Dodaj do ulubionych

Terrain ahead! Pull up, pull up!

18.03.16, 10:40

Było też w prezydenckiej limuzynie, ale molodiec zuch wybitnie wyszkolony do szybkiej jazdy oczywiście wiedział lepiej:

----------------------------------
Za dalsze zniszczenia odpowiada już prawdopodobnie prędkość, z jaką poruszała się kolumna na trasie A4. "Rz" dotarła do informacji, że podczas jazdy komputer pokładowy prezydenckiej limuzyny miał kilkukrotnie alarmować o problemach z ciśnieniem w oponie. Ale kierowca BOR-u zignorował uwagi.

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Terrain ahead! Pull up, pull up! 18.03.16, 10:44
      On nie zignorował, on pewnie nie wiedział, o co chodzi.
    • lady-z-gaga Re: Terrain ahead! Pull up, pull up! 18.03.16, 10:47
      Teraz trzeba to przełożyć na jezyk propagandy, czyli gdzie w tym wszystkim jest zamach, albo wina Tuska smile
      • dyzurny_troll_forum Re: Terrain ahead! Pull up, pull up! 18.03.16, 10:57
        lady-z-gaga napisała:

> Teraz trzeba to przełożyć na jezyk propagandy, czyli gdzie w tym wszystkim jest
        > zamach, albo wina Tuska smile

Ja przepraszam, że tak na raty, ale jak przeczytałem to mi mowę odebrało i władzę w rękach.

Cała historia wygląda tak, ze 20 stycznie popsuła się opona (inna) i debile zapomnieli zamówić nową, więc jak była pilna potrzeba użycia limuzyny to założyli jakąś zużytą oponę ze śmietnika - sztuka jest sztuka. Wina ekipy Tuska jest oczywista: gdyby w porę zutylizowali zużytą oponę to debile z PISu by jej nie dopadły, prawda?

Najpiękniejsze jest to, że molodiec zuch świadomym będąc klasy ogumienia jakie posiada na autcie oraz komunikatów jakie ma do niego auto dopier*dalał 170-180km/h jakby świat miął się skończyć....
        • cosmetic.wipes Re: Terrain ahead! Pull up, pull up! 18.03.16, 11:06
          Przepraszam, ale "pilna potrzeba" mnie rozwaliła. Nawet nie będe pisac jakie mam kwieciste skojarzenia big_grin
        • owczarkini Re: Terrain ahead! Pull up, pull up! 18.03.16, 11:20
          > Najpiękniejsze jest to, że molodiec zuch świadomym będąc klasy ogumienia jakie posiada na autcie > oraz komunikatów jakie ma do niego auto dopier*dalał 170-180km/h jakby świat miął się skończyć....

Kurde, wiosna idzie. Śnieg na stoku nie poczeka. Logiczne chyba ?
    • spanish_fly Re: Terrain ahead! Pull up, pull up! 18.03.16, 11:01
      Nie cofniemy się przed niczym! Damy radę! Damy radę! Damy radę!
    • oqoq74 Re: Terrain ahead! Pull up, pull up! 18.03.16, 11:26
      Oj, dyżurny. Ty uważaj. Bo zostaniesz zakwalifikowany do wrogich sił. smile

Swoją drogą, jak widać, polskie jakośtobędzie trzyma się mimo dobrych zmian.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka