dotinka77 11.04.08, 16:37 Skoro mamy swój wyładowywacz to czemu by nie założyć RADOSNEGO KĄCIKA Można tu podzielić się swoimi radościami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotinka77 Re: Radosny kącik :))))))))))) 11.04.08, 16:39 Dziś Kondiemu wyszedł drugi ząbek i do tego po wielu próbach wreszcie nauczył się pić z "niekapka" i pogoda dzisiaj taka piękna. Odpowiedz Link
o-lcia Re: Radosny kącik :))))))))))) 11.04.08, 17:38 A my w koncu zakonczylysmy gehenne z ropiejacym oczkiem.Walczylysmy od urodzenia, miala nawet plukane kanaliki po ktorych dopiero po trzech tygodniach przestaly ropiec.Dzis bylysmy u okulisty i powiedziala nam,ze kanaliki sa puste.Jaka ulga, ile ta moja dziecina sie nameczyla z ciagle zaklejonymi oczkami i pekajaca skorka. Mam nadzieje,ze to juz nie wroci. I jakos moje dziecie dzis aniolkowate Odpowiedz Link
o-lcia Re: Radosny kącik :))))))))))) 11.04.08, 18:27 Tak sobie patrze przez okno jaka to nam sie piekna pogoda robi,nie dlugo trzeba bedzie sie lzej ubierac.A zaraz patrze w lustro,ze sie troche ostalo tu i tam tluszczyku no i wygrzebalam plyty z aerobikiem ktore zakupilam ze cztery lata temu i chyba nie widzialy jeszcze mojego dvd.Wlacze,zobacze moze pocwicze troche. A u was jak tam po ciazy? Odpowiedz Link
channah13 Re: Radosny kącik :))))))))))) 11.04.08, 19:33 po ciąży całkiem dobrze: )) fajnie że malutka już ma spokój z kanalikami. masakra... życzę zdrówka i żeby nie wróciło... a u nas jesień. cały czas pada. dajcie troszkę słonka!!! Odpowiedz Link
o-lcia Re: Radosny kącik :))))))))))) 11.04.08, 19:46 Moja mala udoskonalila bujanie sie na kolankach.Wyglada smiesznie,bo chyba sama nie dokonca wie o co chodzi.Moj maly odkrywca. Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Radosny kącik :))))))))))) 11.04.08, 19:52 Konduś już śpinka Jeszcze tylko posprzątać i wolne na dzisiaj Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Radosny kącik :))))))))))) 14.04.08, 18:00 Piękna dzisiaj pogoda, Kondi wyjątkowo grzeczny i ja też mam dzisiaj dobry humorek Odpuściłam dzisiaj wszelkie prace domowe i prawie cały dzień spędziliśmy na spacerku Odpowiedz Link
o-lcia Re: Radosny kącik :))))))))))) 14.04.08, 18:54 Ja tez dzisiaj pelna optymizmu przez te sloneczko.Nawet zrobilam dzis dziecku spacer nad wisla tak dlugi,ze wrocic nie mialam sily.Musialam autobusem wrocic Odpowiedz Link
o-lcia Re: Radosny kącik :))))))))))) 17.04.08, 21:23 Jaka moja pchela byla dzis dzielna.Bylismy na pogrzebie babci( ,balam sie jak sie bedzie zachowywac,bo poltorej godziny w jedna strone wiadomo msza pozniej droga na cmentarz i stypa.Oleska zniosla to super.Ze wszystkimi sie zaprzyjaznila,"spiewala" z organista,nie bala sie jak ja nosili na rekach wrecz zaczepiala.Teraz spi, padla po takich wrazeniach.Moja mala dzielna perelka. Odpowiedz Link
79julka Re: Radosny kącik :))))))))))) 19.04.08, 14:39 Na 16 ide ze starszym synkiem do kina na HORTON SŁYSZY KTOSIA podobno fajna bajkaa potem na deser Odpowiedz Link
o-lcia Re: Radosny kącik :))))))))))) 19.04.08, 16:40 Jak wrocisz to stresc nam film.Uwielbiam takie filmy,kiedys z siostrzencami chodzilam do kina na kazda taka bajke.Teraz to nie mam jak. Odpowiedz Link
79julka Re: Radosny kącik :))))))))))) 19.04.08, 21:31 0-lcia nic nie wiem z tego filmu bo caly czas smsowalam z mezem bo mi napisal ze mlodszy synek ma chyba temperature(o tym pisze w innym watku wlasnie)ale starszak byl bardzo zadowolony i glosno sie smial.Z tego co mi sie udalo obejrzec to szczerze-widzialam juz lepsze i tak bardzo nie polecam. Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: Radosny kącik :))))))))))) 20.04.08, 10:19 Mimo, że nie lubię niedzieli dzisiaj jest inaczej. Mamy z mężem rocznicę ślubu Więc niedziela jest wyjątkowa Pozdrawiam Odpowiedz Link
o-lcia Re:O.mamamartynki 24.04.08, 18:27 Moja mala udoskonalila pelzanie.Tak strasznie korcilo ja wydostanie sie z pokoju,ze z niego wypelzla do przedpokoju.Oczywiscie przy okazji,ze sie tam znalazla zrobila "porzadek" w szafce.A jaka zadowolona byla! No i do tego ta piekna pogoda! Jestem zmarzluchem,ale dzis chodzilam juz na krotki rekawek. Odpowiedz Link
doris7711 Re: Radosny kącik :))))))))))) 20.04.08, 17:59 Przyłączam się i życzę wszystkiego dobrego, wielu wspólnych i szczęśliwych chwil Pozdrawiam Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Radosny kącik :))))))))))) 20.04.08, 18:59 Ja również przyłączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
o-lcia Re: Radosny kącik :))))))))))) 26.04.08, 12:11 Ale dzis pieknie!!! Mala zrobila nam poranna pobudke.Maz zrobil nalesniki, ja pomylam okna,posprzatalam w chacie. Teraz doprowadzam sie do ladu,maz karmi mala zupka i wybierzemy sie nad Zegrze.Az chce sie zyc w taka pogode!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link