woruska 15.11.15, 00:40 Dziewczyny piłyście? W poniedziałek musze wypić i boję się, czy jest strasznie czy do przeżycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: fortrans 15.11.15, 06:45 A duzo musisz wypić? Litr to jest nawet do wypicia, ale 3 to juz koszmar, jest cieżko. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: fortrans 15.11.15, 09:14 Do przeżycia ale trochę trzącha człowiekiem i chce powrócić . Wciskałam cytrynę do każdej porcji. Wieczorem miałam 3 litry do wypicia i rano jeszcze litr. Taki dziwny jakby metaliczny smak. (W każdym razie zaopatrz się w jakiś krem i smaruj wyjście po każdym skorzystaniu i nie jedz nic ostrego po badaniu (jeśli to przed kolonoskopią pijesz) bo pożałujesz jak ja pożałowałam ). Odpowiedz Link Zgłoś
woruska Re: fortrans 15.11.15, 11:19 Też mam 4 litry. Oj spodziewałam się lepszych odpowiedzi. Jedyny plus to waga trochę spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: fortrans 15.11.15, 11:20 I tu się dopiero zdziwisz bo nic nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
woruska Re: fortrans 15.11.15, 11:41 Myślałam, że przynajmniej to będzie jakiś plus kiedyś bałam się badania, teraz to picie mnie bardziej przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
woruska Re: fortrans 16.11.15, 16:41 Jestem po pierwszym litrze prawie. Nie jest najgorzej. Tzn dobrze też nie, ale myślałam że będzie gorzej jeszcze 3 litry i bardzo głodna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
woruska Re: fortrans 16.11.15, 22:12 Wymiękam. Jeszcze 2 litry nie poszły. Spałam godzinę w międzyczasie, głowę mi rozsadza z bólu i po prostu mnie cofa, nie daje rady. Psychika zaczyna wysiadać. Czuje że nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: fortrans 16.11.15, 22:22 A z cytryna probowalas? Zimny, z sokiem cytryny i zatyczka na nosie, co siedem minut szklanka... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: fortrans 16.11.15, 23:13 Że co??? Zaczęłaś o 17, a po 22 nawet 2 litry nie wypite??? Pieścisz się ze sobą delikatnie mówiąc. I kiedy niby chcesz te jelita z oczyścić?? No dramacik Odpowiedz Link Zgłoś
woruska Re: fortrans 17.11.15, 10:11 Każdy inaczej reaguje, mi ból rozsadzal głowę i bardzo wymiotowała. Odpowiedz Link Zgłoś
hema14 Re: fortrans 17.11.15, 10:52 Nie dałaś rady? Ale badanie się odbyło? Ja musiałam wypić nie pamiętam ile, 1,5litra? Tak mało to możliwe? Ja generalnie nie pijam dużo i dla mnie problemem była ilość, nawet nie smak. Jakoś zmogłam ale nie musiałam 4l na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
woruska Re: fortrans 17.11.15, 15:57 Wstałam z rana i wypilam kolejny litr. Czyli 3. kolonoskopia sie odbyla, lekarz powiedział że byłam oczyszczona. I na szczęście wyszło wszystko ok, bóle sa spowodowane zrostami na jelitach. Odpowiedz Link Zgłoś