Dodaj do ulubionych

Macie tak?

19.07.16, 19:45
Że patrzycie na śpiące słodko dziecko, najlepiej wtulone w was i ROZPŁYWACIE się? smile
Zjadłabym. smile
Mam tyle do zrobienia jeszcze, a leżę z tym słodkim, pachnącym, dlugotzęsym i slodkoustym robaczkiem i nie mogę się odkleić.
To oficjalne: dopadła mnie odpieluchowe zapalenie mózgu wink
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Macie tak? 19.07.16, 20:14
      Żałuję ale nigdy tego nie miałam.
    • kira02 Re: Macie tak? 19.07.16, 20:15
      Tak, zjadłabym uszka big_grin Ale nie kiedy śpi. Kiedy śpi, mama korzysta z tego faktu smile
    • facetidealny Re: Macie tak? 19.07.16, 20:18
      shell.erka napisała:
      > Że patrzycie na śpiące słodko dziecko, najlepiej wtulone w was i ROZPŁYWACIE si
      > ę? smile
      > Zjadłabym. smile

A w czasie zjadania nie obudzi się?
    • eve-lynn Re: Macie tak? 19.07.16, 20:32
      Ja ma inaczej - patrze i myślę o małym serduszku, wątrobie, nerkach, mózgu, oczkach i o wszystkim co może "pójść nie tak" i przerażenie mnie ogarnia...
      przepraszam, jeśli zepsułam wątek, ale od kilku dni mam te lęki nieco nasilone - a tu taki wątek "jak na zamówienie"
      • shell.erka Re: Macie tak? 19.07.16, 21:21
        proponuję afobamik wink
        • eve-lynn Re: Macie tak? 20.07.16, 09:54
          chętnie ale ja kp i na koniec się nie zanosi, więc z lekami ostrożnie niestety smile
    • astomi25 Re: Macie tak? 19.07.16, 20:50
      Tak smile
      Uwielbiam moje dzieciaki, nie tylko jak spia. Ale jak spia to szczegolnie, wtedy wybaczam im wszystko z calego dnia tongue_out
      I caluje jej non stop. Najstarsza sie nie daje juz, ale dwojka mlodszych jak najbardziej. Do tego spie z moimi dziecmi i strach mnie ogarnia ze jeszcze tylko ...pare lat. Hehe. Dobrze ze maz ma identyczbnie jak ja.
    • lauren6 Re: Macie tak? 19.07.16, 20:51
      Tak, mogę siedzieć i się patrzeć jak śpi.
    • zolla78 Re: Macie tak? 19.07.16, 21:01
      Znam to uczucie ?? Czasem bywa aż przytłaczające. A moje już ma 5 lat a często nadal mnie dopada jak właśnie patrzę na nią śpiącą czy jak biegnie się przytulać smile
    • edelstein Re: Macie tak? 19.07.16, 21:03
      Jak spi to jest taki grzecznybig_grin
    • echtom Re: Macie tak? 19.07.16, 21:12
      Uwielbiałam patrzeć na śpiące maluszki smile W sumie nawet patrząc na duże potrafię się wzruszyć wink
    • jola-kotka Re: Macie tak? 19.07.16, 21:16
      Nie mamy ,hehe smile
      • 3-mamuska Re: Macie tak? 19.07.16, 22:41
        Jola a jak patrzysz na psy?
        Ja tam lubie jak moja psiak spi, albo koty. Czasem tak śmiesznie sie wykręcaja. Lub chrapią.
    • kkalipso Re: Macie tak? 19.07.16, 22:01
      Ja lubię jak razem leżymy wieczorem w łóżku. Każda z nas coś tam robi czytamy, oglądamy, gadamy i muszę obowiązkowo drapać ją po plecach przed zaśnięciem. Dopóki ojciec nie przyjdzie spać śpi przy mnie, cudny moment. Potem ją przenosi do pokoju. Lubię też obserwować i słuchać jak się bawi, jakiego scenariusza to ona nie wymyślitongue_out Ogólnie mam wrażenie że ta miłość do dziecka rośnie z dnia na dzień a myślałam że nie da rady więcej. Super są dzieci w tym wieku.
    • angeika89 Re: Macie tak? 19.07.16, 22:38
      Tak, mam to samo.
      Od kiedy mam dziecko nieustannie nie mogę się nim nacieszyć. Moje odpieluszkowe zapalenie mózgu trwa już rok i 9 m-cy wink
      • 3-mamuska Re: Macie tak? 19.07.16, 22:43
        Ja mam tak samo nie tylko u maluszków. Nawet teraz jak patrzę na córkę czy syna 13-8 lat to mam ochote głaskać.
        Ja jestem przytulak i uwielbiam sie przytulać do dzieci czy we śnie czy tez na "żywo"
        Głaskać. Nie ruszam tylko dlatego ze sie wybudzają
        • angeika89 Re: Macie tak? 19.07.16, 22:57
          To po prostu miłość smile
          Wiem o czym mówisz...
    • morekac Re: Macie tak? 19.07.16, 22:43
      >Że patrzycie na śpiące słodko dziecko, najlepiej wtulone w was i ROZPŁYWACIE się? smile
      Zjadłabym. smile

A za 15 lat będziesz żałować, że nie zjadłaś.
    • jablkowe Re: Macie tak? 20.07.16, 09:36
      mam tak z moimi kotami wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka