rybik0-0
13.10.16, 10:40
Widzę, że szykują się kolejne czarne protesty. Poprzedni już został skrytykowany za żenujący poziom, formę, chamskie teksty. Czy nie uważacie że tekstami "Jarek wyjdź z naszych szparek" czy " Rząd taki gibki, wchodzi nam w c...i " kobiety same sobie szkodzą ? Nie wydaje wam się ,że gdyby protest był na poziomie, stanowczy ale kulturalny, bez chamskich tekstów, bez poprzebieranych , pomalowanych karykaturalnie "czarnych wdów" wymachujących wieszakami, to paradoksalnie miałby większą siłę rażenia, bo pokazałby ,że protestują inteligentne babki na poziomie, które wiedzą co mówią i nie dadzą sobie w kaszę dmuchać ? Bo póki co to w Wiadomościach pokazują czarny protest jako spęd bandy poprzebieranych , karykaturalnych idiotek wymachujących wieszakami, prześcigających się w coraz bardziej chamskich hasłach. Ludzie oglądając taki przekaz tylko utwierdzają się w przekonaniu, że jesteście niepoważne a rząd postępuje słusznie i mądrze nie dając się zastraszyć takiej bandzie .
Nie chcę zaostrzenia ustawy, sama byłam na pierwszym proteście , ale ogrom chamskich kobiet mnie poraził i na następne nie pójdę. Nie chcę być kojarzona z tekstami o szparach i ci...h. Bardzo popieram protest ale nie w tej formie drogie Panie !!!