          • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:15
            Wiesz, mnie zasadniczo do szczęścia też wystarczy osąd ludzi oglądających mnie na żywo (nie zakładam optymistycznie, że obiektywny i zawsze szczery tongue_out). Ale zdaje sobie sprawę, że chociaż i mnie się wydaje,że na części zdjęć w pełnym słońcu wyglądam nie staro, to ktoś obcy mógłby mieć na ten temat inny pogląd wink
            • lady-z-gaga Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:29
              zdjęcia, ktore są tematem wątku, nie są ani w pełnym słoncu, ani rano po wstaniu z łózka, tylko po spotkaniu z charakteryzatorką telewizyjną
              poza tym to wszystko (o czym piszesz) ma znaczenie, jesli mowimy o zmarszczkach, a nie - o szyi, albo o opadających powiekach, bo tutaj jest naga prawda i tylko fotoszop na to pomaga wink
              • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 13:31
                Fakt, zdjecia Magdy Masny są z fachowym makijażem. I w fachowym oświetleniu (chyba że fotograf złośliwy wink) A teraz dawaj zdjecia swoich znajomych, co po pięćdziesiątce, dziesięć lat starsze od niej, wyglądają podobno lepiej. Też takie z dobrym makijażem, w dużej rozdzielczości, w zblizeniach. To znaczy obejrzyj je sobie sama smile
                • kkalipso Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 13:43
                  Chcesz mojej teściowej. Ma 62....czyli sporo więcej niż dziesięć lat różnicy.
    • dobrochna00 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 09:32
      Dla mnie to przez długi czas było niepojęte - jak można mieć tyle kasy i wyglądać tak źle. A raczej nawet nie zawsze źle, a tak... dojrzale. Przecież taka Doda jest w moim wieku, a jak miała 25 lat to wyglądała może i zadbanie i seksownie, ale to była dojrzała kobieta, a ja przy niej wyglądałam jak dziewczynka. A potem poznałam trochę to środowisko. Celebryci prowadzą tak wyniszczający tryb życia, że żadne operacje i kosmetyki tego nie zniwelują. Niby palenie jest niemodne, a te wszystkie gwiazdeczki jarają co najmniej paczkę dziennie, tylko w ukryciu. Do tego opalanie, bo to seksowne. Codziennie tony ciężkiego makijażu. Na imprezach wóda i koks na potęgę. To jak one mają wyglądać? Wiadomo, że jeśli ja piję alkohol sporadycznie, nigdy nie paliłam, nie tykam narkotyków, nie opalam się i maluję się rzadko i delikatnie to będę wyglądała lepiej niż celebrytki. Niekoniecznie nawet ładniej, bo one mają poprawione nosy i usta i zrobione cycki i cała resztę, ale zdecydowanie młodziej.
      • black_halo Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 09:43
        O to to ! Tak do 25 mozna robic co sie chce i tego zbytnio po twarzy nie widac, niestety powyzej osoba palaca lapie zmarchy, cera jest brzydka, skora robi sie szara i malo jedrna. Po 30tce to juz w ogole kaplica.
        • dobrochna00 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 09:45
          Poza tym mam wrażenie, że te wszystkie zabiegi i operacje sprawiają, że kobieta zyskuje taką twarz bez wieku. Jak ma 50 to może ją to odmładzac, ale zrobiona dwudziestoparolatka wygląda na dychę więcej, nie ma w niej świeżości.
          • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:21
            Zgadza się, twarz bez wieku. Pewne zabiegi do kupy wzięte i wrzucone na jedną twarz (kwas w policzki i w wargi, botoks gdzie się da, szeroko otwarte oko) dają taki efekt. Stąd np. "poważniejszy", choć bardziej klasyczny i seksowny wygląd Pani Domu.
        • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:45
          Ze skutkami palenia dla urody wszystkich kobiet palaczek bym nie przesadzala. Różnice indywidualne są tutaj bardzo duże. A już jakaś kaplica po trzydziestce to fantazja autorki wink
          Palilam do 35-go roku życia i dzięki nienajgorszej skórze i kosmetykompielęgnacyjnym wyglądałam lepiej od niepalących rówieśniczek z brzydką cerą i niepalących nie pielęgnujących cery. Potem już nie testowałam możliwości mojej twarzy tongue_out Mam okazję obserwować od lat koleżankę zajadłą palaczkę spędzającą życie w oparach dymu, po pięćdziesiątce jak ja. Nie ma zmarszczek drobnych, kilka średnich już tak, wokół oczu gładko, owal niezły, skóra gładka i napięta, szary koloryt maskuje podkladem rozświetlającym. Zazdroszczę! Geny, panie, geny, bo pielęgnacja standardowa, a papierochow wagon tygodniowo.
          • 18lipcowa3 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 23:38
            Mam okazję obserwować od lat koleżankę zajadłą palaczkę spędzającą życie w oparach dymu, po pięćdziesiątce jak ja. Nie ma zmarszczek drobnych, kilka średnich już tak, wokół oczu gładko, owal niezły, skóra gładka i napięta, szary koloryt maskuje podkladem rozświetlającym. Zazdroszczę! Geny, panie, geny, bo pielęgnacja standardowa, a papierochow wagon tygodniowo.

Czas kupic okulary.
            • black_halo Re: Takie młode, a już stare 06.10.15, 00:12
              Dokladnie. Kazdy wie jak wyglada przecietna 35latka, ta palaca zawsze wyglada gorzej i palenie zawsze widac po twarzy i dloniach. Chociaz kiedys byla tu jedna co twierdzila, ze nie smierdziala w ogole. Palacze smierdza, na odleglosc.
              • 18lipcowa3 Re: Takie młode, a już stare 07.10.15, 20:48
                black_halo napisała:

> Dokladnie. Kazdy wie jak wyglada przecietna 35latka, ta palaca zawsze wyglada g
                > orzej i palenie zawsze widac po twarzy i dloniach. Chociaz kiedys byla tu jedna
                > co twierdzila, ze nie smierdziala w ogole. Palacze smierdza, na odleglosc.
                >

Palaczkę poznam każdą, bezbłędnie. Nawet po głosie.
            • sasanka4321 Re: Takie młode, a już stare 11.10.15, 12:29
              18lipcowa3 napisała:

> Mam okazję obserwować od lat koleżankę zajadłą palaczkę spędzającą życie w opar
              > ach dymu, po pięćdziesiątce jak ja.

Lipcowa, do tej pory uwazalam, ze Ty raczej srednio atrakcyjna jestes, ale na piecdziesiatke to jednak nie wyglasz...
              • 18lipcowa3 Re: Takie młode, a już stare 11.10.15, 14:36
                Nie nie cos CI sie pomerdalo.
                To nie moj post byl. Ja na niego tylko odp.
                A jestem bardzo atrakcyjna.

> Na hasło naturalnie włącza się czerwona lampa. Na hasło antyszczepion
                > kowcy włącza się halogen, bo to oznacza, że na 100% ludzie są powaleni i ni
                > ebezpieczni.
      • sasanka4321 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 10:22
        > Dla mnie to przez długi czas było niepojęte - jak można mieć tyle kasy i wygląd
        > ać tak źle. A raczej nawet nie zawsze źle, a tak... dojrzale. Przecież taka Dod
        > a jest w moim wieku, a jak miała 25 lat to wyglądała może i zadbanie i seksowni
        > e, ale to była dojrzała kobieta, a ja przy niej wyglądałam jak dziewczynka.

Co tu jest, czego nie mozesz pojac? Jak ma sie 25 lat, to majac kase nalezy te kase zainwestowac w to, zeby wygladac jak dziewczynka, bo jak sie wyglada jak piekna i seksowna kobieta to jest zle?????? Czy Was juz calkiem popie....?
        • dobrochna00 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 10:26
          Oczywiście, mając 25 lat i kasę należy tę kasę zainwestować w to, żeby absolutnie nie wyglądać młodo i świeżo, co naturalne w tym wieku, ale wyglądać jak seksowna i dobrze utrzymana 40-latka. Jak mogłam na to nie wpaść.
          • sasanka4321 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 11:19
            > Oczywiście, mając 25 lat i kasę należy tę kasę zainwestować w to, żeby absolutn
            > ie nie wyglądać młodo i świeżo, co naturalne w tym wieku,

Majac 25 lat nie jest sie "dziewczynka" i nie ma zadnego sensu robic sie na "dziewczynke" i starac sie wygladac na mniej lat niz sie ma w rzeczywistosc. Przeczytaj moze jeszcze raz wlasny post, do ktorego sie odnosze. 25-latka inwestujaca pieniadze w to, zeby wygladac ja "dziewczynka" a nie jak "piekna, sensowna, zadbana kobieta" ma nierowno pod kopula.
            • sid_15 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 19:20
              > Majac 25 lat nie jest sie "dziewczynka" i nie ma zadnego sensu robic sie na "dz
              > iewczynke" i starac sie wygladac na mniej lat niz sie ma w rzeczywistosc.

Yyy... Ale czy komuś chodzi o czesanie się w warkoczyki z różowymi kokardkami i ubieranie w Hello Kitty? Jeśli mając 25-30 lat można bez większego wysiłku wyglądać na 5 lat mniej, to po co wyglądać jak dobrze zakonserwowana czterdziestka?
      • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:07
        No bo wiesz, jakby ci tu wytłumaczyć: niektóre kobiety mają potrzebę zaznaczania swojej kobiecości/potrzebę wyrazistego wizerunku niekoniecznie erotycznego/potrzebę zaznaczania erotycznego aspektu swojej osoby/itp. i wygląd wiecznej wymoczkowatej nastolatki im nie odpowiada tongue_out Stąd różne makijaże, stylizacje, czasem poprawki urody. Natura naturą, a potrzeba stylu swoją drogą. Ceną za styl ten czy inny może być czasem poważniejszy wygląd. Dla każdego co kto lubi, ale żeby dorosłą kobietę trzeba było w tak oczywistych kwestiach uświadamiać...
    • mynia_pynia Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 09:46
      Mam 37 lat i nie porównuje się do kobiet o 10 lat starszych, bo to mocne nadużycie.
      Mogę co najwyżej porównać się do moich rówieśników i na tym tle wypadam dość dobrze, ale to zapewne dlatego że mam dobre geny, moja babcia zaczęła siwieć mając 75 lat, mama ma 63 i raptem ze 3 siwe włosy, których nie widać bo jesteśmy naturalnymi blondynkami. Mam ładną twarz, oczy szeroko otwarte, powieki typowo europejskie, rzęsy i brwi regularne i poddające się malowaniu.
      Nie wyglądam na 25 lat ale sporo osób dziwi się ze mam 37.
      W dodatku mam młodzieżowy sposób ubierania się a jak ubieram się elegancko to również w stylu szalonej trzydziestki wink.
      A nasze gwiazdy często mając lat 25 mają makijaż zrobiony w taki sposób, że wyglądają na zadbane 30 latki, do tego usta typu glonojad i już tracisz całkowicie orientację co do wieku a rozstrzał jest spory. Patrz perfekcyjna pani domu u początku kariery, gdzie byłam pewna że jest świetnie wyglądającą 45 latkom a ona miała wówczas chyba 33 lata.
    • makurokurosek Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 10:48
      Zobaczymy jak ty będziesz wyglądała w wieku 46-50 lat. Wbrew twoim oczekiwaniom spora część kobiet wygląda dość podobnie do pani Magdy, ba te które nie załapały się na tą część po prostu wyglądają jeszcze starzej są bardziej otyłe, zaniedbane. Taki live młodość przemija.
      • lady-z-gaga Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:06
        > spora część kobiet wygląda dość podobnie do pani Magdy, ba te które nie załapa
        > ły się na tą część po prostu wyglądają jeszcze starzej są bardziej otyłe, zanie
        > dbane.

Bo widzisz, różnice w ocenach w tym wątku biorą się stąd, że każdy z kims porownuje i każdy ma inny punkt odniesienia. Dla mnie punktem odniesienia są moje znajome, tak na szybko z pamięci wyliczyłabym 20 osob w wieku 55-60 lat. Prawie wszystkie wyglądają podobnie, jak pani M. albo lepiej. Jedna z koleżanek l.55 wygląda gorzej, ale ona wiele razy w życiu chudła po 10-15 kg i dodatkowo zawsze była opalona na skwarkę.
        Byc może ktoś porownuje ze swoją mamą, babcią, ciotką, albo inną panią, ktora w życiu wiele wypiła, wypaliła, a byc może pracowała w polu i czasem od święta używała kremu Nivea. Wtedy faktycznie w wieku 46 i z takim wyglądem można uchodzić za dobrze wyglądającą kobietę. Tylko po co te teksty pod adresem autorki wątku "zobaczymy, jak Ty będziesz wyglądała?" i tak nie zobaczycie, a poza tym ma wielkie szanse wyglądac duzo lepiej, ponieważ współczesne kobiety na ogół wyglądają dobrze po 40tce, o ile się całkiem nie zaniedbają. To nie te czasy, kiedy 40latka stawała się podstarzałą babą. Teraz dopiero 50-tka jest umowną granicą, wobec ktorej nawet zadbane kobiety są dość bezradne - niedobór hormonów wyraźnie widać na skórze, niestety.
        • makurokurosek Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:29
          Niezależnie jak zadbana kobieta 46 latka ma zmarszczki, jedne głębsze, większe i więcej inne mniejsze ale jednak zmarszczki są. Ma również siwe włosy oczywiście można je farbować co nie zmienia faktu, że są. Skóra rąk i szyi nie jest już tak jędrna jak kiedyś.
          Tak więc sory ale 46 latka nastą nie jest.

"Tylko po co te teksty pod adresem autorki wąt
          > ku "zobaczymy, jak Ty będziesz wyglądała?" i tak nie zobaczycie, a poza tym ma
          > wielkie szanse wyglądac duzo lepiej, ponieważ współczesne kobiety na ogół wyglą
          > dają dobrze po 40tce, o ile się całkiem nie zaniedbają

Ciało kobiety zmienia się z wiekiem niezależnie od tego czy jest zadbana czy nie
        • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:29
          Jeszcze raz proponuję zamiast się nakręcać spojrzeć na zdjęcia tych naszych znajomych pań, które w realu wydają się nam takie młode. W wielu przypadkach przestaną wydawać się takie młode. Obiektyw jest dla większości ludzi bezlitosny.
          Wszystkie "panie z telewizji", które zdarzało mi się widzieć na żywo z dyskretnym, codziennym makijażem wyglądały bardzo ładnie. I młodo. Zazwyczaj młodziej niż na wizji. Wyjątek stanowił pijany Olbrychski tongue_out
          • jolie Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:48
            Dla mnie takim wyjątkiem jest również Grażyna Torbicka - wygląda młodziej w kamerze niż na żywo (widziałam ja kilka lat temu na festiwalu Dwa Brzegi). Nie wiem, jak ona to robi.
            • mozambique Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 13:02
              mocno inwazyjne liftingi ?
              • jolie Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 13:11
                Nie mam pojęcia, patrząc na nią w tv spokojnie można dać jej 45-lat, na żywo jednak więcej (i też nie wiem, dlaczego). Zresztą u mnie i tak jest zawsze na plusie za miłość do kina.
            • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 13:21
              Pewnie Torbicka jest po prostu bardzo fotogeniczna. Znam takich w realu : na żywo 55, a na zdjęciu (prawie każdym, bez ustawiania światła, pozowania) 40-45. Rzadkie przypadki. Najczęściej jest w drugą stronę.
              • mozambique Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 13:39
                to prawda - taki przykladem jest Joan Collins - idealana kosntrukcja głowy i kosci twarzoczaszki oraz rozkłąd tkanki łącznej i tłuszczowej sparwia ze jest wrecz nieslychanie fotogeniczna, przez całe zycie fotografowała sie fenomenalnie, ona nie miala "złego profilu"

osoby , które widzialy ja na zywo mówią ze róznica w obrazie jest porazająca - face to face na bekstejdżu jest pomalowana ciężką farbą zniszczona twarz ( Collins dużo pali) - a na podglądzie ta sama twarz jaśnieje, promienieje i jest ze 20 lat mlodsza
              • obrus_w_paski Re: Takie młode, a już stare 11.10.15, 17:47
                Torbicka jest tak napompowana ze mam poważne obawy czy czasem jej twarz nie wybuchnie na żywo.
          • lady-z-gaga Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 14:57
            Andziu, być może masz rację, ale my przeciez w tym wątku oceniamy zdjęcie, bo na żywo żadna z piszących Magdy M. nie widziała. Ja również nie twierdziłam "wg mnie Masny wygląda w realu na 60 lat" wink piszę o tym co widzę - oczywiście biorę pod uwagę, że ta pani była akurat chora, odwodniona, lub na kacu.. wink niemniej na tych konkretnych zdjęciach widac objawy starzenia występujące u kobiet 10 lat starszych.

----
            Co nas nie zabije, to można jeszcze raz / by Buka
            • aandzia43 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 16:24
              Drążę, bo staram się nie porównywać jabłek z gruszkami wink
    • mozambique Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 12:50
      niektore osoby maja po prostu "starą " twarz
      i to wcale nie chodzi o zmarszczki tylko o cos bardzo powaznego w twarzy , spojrzeniu , proporcjach rysów twarzy , w mimice itp

dla mnie taka jest np Olga BOłądź, pamietam ja jak sie pojawila wieki temu w MjakMilosc , byla mlodą aktorka tuz po studiach a ja pomyslaam ze ma z 35 lat , taka twarz kobiety po przejsciach , bez tej zywotnosci i blysku w oku charakterystycznego dla młodych

druga to Dereszowska ma dopeiro 34 lata a spokojnie dałabym jej z dyche wiecej

no i z mlodego pokolenia aktorka JUlia rosnowska - mloda, ma 26 lat ale ma "stare spojrzenie" , jakby cos ja przygniatało do ziemi
    • tully.makker Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 13:10
      Hmmm, faktycznie. Jest o rok starsza ode mnie. Zmarszczki na szyi, podwojny podbrodek... Jest bardzo ladna, ale widac, ze to juz pani w latach, na co na pewno sklada sie tez konserwatywny ubior.
    • morgen_stern Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 16:29
      Naprawdę jestem daleka od stygmatyzowania kobiet ze względu na wiek, a do własnego wyglądu stosunek mam myślę realistyczny i krytyczny, ale ona wygląda jakby była moją ciotką, a jest ledwie 5 lat starsza ode mnie. To nie tylko strój i makijaż.
      • b-b1 Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 16:44
        morgen_stern napisała:

> Naprawdę jestem daleka od stygmatyzowania kobiet ze względu na wiek, a do własn
        > ego wyglądu stosunek mam myślę realistyczny i krytyczny, ale ona wygląda jakby
        > była moją ciotką, a jest ledwie 5 lat starsza ode mnie. To nie tylko strój i ma
        > kijaż.
        >

Mam dokładnie takie samo wrażenie, a młodsza jestem o 4 lata .
        ...ale ja zasuwam w glanach do kolan i zawsze w jeansach-i jestem chudą blondyną bez biustu.
        Miałam w życiu epizod krótkich ciemnych włosów i fryzura dodawała mi 10 lat-sama to widzę na fotkach.
    • tarkawodna Re: Takie młode, a już stare 05.10.15, 21:20
      Magda Masny faktycznie wygląda na 60. Niestety ma starą twarz a zwłaszcza szyję, może nadmiar opalania, może geny i dodatkowo się postarzyła ubraniem, niemodna sukienka w fatalnym kolorze i ze strasznego materiału, stary fason butów. Ktoś tu napisał, że jest szczupła, moim zdaniem nie jest, to też dodaje wieku.

A te pozostałe panie to "zasługa" głównie nadmiaru zabiegów plastycznych, a u pani Grycan tusza. No i przesada w ubieraniu się na galowo, czarno, lateksowo, obciśle, sztuczne włosy, sztuczne rzęsy, 15 cm obcasa, to wszystko moim zdaniem postarza.
      • mozambique Re: Takie młode, a już stare 06.10.15, 09:17
        akurat tusza nie zawsze dodaje lat
        przykald Dorota Wellmann - w zyciu bym jej nie dala 50 lat a ona zdaje sie ma juz ponad ,
        mimo otylosci twarz jej wyglada na max 40 lat , z tym ze ona nie postarza scenicznym sie makijazem ( jak Grycanka) ani fryzurami ala Dita von Teese
        • mia_siochi Re: Takie młode, a już stare 11.10.15, 17:43
          Obstawiałam ze ona jest moja równolatka, a ja mam 40
    • obrus_w_paski Re: Takie młode, a już stare 11.10.15, 17:01
      Wiem ze ta juz młoda nie jest, ale przeżyłam szok jak zobaczyłam najnowsze fotki Renaty dancewicz na gw. Wyglada naprawde kiepsko, chociaz faktycznie jedt juz pod 50. Z jednej strony fajnie, ze unika botoksow, starzeje sie naturalnie, ale kurczę...
      Widziałam ja 4 lata temu w teatrze i wtedy tez przeżyłam szok, w ogole jej nie poznałam, uwierzyłam ze to ona dopiero po sprawdzeniu kto grał w spektaklu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka