Dodaj do ulubionych

Formularz na pińcet plus

16.02.16, 08:57
Która już wypełniła? wink Gdzieś czytałam, że to dużo wypełniania. Zaraz pojawią się pytania "a co wpisujecie na stronie 12", "a jak na 13 wpiszę ...., to".

---
Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
Obserwuj wątek
    • zuleyka.z.talgaru Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 09:30
      Dla ematki to pikuś. Wszak ematka jest kształcona.
    • fin-dus Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 09:32
      Przecież był już publikowany ten formularz. Jak się nie bierze na pierwsze dziecku, tylko kolejne, to w kilka minut można wypełnić.
      • przystanek_tramwajowy Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 09:34
        Już wypełniłaś? wink
        • zuleyka.z.talgaru Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 09:39
          A Ty się czepiasz czego? Żal Ci, że tylko ołówkiem będziesz mogła po nim pobazgrać czy co?
          Twoja zawiść nie zna granic.
          • przystanek_tramwajowy Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 09:45
            Jak czytam twoje posty zuleyka, to się zastanawiam, czy ty nie jesteś aby wredniejsza nawet ode mnie? To trudne, ale chyba jednak ci się czasami udaje. wink
            • zuleyka.z.talgaru Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 09:50
              Jesteś moim niedoścignionym (jeszcze) wzorem wink
              • przystanek_tramwajowy Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 10:06
                Czasami mam poważne, że uczeń pokonał mistrza.
                • przystanek_tramwajowy Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 10:06
                  Obawy mam poważne. wink
    • thea19 Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 09:44
      ale chyba jeszcze nawet ustawa nie jest podpisana...
    • wuika Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 09:56
      Który formularz? Ten, który będzie jedynym właściwym, musi być ogłoszony, pleplepleple, a nie jest? To nie, tego nie wypełniałam, gdyż go jeszcze nie ma. Jak będzie, to się wypełni.
    • dyzurny_troll_forum Re: Formularz na pińcet plus 16.02.16, 10:10
      przystanek_tramwajowy napisał:

> Która już wypełniła? wink Gdzieś czytałam, że to dużo wypełniania.

Oczywiśćie, że dużo! Zasadniczo formularz dla patoli powinien być prosty"

Chce pińcet? TAK NIE

I zaznacz właściwe! Ale jest ciężki, ponieważ władza kochana liczy, że nie wszyscy dadzą radę ogarnąć i zostanie trochę grosiwa w sakiewce na SDM wdowy po JPII czy też szkołę ojca Tadeusza....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka