Dodaj do ulubionych

Foteliki - Kraków

24.06.11, 16:55
Witam. Czy ktoś moze wie gdzie w Krakowie (ewent. w Rzeszowie) moge obejrzeć besafe izi combi? i mc mobi i britaxa multitech... Dodam, ze chcialabym moc przymierzyc w/w do samochodu. Ostatnio spotkałam sie z praktyką pobierania 50zlotowej oplaty za przymiarke.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • ilhenny Re: Foteliki - Kraków 24.06.11, 17:11
      z tego co mi wiadomo to nie ma sklepu w Krakowie, bo ludzie tylko przymierzali nie kupowali i zbankrutowali smile
      • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 24.06.11, 17:23
        no tak...to co ja mam zrobić? na oko w necie kupowac czy jak...ech.... Ja akurat chcialam kupic indifferent
        • ilhenny Re: Foteliki - Kraków 24.06.11, 17:31
          powiem tak, ja znam 5 osób z Krakowa które wożą dzieci w Besafe tyłem i sądzę że są na tyle życzliwi że pokażą Ci jak wygląda fotelik, a jak się dogadacie co do czasu to pewnie i pokażą jak zamontować
          • jotka_k Re: Foteliki - Kraków 24.06.11, 20:05
            ja służę demonstracją w okolicach Czyżyn smile
            • bitabob Re: Foteliki - Kraków 24.06.11, 21:15
              Może warto się wybrać jutro? Cytat za fotelik.info: "25 czerwca w Krakowie odbędzie się Eko-piknik. Na uczestników czeka wiele atrakcji, m.in. kontrola fotelików samochodowych dla dzieci. Poprawność doboru i mocowania fotelików sprawdzał będzie certyfikowany przez serwis fotelik.info doradca ds. bezpieczeństwa dzieci w samochodach, Michał Bartula. To świetna okazja, aby dowiedzieć się, czy przewożone przez Ciebie dziecko jest bezpieczne." punkt kontroli fotelików samochodowych w Krakowie
              • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 25.06.11, 10:55
                nie dam rady ale dziekuje za pomoc smile
          • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 25.06.11, 10:56
            ilhenny napisał:

> powiem tak, ja znam 5 osób z Krakowa które wożą dzieci w Besafe tyłem i sądzę ż
            > e są na tyle życzliwi że pokażą Ci jak wygląda fotelik, a jak się dogadacie co
            > do czasu to pewnie i pokażą jak zamontować

a moge na maila gazetowego?
        • free.groszek Re: Foteliki - Kraków 26.06.11, 12:53
          Ja służę demonstracją na Prądniku Czerwonym.
    • kwap666 Re: Foteliki - Kraków 25.06.11, 22:59
      Ostatnio spotkałam sie z praktyką pobierania 50zlotowe
      > j oplaty za przymiarke.
      ha ha ha i smutne za razem. ale mimo wszystko pogratulowac sklepowi odwagi. niech klienci mysla co chca ale obawiam sie, ze coraz czesciej beda sie spotykac z czyms takim.
      • ilhenny Re: Foteliki - Kraków 25.06.11, 23:02
        ja też tak mówię
        po prostu pytam czy chcą kupić czy przymierzyć 50 zł zwracane jest przy kupnie fotelika jeszcze nigdy od nikogo nie wzięliśmy pieniędzy ale sama idea żeby sklep nie był muzeum
        zły przykład bo do muzeum też trzeba kupić bilet żeby popatrzyć
        • kwap666 Re: Foteliki - Kraków 25.06.11, 23:10
          w ktoryms poscie (na forum wozkowym reaktywacyjnym) jedna z forumowiczek napisala: bla bla bla wozek, ale nie mam czasu podjechac do macalni towaru. rece mi opadly a sklep z burdelem skojarzyl. ilhenny, niedlugo trzeba bedzie bilety wprowadzic i zwracac po zakupach smile
          • mrukumaster Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 08:24
            algidasmietankowa Multi techa raczej w Polsce nie zobaczysz. Co do Besafe wsiadasz w samochód jedziesz trasą przez Olkusz lub autostradą A4 na śląsk do Wodzisławia Śląskiego i tam mas sklep firmowy Besafe.
            • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 10:34
              mrukumaster napisał:

> algidasmietankowa Multi techa raczej w Polsce nie zobaczysz. Co do Besafe wsiad
              > asz w samochód jedziesz trasą przez Olkusz lub autostradą A4 na śląsk do Wodzis
              > ławia Śląskiego i tam mas sklep firmowy Besafe.
              mąż odmowil takiej wycieczki niestety. POza tym uwaza, ze z Besafem to ja kombinuje bo MC Mobi bedzie rownie dobry.
              • mrukumaster Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 10:39
                To powiedz mężowi żeby ... to wcale nie wycieczki, przecie to pierdnięcie z Krakowa.
            • ponponka1 Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 13:55
              Zobaczysz, ale w przelocie w Trojmiescie w lipcu.
        • kofie86 Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 11:05
          Proszę sprawdzić w Entliczkach w Krakowie, z tego co pamiętam mają foteliki BeSafe, Maxi Cosi oraz Britaxy. Ewentualnie proszę zadzwonić któryś ze sklepów. z tego co pamiętam nie pobierają pieniędzy za montaż w samochodzie.

ul. Wadowicka 9
          30-415 Kraków
          tel: (12) 263-22-44

ul. Dobrego Pasterza 122A
          31-416 Kraków
          tel: (12) 418-45-45

ul. Wyki 5
          31-223 Kraków
          tel: (12) 415-22-70

ul. Wysłouchów 22A
          30-611 Kraków
          tel: (12) 654-83-80
          • jotka_k Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 12:33
            Entliczki fotelików do 18kg tyłem nie mają
            • ilhenny Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 12:54
              wczoraj dostałem info od przedstawiciela że już jest firma w Krakowie z Besafe
              • jotka_k Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 13:11
                ale w Entliczkach ?
                jeszcze kilka miesięcy temu w Entliczkach słyszałam, że nie zamawiają nic tyłem bo i tak się nie sprzedaje, bo do aut nie wchodzi i dzieciom niewygodnie tongue_out
                • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 15:30
                  forum.gazeta.pl/forum/w,97434,125351264,125425574,Re_Dobry_sklep_KRAKOW.html a 4Kids? Ktos cos slyszał? ja tak wypytuje bo nie niespecjalnie moge się krecic tu i tam ...
              • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 15:31
                ?
    • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 09:15
      a w Tarnowie może....? Następne 2 tygodnie tam spędzam.
    • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 10:32
      allegro.pl/besafe-izi-comfort-x3-kolory-9-18-kg-gratis-i1665727162.html dlaczego taki tani ?
      • mrukumaster Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 10:40
        Bo to jest izi Comfort (czyli tylko przodem) a nie izi Combi. Cena też bez rewelacji smile
        • algidasmietankowa Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 15:30
          no to błysnęłam uncertain
          • free.groszek Re: Foteliki - Kraków 27.06.11, 21:14
            W lutym w 4kids mieli besafa tylko na zamówienie. Nie wiem jak jest teraz.
          • kroliczyca80 do algidasmietankowa 28.06.11, 10:18
            Odezwij się do mnie na priv, mieszkam w centrum krakowa i mam w aucie besafe, aktualnie zamontowany przodem. Jesli masz ochotę to się przymierzyciesmile
            • tuya Re: do algidasmietankowa 04.04.12, 18:25
              Witam, czy coś się poprawiło w kwestii dostępności Besafe w Krakowie? Chcemy kupić izi combi
              • jotka_k Re: do algidasmietankowa 04.04.12, 19:52
                widziałam ostatnio w Entliczku na Dobrego Pasterza
                • tuya Re: do algidasmietankowa 04.04.12, 20:12
                  Bardzo dziękuje za informację. Oni są przeszkoleni żeby dobrze go zainstalować (bez isofixa)?
                  • jotka_k Re: do algidasmietankowa 05.04.12, 08:18
                    tego nie wiem niestety, aczkolwiek trzeba przyznać że ostatnio zrobili postępy w kwestii fotelików
                  • aribeth1 Re: do algidasmietankowa 06.04.12, 08:11
                    Zapytaj jeszcze w Czarodzieju na Zlotej Jesieni.
                    czarodziej.eu/pl/foteliki-samochodowe
                    Nie wiem, czy mają w sklepie, ale na pewno można u nich zamówić Besafe. Do tego chwalą się, że wiedzą, jak to się montujewink
                    • jotka_k Re: do algidasmietankowa 11.04.12, 18:25
                      mają BeSafe w Czarodzieju, dziś widziałam na żywowink
                      • ta.paula Re: do algidasmietankowa 13.04.12, 22:45
                        Ja kupiłam Besafe Izi Kid3 w Czarodzieju latem zeszłego roku wink
                        • tuya Re: do algidasmietankowa 13.04.12, 23:11
                          Dziękuję za podpowiedzi. Czarodziej ma niestety ceny nienajniższe. Macałam izi combi w entliczku, pooglądałam filmy instruktażowe montażu i chyba jednak dołożymy i kupimy fotelik z isofiksem. Przez net, bo jednak sporo taniej a tą wersję się montuje łatwo.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka