karme-lowa 14.11.15, 18:40 Podają w TV, że jeden z terrorystów zarejestrował się na jednej z greckich wysp, jako uchodźca. Po prostu w głowie się nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berber_rock Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 14.11.15, 18:49 karme-lowa napisała: > Podają w TV, że jeden z terrorystów zarejestrował się na jednej z greckich wysp > , jako uchodźca. > Po prostu w głowie się nie mieści. schowal sobie w kieszeni - widocznie masz za mala glowe Poki co wiedza jedynie, ze ktos legitymujacy sie TYM SAMYM paszportem dostal sie przez Grecje. eeeh te polskie szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 14.11.15, 18:55 Zarejestrował się jako uchodźca. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 14.11.15, 19:00 To jest tlumaczenie z FR polskiej gazety. Poki co, nie ma pewnosci ze koles przybyly do Grecji ikoles ze Stade de France to ta sama osoba. Paszporty lubia dostawac nog - zwlaszcza z tej czesci swiata. eeehh zawsze mowilam, ze logika powinna byc w rozkladzie liceum Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 14.11.15, 19:03 Odciski palców też pewnie same się podmieniły. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 14.11.15, 19:06 odciski potwierdzono u Francuza a nie Syryjczyka poki co. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 15.11.15, 14:08 Takiego Francuza jak nasza Angielka Najma? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 15.11.15, 14:28 Ismael Mostefai. Brzmi bardzo francusko Normalnie Francuz z dziada pradziada Byli tak zasymilowani i tak bardzo francuscy, ze aresztowali też jego rodzinę. Francja już od dawna jest stracona, pamiętam, że jak byłam pierwszy raz w Paryżu, w czasach licealnych czyli z 15 lat temu, to na ulicach i w metrze, większość ludzi była śniadolica, a wszystkie dzieci w wózkach kolorowe albo mieszane, nie mogę sobie przypomnieć, żebym widziała białe niemowlaki, może i jakieś były, ale to musiały być pojedyncze przypadki. I nawet sobie pomyślałam (niestety proroczo, jak się teraz okazuje), że za jakiś czas prawdziwi Francuzi będą mniejszością. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 15.11.15, 14:42 Ja byłem cztery lata temu. W żadnej zakazanej dzielnicy tylko centrum, spacerkiem od wieży 10 minut. Pełno było tego tałatajstwa, agresywnie nagabującego o zakup jakiegoś ich badziewia. Nie czułem się tam dobrze, ale może dlatego, żem polski ksenofob. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 15.11.15, 15:52 Ja mieszkałam 10 lat temu w Paryżu. Cieszę się, że krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Byl dwoma uchodzcami na raz a trzeciego 14.11.15, 19:26 Twoja logika nie dopuszcza mysli ze to ta sama osoba? Po co IS mialoby sobie zadawac trud zeby zdobywac prawdziwe paszporty osob przyplywajacych na lodziach i potem wreczac osobom wysylanym na zamachy? Nie sadzisz ze twoja teoryjka troche nie ma sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock alez ja nie mam zadnej teoryjki, po prostu 14.11.15, 19:56 nie lubie jak ktos przeinacz to, co zostalo napisane podlug wlasnego widzimisie. I to jedyny aspekt, na ktory chcialam zwrocic uwage Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: alez ja nie mam zadnej teoryjki, po prostu 14.11.15, 20:09 Jak na razie to ty przeinaczasz, juz ci sie calkiem w glowie pomieszalo. Nie wiem po co zakladac z gory, ze paszport tej osoby zostal przekazany innej, chyba jak chca to w 5 minut moga sobie falszywy paszport wyprodukowac, nie? Napisz lepiej zamiast filozofowac o faktach, bo teraz wyszlo ze to terrorysci z Brukseli, a ty pisalas ze tam mieszkasz w muzulmanskiej dzielnicy? Jak to skomentujesz? Przeszukiwali ci juz mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 20:33 w odroznieniu od was czytam lokalne gazety, a nie ich tlumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 21:07 Lokalne gazety muzulmanskie? Przystopuj lepiej troche bo niedlugo cie tak poniesie ze do Syrii wyjedziesz wojowac..... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 21:25 Uważam, że fani muslimów powinni być dyskretnie monitorowani przez służby. Tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 21:37 triss_merigold6 napisała: > Uważam, że fani muslimów powinni być dyskretnie monitorowani przez służby. Tak > na wszelki wypadek. - Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 21:51 Co to za security, ze nie wysledzilo jak tu agitujesz i przeinaczasz rzeczywistosc i probujesz nas przeciagnac na strone muzulman? Nie ma juz dla tej Brukseli ratunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 22:06 Ja jem hummus. Nie o to mi chodzi, ale jesteś tak zacietrzewiona, że dyskusja staje się bezprzedmiotowa. Ty uważasz, że imigranci z dziczy Europę ubogacają (ochydne słowo, swoją drogą), ja uważam, że niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock nie do konca 14.11.15, 22:44 triss_merigold6 napisała: > Ja jem hummus. > Nie o to mi chodzi, ale jesteś tak zacietrzewiona, że dyskusja staje się bezprz > edmiotowa. Ty uważasz, że imigranci z dziczy Europę ubogacają (ochydne słowo, s > woją drogą), ja uważam, że niekoniecznie. Uwazam, ze nie mozna od tak po prostu wsadzac wszystkich do jednego wora. To jest tak jakbym ja Ci powiedziala, ze skoro Polka, to z pewnoscia pijaczka, ktora jezdzi na szmacie. Co do ubogacania - uwazam, ze nie ma co dyskutowac o czyms, co juz sie stalo. Bez wzgledy=u na to, czy ktos to nazywa ubogaceniem czy najazdem dziczy, oni juz tu sa i nic tegi nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: nie do konca 14.11.15, 22:58 Widzisz, nie wykluczam, że będąc imigrantką w Belgii jeździłabym na szmacie, a w UK na zmywaku. U siebie - w Polsce - na szczęscie nie muszę, więc nie mam problemów ze statusem społecznym i frustracji z tego powodu. Stało się. W Europie Zachodniej. To wasz cholerny problem, nie nasz. Polska nie ma problemu z imigrantami, żółci ludzie pięknie się asymilują i chcą tylko żeby umożliwić im pracowanie, Ukraińcy i Białorusini przyjeżdżają do pracy i są zbieżni kulturowo, Czeczeńców kiedyś wchłaniał stadion, teraz albo pracuja albo próbują zerwać się na zachód. Mamy komfort mania w d..ie problemów z roszczeniowymi grupami z Afryki czy Afganistanu i niech tak zostanie. Potem mogę Europie Zachodniej zapalić świeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: nie do konca 15.11.15, 09:30 triss_merigold6 napisała: > Potem mogę Europie Zachodniej zapalić świeczkę. Ruscy Ci nie dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: nie do konca 15.11.15, 14:16 Naprawdę? Jak na razie Polska nie ma problemu z rosyjską V kolumną, natomiast Belgia i Francja mają problem z V kolumną muzułmańską. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: nie do konca 15.11.15, 14:27 triss_merigold6 napisała: > Naprawdę? naprawdę! Rosja jest bardzo zainteresowana. Ale my tylko: islam, islam, klapki na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: nie do konca 15.11.15, 14:34 Ty chyba nie mieszkasz w Polsce więc nie pisz my. Rosja może być zainteresowana poszerzeniem strefy wpływów, ale nie leży w jej interesie aneksja Polski czy wprowadzenie w Polsce własnej administracji. Nie opłaca się. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: nie do konca 15.11.15, 14:41 triss_merigold6 napisała: > Ty chyba nie mieszkasz w Polsce więc nie pisz my. mieszkam i owszem Rosja jest bardzo zainteresowana aneksją Polski. Tak, że nasze machanie szabelką i odwracanie sie doopą do Unii jest im na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: nie do konca 15.11.15, 14:43 Nie jest zainteresowani, skórka nie warta wyprawki bo nie nadajemy się od wieków na czyichś lenników. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: nie do konca 16.11.15, 10:14 Jak jesteśmy pod czyimś butem prędzej czy później sprawiamy problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: nie do konca 14.11.15, 23:20 Uwazam, ze nie mozna od tak po prostu wsadzac wszystkich do jednego wora. To jest tak jakbym ja Ci powiedziala, ze skoro Polka, to z pewnoscia pijaczka, ktora jezdzi na szmacie. Przecież cały czas to robisz, nawet w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: nie do konca 15.11.15, 14:07 Pijaczka jeżdżąca na szmacie może być co najwyżej trochę uciążliwa dla otoczenia jak za dużo wypije, ale nie stanowi realnego zagrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: nie do konca 15.11.15, 18:33 "tak jakbym ja Ci powiedziala, ze skoro Polka, to z pewnoscia pijaczka, ktora jezdzi na szmacie." No tak. Jak alkomatem stwierdzą promile a obok będzie stało wiadro ze szmatą, to i tak nadal będzie można domniemywac tylko i wyłącznie, że pani derektor z aplikacjami i doktoratem. Odpowiedz Link Zgłoś
kotradykcja Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 21:52 Monitorowani są zarówno fani, jak i przeciwnicy Jeśli komuś się wydaje, że jego /jej posty na tematy polityczne nie są czytane przez odpowiednie służby to jest w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 22:08 Służby mają głęboko dyskusje na ematce, to nie forum polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gertrudzia Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 22:11 Ty akurat często logujesz się z fabryki. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 22:17 I też mają to głęboko. Grunt, że na temat fabryki wypowiadam się oględnie i bez preferencji politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
gertrudzia Re: Nic nie zakladam, tylko 14.11.15, 22:25 Oczywiście, wolno Ci tak myśleć . Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Nic nie zakladam, tylko 15.11.15, 11:16 triss_merigold6 napisała: > Służby mają głęboko dyskusje na ematce, to nie forum polityczne. Może czytają w celach humorystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Nic nie zakladam, tylko 15.11.15, 14:39 Mają osobnych ludzi do poczytnych for, nawet durnych jak to. Więcej nie mogę napisać. Wiedzą wszystko o "znanych" często udzielających się w tematach politycznych forumowiczów, te co głównie udzielają się w wątkach urodowych i kulinarnych mogą spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: alez ja nie mam zadnej teoryjki, po prostu 14.11.15, 20:40 bo teraz wyszlo ze to terrorysci z > Brukseli, a ty pisalas ze tam mieszkasz w muzulmanskiej dzielnicy? J W sumie dobrze kombinuje, pod latarnią najciemniej (w tym przypadku najbezpieczniej) przecież swoich nie będą wysadzać, co najwyżej ją tylko zgwałcą. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: alez ja nie mam zadnej teoryjki, po prostu 14.11.15, 22:25 > . I to jedyny aspekt, na ktory chcialam zwrocic uwage no, raczej nie jedyny. Bo przy okazji imputujesz autorce/autorom, ze jest idiotką >eeeh te polskie szkoly nie potrafiącą myśleć >eeehh zawsze mowilam, ze logika powinna byc w rozkladzie liceum Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 18:50 Ale co sie nie miesci? Tzn dziwi cie to? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 18:54 Tak, dziwi mnie że ktoś ma tak nasra... w głowie, żeby zabijać ludzi i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 18:58 Ci co wierzą w tego tam proroka i dżhad są do tego właśnie zdolni, im religia nakazuje zabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 18:57 Co ci się w głowie nie mieści? Dla mnie to było raczej do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 19:09 Nie. Podają, że znaleziono syryjski paszport, ale nie wiadomo, czy należał do terrorysty. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 19:33 Nie Minor. Mówili to co napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 19:16 Rozumiem ze skoro polscy emigranci zamordowali na wyspach studentkę to powinny zamknąć granice dla wszystkich Polaków? Przecież nie od dziś wiadomo ze jakąś część polskich emigrantów stanowią wykolejeńcy którym w kraju nie wyszło, spaleni w swoim środowisku np po wyjściu z więzienia... Odpowiedz Link Zgłoś
malchance901 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 20:00 Ale taką odpowiedzialność zbiorową stosuje się na całym świecie. Jak rodacy wyrobili nam niepochlebną opinię w US to taka ja i wiele innych musimy płacić $160 za wizę i na granicy jesteśmy zdani na widzimisię urzędnika imigracyjnego. Nikogo nie obchodzi, że moim celem jest zabranie dziecka do Disneylandu, a ich rynek pracy w ogóle mnie nie obchodzi. Za to taki Czech, Słowak, Węgier, nawet Grek, pomimo tragicznej sytuacji ekonomicznej kraju, lata tam sobie bez stresu i dodatkowych wydatków. Life Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 18:36 "Rozumiem ze skoro polscy emigranci zamordowali na wyspach studentkę to powinny zamknąć granice dla wszystkich Polaków? " Jeśli kolejne kilka-kilkadziesiąt tysięcy Polaków ogłosi wszem i wobec, że teraz bedzie zabijać wszystki studentki w UK, które zdoła, to jak najbardziej powinni te granice zamknąć. Ktoś zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 19:49 Tez czytalam. Msw Grecji podaje ze 3.10 zameldowal sie na jednej z wyspw archipelagu Dodekanezow. I nie wiem czemu sie dziwic czy ekscytowac. To jasne ze w tej masie ludzi sa terrorysci. Tylko ostatni duren moze twierdzic ze oni wszyscy to biedne ofiary wojny. Sprawa jasno pokazuje ze mozna miedzy bajki wlozyc zapewnienia o 100 % mozliwosci kontroli tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock problem w tym ze on ma racje 14.11.15, 19:58 Koran wspomina o dzihadzie jedynie w kontekscie odwetu za atak na islam ... Co jest atakiem, to juz kwestia pozniejszych interpretacji ;;; Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 21:19 Według pro-uchodźczyń był to Polak-katolik, którego rodzina zgłosiła niedawno zaginięcie - nie wrócił do domu z marszu niepodległości. Jego ostatnie zdanie przed wysadzeniem się brzmiały "Polska dla Polaków". Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 21:30 > Według pro-uchodźczyń Znalazłam w necie określenie lepiej oddające ich upodobania i sympatie - islamofil/islamofilka, uważam, że trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 21:36 Gazeciarz, dowcip Ci się wyostrza. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 23:00 Ja nie rozumiem, jak można tak głupio wierzyć, że uchodźcy to sami biedni i poszkodowani, i nie zauważać tego co się dzieje dookoła. To jest myślenie na zasadzie - mnie to nie osobiście nie spotkało więc tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 09:34 To jest myślenie na Trochę się zagalopowałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: następnym samobójcą była kobieta, brawo! 14.11.15, 23:16 I co? Drugi zamachowiec też był uchodźcą. Może Rosa do tego się odniesie? Czy będzie znowu EOT Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: następnym samobójcą była kobieta, brawo! 15.11.15, 11:12 A podobno kolejny był 15-latkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: następnym samobójcą była kobieta, brawo! 15.11.15, 11:14 A ten jeden co miał francuskie obywatelstwo był 2-gim pokoleniem imigrantów to był tak świetnie zintegrowany, że aresztowano członków jego rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 14.11.15, 23:54 W tefałenie mówią, że Francuzi wysłali Grekom odciski palców do sprawdzenia i Grecy potwierdzili. Islamofilkom zaczyna dramatycznie brakować argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 09:55 Zaraz się dowiemy, że to i tak nasza wina, bo w obozach dla uchodźców nie było szybkiego internetu i agencji towarzyskich, więc biedne islamskie misie mogły się zirytowac od tych spuchnietych jąder. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 14:03 I na forach polskich krytykowaliśmy wpuszczanie "uchodźców" do naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 09:14 Wedle niemieckich sluzb specjalnych do 70% uchodzcow moze byc potencjalnymi terrorystami. Wiec skad to zdziwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 11:27 annajustyna napisała: > Wedle niemieckich sluzb specjalnych do 70% uchodzcow moze byc potencjalnymi ter > rorystami. Wiec skad to zdziwienie? To jest myślenie na poziomie Kazi Szczuki: "Jeśli połowa z nich okaże się terrorystami to wtedy będziemy się martwić" Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 14:01 Ona chyba powiedziała, że jeżeli większość się okaże terrorystami to wtedy będziemy się martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 09:47 Jeden terrorysta miał podobno 15 lat... Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 09:57 Może to ten młody uchodzca, który zasłynął w tv pokazując gest podrzynanego gardła? To tylko niewinne dziecko, które bawi się w wojnę. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 10:14 Ale co sie nie miesci? wlasnie jak najbardziej sie miesci i wydaje byc logiczne. bieząca sytuacja az sie prosi do wykorzystania jej w niecnych celach. i az mi glupio, ze sama niegdys uwazalam, ze tak - pomozny nieszczęśnikom, nic tylko bic lbem o sciane. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 10:30 Szkoda tylko, że ci zamachowcy, którzy zabijają w "imię swojej religii", nie pomyślą że swoim rodakom, którym naprawdę pomoc jest potrzebna (uciekają przed wojną/głodem/śmiercią) marnują szansę na lepsze życie. Bo większość z nas, uchodźców będzie kojarzyła z terrorystami i zamachami w Paryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnarybka Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 12:49 ależ fanatykom chodzi o ich własne cele, a nie o dobro rodaków. Być może zresztą im też chodzi o zatrzymanie ucieczek z Bliskiego Wschodu, bo chcą mieć muzułmanów u siebie, w jedynie słusznym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 11:25 Niestety. Z milion ludzi wlazło do Europy jak chciało i poszło dokąd chcieli. Kto ich sprawdził? Ktoś chociaż ich spisał? Jak Orban usiłował to zrobić to został nazwany faszystą. A jeśli choć promil z tych ludzi to terroryści to przygotujmy się na dziesiątki tysięcy zabitych w Europie. Ciekawa jestem czy eurokretyni na wierzchołku mają jakieś pomysły co z tymi faktami zrobić - poza miłosiernym wpuszczaniem jeszcze więcej niezidentyfikowanych ludzi i podświetlaniem budynków i fejsbuków narodowymi barwami kraju , który właśnie dostał po d..pie. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 11:53 ć - poza miłosiern > ym wpuszczaniem jeszcze więcej niezidentyfikowanych ludzi i podświetlaniem budy > nków i fejsbuków narodowymi barwami kraju , który właśnie dostał po d..pie. A to mnie wkurza tak samo jak zamach ( zamachu sie wszyscy mogli spodziewac), ale te nastroje po- aaaaaaaaaaaaaaa-ludzie mysla ze zmienia sobie zdjecie na FB i sprawa zalatwiona, a islamisci siedza i sie smieja do rozpuku...... Odpowiedz Link Zgłoś
malchance901 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 12:17 Też mi to działa na nerwy, tak jak wcześniejsze machanie ołówkami i wstawianie "Je suis Charlie" gdzie się tylko da. Konstruktorzy całej akcji musieli mieć niezły ubaw. A może Francuzi próbują zabić terrorystów śmiechem? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 11:40 > Po prostu w głowie się nie mieści. ale to było do przewidzenia, że wśród "uchodźców" do Europy przedostali się terroryści. nie jestem tym faktem w ogóle zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 12:26 za to co się teraz dzieje odpowiedzialne jest USA, po kiego grzyba wpieprzali nosa do syrii. ludziom tam żyło się dobrze, mieli prace, mieszkania , supermarkety , normalne spokojne życie , tak mówią znani mi syryjczycy - nie TV gdzie baszara prezydenta przedstawiają jako dyktatora . chcieli im wprowadzić demokrację ? to takie uszczęśliwianie na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 20:03 Znamienne, ze sie obronczynie uchodzcow przymknely po tej informacji. Pewnie miela w zwojach mozgowych jak odwrocic kota ogonem. Rosa to sie nawet zarzekala, ze ona sie zalozy, ze zaden terrorysta na tratwie nie przyplynal... Teraz pewnie siedzi cicho i obmysla jak dalej bronic tej skompromitowanej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 20:41 myślą na jaki nick się zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Opcja ze maja zbyt ciekawe zycie zeby 15.11.15, 21:04 spedzac je w wirtualnej rzeczywistosci ie przyszla ci do glowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Opcja ze maja zbyt ciekawe zycie zeby 15.11.15, 21:08 Nie watpie, ale jak juz wpadlas na forum to napisz co tam u was na dzielni? Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Opcja ze maja zbyt ciekawe zycie zeby 15.11.15, 23:32 jjjjjjjasne To ja wam powiem dlaczego sie pochowalyscie i zamilklyscie jak jeden maz, ewentaulnie glupa zgrywacie tak jak ty tu teraz - ze wstydu. Ze wstydu nad wlasna glupota i naiwnoscia. Ze tak sie latwo dalyscie omamic jak pozyteczne idiotki i klaskalyscie radosnie uchodcom, nie patrzac na bezpieczenstwo Europy, podczas gdy tysiace dzihadystow przedostawalo sie w tym czasie do Europy. Wstydzcie sie, wstydzcie. Mam nadzieje ze bedziecie sie wstydzic po kres dni waszych, bo krew tych ludzi jest m.in. na waszych rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Opcja ze maja zbyt ciekawe zycie zeby 16.11.15, 08:01 > Wstydzcie sie, wstydzcie. Mam nadzieje ze bedziecie sie wstydzic po kres dni wa > szych, bo krew tych ludzi jest m.in. na waszych rekach. Marnujesz sie tutaj, poetko i proroku w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Opcja ze maja zbyt ciekawe zycie zeby 16.11.15, 09:57 Ten Twoj nerwowy sarkazm ma Twoim zdaniem przykryc smrod, ktory ty i twoje kolezanki puscilyscie po tym forum? Rozczaruje cie - nikt sie na to nie zlapie. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 21:06 No wlasnie, jakos tak tajemniczo zamilkly, Berber moze zajeta bo na komisariacie siedzi i sie tlumaczy dlaczego mieszka w muzulmanskiej terrorystycznej dzielnicy, ale inne krzykaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Na szczescie 15.11.15, 21:10 asmarabis napisała: > No wlasnie, jakos tak tajemniczo zamilkly, Berber moze zajeta bo na komisariaci > e siedzi i sie tlumaczy dlaczego mieszka w muzulmanskiej terrorystycznej dzieln > icy, ale inne krzykaczki? - to jest jeszce wolny kraj i nie trzeba sie tlumaczyc z tego, gdzie sie mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 15.11.15, 22:01 zapewne przepłynął wpław M. Śródziemne ubrany w pas z ładunkami wybuchowymi, trzymając kałasznikowa nad głową. Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 16.11.15, 11:41 Jeden był prawdopodobnie zarejestrowanym uchodźcą, drugi był bez wątpienia obywatelem Francji (w drugim pokoleniu), podobno jacyś byli obywatelami Belgii. No i? Zamykamy granice? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Terrorysta jednak był uchodźcą??? 16.11.15, 13:19 Nie, otwierajmy, lepiej mieć dodatkowe problemy do tych co już mamy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś