Dodaj do ulubionych

Problem z... dziurką?

07.05.16, 21:58
Mierzyłam wczoraj sukienkę. Zwykła, letnia, na co dzień, nie żadna wizytowa. Z przodu zabudowana, a z tyłu... no właśnie. Akurat na wysokości zapięcia stanika- trójkątne wycięcie, przez które widać kawałek pleców i to zapięcie nieszczęsne. Nie kupiłam, ale się zastanawiam.
Nosicie takie sukienki? A jeśli tak, to co wkładacie pod spód? Bo ten wyłażący biustonosz wygląda raczej słabo. Opcja "latające piersi" nie wchodzi w grę.
Obserwuj wątek
    • drinkit Re: Problem z... dziurką? 07.05.16, 22:01
      To zależy jaka sukienka. Mam jedną dresówkę adidasa, wybitnie na upały, ma jakieś podwójne ramiączka, wiązania na szyi, spory dekolt na plecach i wystający spod niej kolorowy biustonosz (bez koronek, taki bardziej sportowy) wygląda imo bardzo dobrze. Ale to musi wyglądać na celową stylizację, a nie błąd w sztuce ubierania.
      • aankaa Re: Problem z... dziurką? 07.05.16, 22:03
        wystający biustonosz to jest błąd w sztuce ubierania a nie celowa stylizacja
        • drinkit Re: Problem z... dziurką? 07.05.16, 22:04
          Nieprawda
        • edelstein Re: Problem z... dziurką? 07.05.16, 22:43
          Bzdura
      • klamkas Re: Problem z... dziurką? 07.05.16, 23:09
        Wystająca bielizna zawsze jest błędem w sztuce.
        • drinkit Re: Problem z... dziurką? 07.05.16, 23:30
          tak, a buty muszą być w takim samym kolorze jak torebka, paznokcie u rąk i nóg także
    • klamkas Re: Problem z... dziurką? 07.05.16, 23:12
      Sukienki bez pleców bronią się tylko w opcji bez stanika. Zakładasz silikonowe zbieracze biustu, albo godzisz się (i możesz sobie na to pozwolić wink) na opcje bez niczego. Inaczej nie da się w tym dobrze wyglądać.
      • mia_siochi Re: Problem z... dziurką? 07.05.16, 23:56
        Sa takie staniki z obniżonym zapięcie. W życiu nie miałam, ale widziałam tongue_out
        • viridiana73 Re: Problem z... dziurką? 08.05.16, 08:21
          No właśnie też o nich słyszałam i nawet widzę w poście poniżej. Pewnie okaże się, że ten stanik kosztuje więcej, niż sukienkasmile
          • kamunyak Re: Problem z... dziurką? 08.05.16, 14:10
            nie, nie kosztuje duzo wiecej. Kosztuje tyle co inne staniki, markowe więcej, bezmarkowe mniej.
            To są z reguły staniki uniwersalne, przynajmniej ja takie mam, paski wymienne, mozna zakładac na różne sposoby.
    • kamunyak Re: Problem z... dziurką? 08.05.16, 00:55
      kupujemy odpowiednie staniki, np. takie

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQMwdHXDe60Oy8OSIwFJMTGAnPnkYv9an6pia0mo9CWu9ayYee

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSaH4sY4E54WT3r6kJH-3hH9I9LDfwPmBr89N_3zbMqAm6Wg68PWQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka