Dodaj do ulubionych

Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas

IP: *.zep.com.pl 07.09.06, 09:39
Witam. Na początku sierpnia byłem na 2 tygodniowych wczasach na teneryfie z
Biurem Ecco. Hmm no nie narzekam, ale mam kilka ale...
Po pierwsze wyjazd zarezerwowalem w grudniu 2005 roku, a poniewaz była to
podróz poślubna Ecco OBIECAŁO MI, że w pokoju będziemy mieli łóżko
małżeńskie, że dostaniemy butelke wina i że z okna widok będzie "ciekawy". Na
miejscu okazało się, że ani łózka małżeńskiego, ani też wina nie było. Z
pokojem też wyszły jaja bo chyba wszyscy polacy w Santa Marii maja kwaterę na
parterze z widokiem na smietnik:) Ogólnie było bardzo fajnie, karaluchów w
hotelu nie widziałem, ale zamawiając wczasy 8 miesięcy przed wyjazdem byłem
pewny, że przynajniej pokój dostaniemy w "lepszym miejscu" z widokiem na
ocean ,basen lub okolice...........a nie smietnik. Hmm poza tym wstydze się
za większośc polaków, którzy sa hamscy i wulgarni...uważają się za wielkich
Panów i władców, o 2 wn nocy potrafią drzeć się na hotelowym korytarzu w
niebogłosy i wiecznie zalani chodza. Słyszałem też teksyt typu...Maryśka idz
się podmyj........i pierdzenie na balkonie...
Obserwuj wątek
    • belika Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas 08.09.06, 16:00
      Protestuję :)) Mieszkałam w Santa Marii, na piętrze od strony basenu i widok
      mieliśmy na ocean w oddali, śmietnika nie stwierdzono ;)
      Szkoda, że obiecali i nie dali...tak się nie robi. Wiem, że Cię to nie
      pocieszy, ale niewiele biur w ogóle przestrzega próśb klientów....choć to
      właśnie Ecco jeden jedyny raz naszą prośbę wzięło uprzejmie pod uwagę, na
      Teneryfie (inna miejscowość, inny hotel).
      W Santa Marii byliśmy ze Scanem.

Wierzę w to, że wyspa wszystko Wam wynagrodziła, ba! Jestem tego pewna :)

pozdrawiam :)
      • Gość: Markus Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas IP: *.rybnet.pl 01.05.07, 00:50
        Mam pytanie. 19 czerwca wylatuje z żoną i dzieckiem do hotelu Santa Maria i
        chciałbym dowiedzieć się nieco ięcej o samym hotelu o raz najbliższej okolicy.
        Za informacje z góry dziekiję.
        • Gość: edyta Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 09:24
          a ja wylatuje dzisiaj...za oknem teraz w domu mam słońce ale i mrozik
          czuję...oglądam pogode i na tene nie widze więcej niż 18 stopni. Czy tam jest
          zimno? kurcze cytam wasze forum od lat zawse sprawdzały się podawane przez was
          info - dzięki nim świetnie mogłam organizowac sobie wyjazdy ale czytym razem
          zbyt optymistycznie nie podeszłam do informacji o cieple i słońcu???
          • bah77 Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas 01.05.07, 09:32
            Będzie całkiem miło:

www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=tenerife+sur

:)

bah77
            • Gość: edyta Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:23
              liczyłam bah na ciebie,Dzięki:)
              hmm liczyłam na więcej słońca co prawda...ale cóż u nas jest 5 stopni
              • Gość: Magda Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas IP: *.Red-88-5-177.staticIP.rima-tde.net 01.05.07, 21:04
                Z tego co wiem to biura podrozy nie przydzielaja pokoi hotelowych ani na
                specjalne okazje nie witaj winem czy kwiatami. Biuro moze wyslac prosbe przy
                rezerwacji hotelu,ze jazeli maja mozliwosc to prosza o umieszczenie tegoz
                klienta w pokoju z ladnym widokiem. Jezeli hotel nie ma pelnego oblozenia to
                spelnia prosbe. Jezeli takich pokoi nie maja wolnych to niestety nic nie mozna
                zrobic a juz napewno nie narzekac na biuro. W 99 procentach pokoje z widokiem
                na ocean czy ogrod maja wyzsza cene. Jezeli chodzi o wino czy kwiaty to tez
                nalezy do serwisu hotelowego. Nie wszystkie hotele maja taki serwis. Czasami
                zdarza sie ze Pani ktora robi rezerwacje zapomnie dopisac, ze to podroz
                poslubna. Wtedy wystarczy zglosic sie di rezydenta.
    • Gość: aga Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:38
      Miałam podobny problem z ecco. Prosiłam o pokój na wyższym piętrze, obiecano że
      odnotują moją prośbę w rezerwacji tym czasem na pewno nikt tego nie przekazał
      do hotelu, ponieważ wszyscy goście z mojego turnusu otrzymali pokoje na wysoich
      piętrach tylko ja miałam na drugim. Niby nic ale nie wydaje się obietnic bez
      możliwościaniani nawet zamiaru ich spełnienia po to tylko żeby sprzedać
      wycieczkę.
      • mitort Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas 07.05.07, 12:03
        Często niestety zdarza się, iż pomomo zapewnień obsługi touroperatora, nie
        otrzymujemy tego o czym nas zapewniono, szczególnie jeśli chodzi o pokoje. Każdy
        obiekt ma swoją przepustowość, wiadomo, że każdy chciałby te "lepsze" pokoje
        itd... ale ich nie dostaje bo akurat obłożenie jest za duże.Dopisać do vouchera
        można tak naprawdę tylko prośbę, która niestety nie musi zostać spełniona przy
        bookingu i dobrze by było,żeby klient był informowany o tym, że jest to tylko
        prośba, a nie pewnik.
        • Gość: edyta Re: Ecco Holiday - Teneryfa Playas de Americas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:14
          biura nie mogą realizować takich próśb - nie bardzo mają na to wpływ jak więc
          mają ponosić odpowiedzialość. Niestety to pewna loteria. Nie prawdą jest jednak
          to że polacy mają tam miejsca ma dole i z widokiem naśmietnik. Trafiłam całkiem
          dobrze na 6 piętro ze wspniałymi widokami. Hotel generalnie jest niezły choć
          mieszkałam w lepszych ale niewątpliwie lepiej jest połoznony niz niejeden 5*
          Obsługa bardzo dobra czysto, sprzątają, ceny posiłków na miejscu bardzo
          przyzwoite w porównaniu z tym co nasze biura oferują . Jedyna wada...to
          malutkie baseniki.nie da się porównać z egipskimi czy tynezyjskimi:( ale blisko
          do ciepłego oceanu.Bardzo jestem zadowolona z etrafiłam do tego hotelu. A
          propos teraz jest przygotowywany do sezonu - naprawdę się starają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka