Dodaj do ulubionych

E-matka Roku 2015 - wasze typy

• kaz_nodzieja Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 08:46
      Triss - za całokształt, mam wrażenie, że jest moją bliźniaczą półkulą mózgową odnośnie poglądów.

Anty-nobel:

Nenia - za rozczarowanie swoją osobą (głosowanie na Kukiza i pro-islamizację Polski).
      Araceli - kobieta walcząca o równouprawnienia sprzyja islamizacji Polski i prawdopodobnie nie jest patriotką za jaką się podawała całe lata, tylko tworem opłacanym przez PO, który ma zakaz przyznania się do jakiegokolwiek błędu PO.
    • goodnightmoon Bergamotka ... 17.12.15, 09:08
      Ty nie Forumke Roku wybieraj, a lepiej poczte sprawdz, bo cos Ci napisalam smile
    • ruda.anka2 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 09:32
      E matka Roku (jak co roku) - biscotti. Choć za rzadko się odzywasmile
      Komediowy wątek roku - kot terrorysta
      antyematka roku: prawicowe trolle typu gogologo
      Nadzieja Roku - bałtyckibig_grin
    • bachir Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 10:13
      Biscotti- zero agresji i oryginalne/ madre / cieple/ zabawne wypowiedzi- w kazdym interesujacym watku na nia czekam
      Marusia- nie da sie nie lubic, co by tam nie napisala, coz za mila szczera wesola osobka, ja ja chce za fille au pair!
      • kamyk.w.skarpecie Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 10:24
        edel

Za namiętne udowadnianie, że powiedzenia o słomie w butach i fraku dobrze lezącym dopiero w traecim pokoleniu, nie straciły na świeżości.

No i za dyskretne podkreślanie swojej aryjskości i statusu majątkowego smile
    • jolie Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 10:27
      Złote Maliny pomijam.

Oskar goes to...
      1. Nenia1 - za opanowanie, stalowe nerwy i znajomość klasyki światowego kina
      2. Asia_i_p - za spokój i literacką melancholię w niektórych postach
      3. Echtom - za dystans, dużą samoświadomość
      4. Aandzia43 - za wiedzę z antropologii i kultury
      5. Viridiana73 - za znajomość również polskiego kina

Nie zawsze zgadzam się z ww., ale przyjemnie czyta się ich posty.
    • latorka Inguszetia 17.12.15, 10:29
      Za mądrość i ogromne poczucie humoru. Zawsze czytam Jej wypowiedzi, są wyważone, nikogo nie obraża, ale ma swoje zdanie na każdy temat. Dla mnie forumka nr1 smile
      • morgen_stern Re: Inguszetia 17.12.15, 13:15
        Nigdy nie zrozumiem zachwytu inguszetią smile Ja czytam między wierszami i wyłaniający się obraz jest dość antypatyczny. Ale to oczywiście moje zdanie.
        • kropkacom Re: Inguszetia 17.12.15, 15:50
          O, mam podobnie z odbiorem tego nicku. smile
          • morgen_stern Re: Inguszetia 17.12.15, 16:10
            O rany, chociaż jedna... myślałam, że jestem tu jedyna.
        • edelstein Re: Inguszetia 17.12.15, 22:04
          Jest zayebista,wszystkie inne to moga jej stopy calowac.
        • rosapulchra-0 Re: Inguszetia 18.12.15, 00:28
          morgen_stern napisała:

> Nigdy nie zrozumiem zachwytu inguszetią smile Ja czytam między wierszami i wyłani
          > ający się obraz jest dość antypatyczny. Ale to oczywiście moje zdanie.

Ponieważ zawsze jesteś na bakier w ogólną opinią i histerycznie w obrażalski sposób reagujesz na cudze komentarze, to nie dziwi mnie twoje podejście do tego, co pisze Inguszetia.
          • edelstein Re: Inguszetia 18.12.15, 08:28
            big_grin
          • morgen_stern Re: Inguszetia 18.12.15, 08:34
            Kiedy rosa pisze o czyjejś histerii i obrażaniu to robi się naprawdę wesoło smile
          • pade Re: Inguszetia 18.12.15, 09:54
            Się nie zgodzę. Morgen jest czasem emocjonalna, jak każda ematka, ale histerii u niej żadnej nie zauważyłam.
            Dla mnie np. wypowiedzi Inguszetii czasem są zabawne, a czasem złośliwe i cyniczne.
            Na ematce najbardziej cenię nicki, które są po prostu normalne. Są sobą i na nikogo się nie kreują. Ani na błyskotliwą jędzę ani na grzeczną dziewczynkę.
            • rosapulchra-0 Re: Inguszetia 20.12.15, 07:48
              Każda z nas jest emocjonalna, ale zdecydowana większość nad swoimi emocjami panuje. Zaś morgen jest obrażalska, byle co i od razu dziki foch. Nie można jej nic napisać, bo zaraz są pretensje, oczywiście ona tego u siebie nie widzi, za to u innych niemal czyta w myślach i ich obraża. Nie wiem z czego to wynika, czy z jej wiecznego PMS-a, czy z braku szacunku do ludzi, z którymi dyskutuje. I szczerze powiem, że mało mnie te powody obchodzą, efekt zawsze jest ten sam: pouczanie innych, zabieranie swoich zabawek z piaskownicy i foch.
              • morgen_stern Re: Inguszetia 20.12.15, 09:25
                Rosa, ale wiesz, że piszesz dokładnie o sobie? wink
                • rosapulchra-0 Re: Inguszetia 21.12.15, 20:06
                  Morgen, z całym szacunkiem - opisałam twoje zachowanie na forum.
                  • morgen_stern Re: Inguszetia 22.12.15, 11:31
                    Jest pewna różnica między tym, co ci się wydaje, że napisałaś, a co napisałaś naprawdę smile
                    • rosapulchra-0 Re: Inguszetia 22.12.15, 13:41
                      Tia.. W dodatku masz tendencję do wmawiania komuś rzeczy, które nie mają miejsca. Sorry, ale poglądy mamy rozbieżne, raczej marne szanse na wzajemne przekonanie się, więc lepiej zakończyć dyskusję.
                      • triismegistos Re: Inguszetia 22.12.15, 13:59
                        Rośka, skończ już big_grin
                        • rosapulchra-0 Re: Inguszetia 22.12.15, 14:42
                          Skończyłam.
              • cosmetic.wipes Re: Inguszetia 22.12.15, 11:23
                > efekt zawsze jest ten sam: pouc
                > zanie innych, zabieranie swoich zabawek z piaskownicy i foch.

EOT
                EOT
                EOT

Te EOTy to chyba twoje, co nie? I kto tu wali fochy?
                big_grin
                • morgen_stern Re: Inguszetia 22.12.15, 11:28
                  Usiłuję sobie przypomnieć, w którym miejscu ostatnio walnęłam focha, ale jakoś nie potrafię. Trudno dyskutować z wizjami rosy.
                • rosapulchra-0 Re: Inguszetia 22.12.15, 14:41
                  Zdecydowanie wolę EOT niż brnięcie w niepotrzebne awantury. Takżętego..
                  • morgen_stern Re: Inguszetia 22.12.15, 16:35
                    Napisała rosa dzierżąca palmę pierwszeństwa w kłótliwości na ematce w niemal każdym wątku big_grin co się tez przekłada na liczbę postów. Naprawdę, dziewczyno, opanuj się, bo są granice śmieszności.
                  • karme-lowa Re: Inguszetia 22.12.15, 18:20
                    Rosa, to co piszesz o Morgen jest dokładnym odzwierciedleniem Twojego zachowania😛. Pięknie siebie opisujesz.
                    • bergamotka77 Re: Inguszetia 22.12.15, 22:18
                      mnie zazwyczaj bawi inguszetia choc te pozdrowienia czasem sa wk...jace big_grin natomiast marusia jak dla mnie jest zbyt infantylna, naiwna i skoncentrowana na sobie abym miala ochote ja adoptowac wink To studentka a czasem zachowuje sie i wypowiada jak 13-latka.
    • inguszetia_2006 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 10:30
      Witam
      Zgłaszam Marusię na e-dziecko e-matki! Typowanie było zaiste bardzo trudne i musiałam długo się namyślić. Marusia, Marusia, czy Marusia, a może Marusia? The winner is Marusiabig_grin
      Cóż za zdziwienie, proszę państwa! Wygrał czarny koń!;-P Oklaski, kurtyna.
      Pzdr.
      Ing
      • bachir Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 11:21
        aha, zapomnialam, jakby nie bylo Marusi, to bym glosowala tez na Inguszetie, dziecko Cie wygryzlo!
      • lokitty Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 13:21
        O tak, ja z chęcią mogę adoptować Marusię big_grin
        • rosapulchra-0 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 13:34
          Również bardzo lubię Marusię. Bardzo sympatyczna dziewczyna smile

P.S. Zgadłam tongue_out
          • wioskowy_glupek Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 19:18
            Jan.Kran za wątki o córce
            Azaile za wątek z sukienką big_grin
            Tol8 - za całokształt
            Arwena - za wątki o tym jak to gości nienawidzi i nawet osieroconych siostrzeńców by do siebie nie wzięła.
          • lokitty Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 21:00
            Bonjour big_grin
    • obrus_w_paski Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 21:00
      - a watek, w ktorym bergamotka fantazjowala na temat ewentualnego romansu z eksem byl w 2015 czy w 2014? Potem maz sie o watku dowiedzial i bergamotka dostala szlaban na ematke, ten watek bardzo mi zapadl w pamiec...
      - azi...i jej sukienka na wesele corki. Tu musze tez przyznac oskara za opanowanie, autorka nie dala sie podpuscic ani sprowokowac ani razu
      - watek anty in vitro, autorstwa kobiety ktora zaszla w jedyna ciaze w pierwszym cyklu. Zastanawialam sie wtedy jak osoba, ktora "starala" sie ewentualnie dwa tygodnie moze sie wypowiadac o przyszlosci ludzi, ktorzy staraja sie np dziesiec lat, bardzo mnie ta jej nonszalancja i dumna ze swoich lepszych jajnikow wzburzyla

na te chwile glownie te mi przychodza do glowy...
      • obrus_w_paski Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 21:01
        ah sorry, nie ten wateksad
      • kajak.aja Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 22:04
        Ta sama kobieta (kota_marcowa), była bardzo rozbawiona bzdurami, które na temat ivf wygłaszano w senacie. Jakby kompletnie zapomniała, jakie bzdury na ten temat sama wypisywała, zaledwie parę dni wcześniej.
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,159660244,,Senat_in_vitro.html?v=2
        • rosapulchra-0 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 20.12.15, 07:42
          Kota powinna zostać number one. Tak złośliwej i nieżyczliwej osoby nigdy w swoim życiu nie spotkałam.
    • scarlett74 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 21:58
      1. bisconti -za kulturę, za ciepłe ,optymistyczne i z polotem wypowiedzi
      2.asia i p -za mądre słowa, obiektywne spojrzenie na problem , bez jadu i złośliwości
      3. inguszetia -za celne ,ironiczno -humorystyczne odpowiedzi
      4. veranda ( ale nie wiem czy ona jeszcze tu jest) -za analizy pytań, bez chamstwa i głupich rad
    • mamusia1999 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 23:16
      biscotti - za to, że z wielu poprawności i powinności czlowieka/matki/kobiety odcedza esencję, a fusy wyrzuca
      vedrana - za to że PO wychowaniu dzieci na ludzi odkryła w sobie matkę idealną wink
      • menodo Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 23:33
        > vedrana - za to że PO wychowaniu dzieci na ludzi odkryła w sobie matkę idealną
        > ;
        O verdanę chodzi? Ale ona już dawno strzeliła focha na ematkę - a o tym, że jest idealną matką gazetowe fora zapewniane były od zawsze wink
        • lady-z-gaga Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 18.12.15, 08:31
          menodo napisała:

> > vedrana - (...)

> O verdanę chodzi?

smile
          Ktoś zdaje się w tym wątku nazwał ją Verandą i to było najlepsze przeinaczenie jej nicka, jakie widziałam smile
      • rosapulchra-0 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 18.12.15, 08:15
        No właśnie. Czy ktoś wie, co się dzieje z Verdaną? Bardzo dawno jej nie było. Na pewno wszystko u niej w porządku?
        • asia_i_p Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 18.12.15, 09:24
          Wpadła tu na moment w jakimś wątku politycznym. Od jakiegoś czasu odzywa się na Życiu Rodzinnym i Wychowaniu. Nie wiem, czy sobie od nas odwyk robiła, czy jest zapracowana.
          • lokitty Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 20.12.15, 09:11
            Wyrosła z ematki?
            Ja od czasu do czasu próbuję zrobić sobie odwyk, bo to pożeracz czasu. Nawet polikwidowałam jakieś stare konta, z poczty, z forum - i nie mogłam oprzeć się pokusie ponownej rejestracji.
            Ale szczerze powiem, że nigdzie w rzeczywistości nie spotykam aż tak wielu tak ostro zróżnicowanych poglądów, podejść, temperamentów. Nawet, jeżeli ktoś podbarwia swój życiorys, genialność dzieci i dochody, to przynajmniej opinie są szczere wink.
            Gdybym uczestniczyła w takich dyskusjach ze znajomymi, to na pewno od dawna byłybyśmy już na siebie śmiertelnie obrażone.
            I nie potrafię uwolnić się od tego z lekka bezproduktywnego zajęcia, jakim jest śledzenie forum, a co gorsza, pisanie na nim wink.
            • bergamotka77 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 02:28
              lokitty to dokladnie tak jak ja smile Czasem czytajac cie i twoje posty, czuje jakbys byla moja forumowa siostra smile Bedac w Wawie koniecznie daj znac smile I ja tez nie zrezygnuje z przyjemnosc,i jaka daje mi sledzenie e-mamy i udzielanie sie na niej, nawet gdy dostane po glowie to czytam uwaznie kazda opinie i wyciagam wnioski smile
    • latarnia_umarlych Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 10:56
      Pozytywnie: asia_i_p, elle_hivernale, beataj, nenia, morgen, cosmetic.vipes... ci na pewno ktoś jeszcze, ale nie mogę skojarzyć.
      Kategoria "poznajcie moje obsesje": arwena, triss, rosa.
      Budzące zażenowanie: suellen, shellerka, marusia_ogoniok
      Chamy: wcielenia gazeciarza, gogologi i spółka, edelstein.
      • latarnia_umarlych Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 11:09
        "na pewno ktoś jeszcze, ale nie mogę skojarzyć."
        verdana, bi_scotti, grave.digger, echtom, snakelilith... pewnie wiele więcej. Lubię ematkę za to.
      • marusia_ogoniok_102 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 16:30
        sad
        • latarnia_umarlych Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 16:45
          Ej, no nie zawsze, tylko jak się zgrywasz na nierozumną dziewczynkę i dziwisz światu. Nie przepadam za czymś takim.
          • marusia_ogoniok_102 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 16:48
            Jest gorzej, ja się zazwyczaj naprawdę dziwię światu tongue_out
    • figrut Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 17:00
      Morgen_stern za to, że po tyyylu latach na forum nadal nie da się jej nie lubić smile
      • morgen_stern Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 17:01
        No, takie posty to i przeczytać miło tongue_out
    • baltycki asmarabis, tak durnej jeszcze nie bylo n/t 22.12.15, 22:43

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka