14.06.16, 20:51
Chyba powinnam nabyć i może mi któraś użytkowniczka doradzi co wybrać w takiej sytuacji, kiedy ma być to sprzęt okazjonalnie używany:
- do naładowania smartfona
- do naładowania aparatu kompaktowego przez USB

Na co zwrócić uwagę? nie potrzebuję fefnastokrotnej możliwości naładowania, wystarczy raz ale w miarę szybkotongue_out aparat potrzebuje pewnie więcej niż telefon, i chodzi o to, żeby w razie potrzeby nie czekać 3 godziny. Sprzętu na rynku od metra, rozpiętość cenowa znaczna, warto kierować się marką? może któraś podpowie jakiś sprawdzony model niekoniecznie od razu w opcji prom kosmiczny za milion dolarówtongue_out?
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: powerbank 14.06.16, 20:59
      o ja niestety nic mądrego nie doradzę, ale też jestem ciekawa odpowiedzi wink
    • kolpik124 Re: powerbank 14.06.16, 21:20
      to standardowy gadżet promocyjny rozdawany na konferencjach, spotkaniach firmowych itp., u mnie wala się już kilkanaście, nie masz okazji "dostania" czegoś takiego albo nie znasz kogoś, kto ma pracę, która wiąże się z takimi gadżetami? u ludzi zalega często mnóstwo tego typu śmiecia - pendrive-ów, powerbanków, dysków zewnętrznych itp....
      • koronka2012 Re: powerbank 14.06.16, 22:26
        Hmm, wolałabym, żeby nie był to gadżetowy śmieć, bo gadżety najczęściej są kupowane po taniości i jakość jest stosowna do ceny. Pendrivów gadżetowych mam garść, ale i wolę ten zakupiony, który ma 64GB tongue_out
    • jakw Re: powerbank 14.06.16, 23:23
      www.pcworld.pl/ranking/1167-1-Power.banki.2015.Najlepsze.przenosne.ladowarki.w.Polsce.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka