mallard 09.11.16, 13:38 No i czegoż ona się tak wdzięczy w tej kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia.kalina Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 13:52 >No i czegoż ona się tak wdzięczy w tej kuchni? Na to to ja odpowiedzieć nie umiem Pewnie taka robota. Ale jak przeczytałam tytuł to pomyślałam, że się podzielę refleksją, że dla mnie jest jak wino - w młodości, jak na mój gust, zbyt przaśna. Z wiekiem nabrała klasy i miło na nią spojrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 13:55 Jak większość polskich gwiazd i gwiazdeczek. Z wiekiem przybyło im po prostu kasy i stać ich na specjalistów od różnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 17:10 Dlaczego piszesz polskich? Zabrakło ochoty na bycie konsekwentną? Do przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 14:22 Przyjemnie się to "jej wdzięczenie" ogląda. To taki relaksujący program, w odróżnieniu od tych wszystkich programów kulinarnych, w których występuje jury i zawodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 14:32 Niestety ma ... irytujący ... sposób ... mówienia. Podczas którego ... niemal ... każdy ... wyraz ... wypowiada ... osobno... Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 14:37 Ma sposób mówienia i jest przaśną blondyną ale ta jej kuchnia i przyprawy w eleganckich słoiczkach to prawdziwa perfekcyjna pani domu. Ona jest jak robot kuchenny EWA-1. Za to uwielbiam ją oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 15:12 ja strasznewi żaluję ze juz nie uprawia tańca do szafeczki z oliwą =- 3 kroki w bok do szafeczki, otwarcie haczyka, wyjęcie oliwy , zamkniecie hacyzka , 3 kroki w z powrotem , a po zaoliwieniu potrawy powtórka z rozrywki za to zawsze czekam az wyjmie z szuflady ten wielki słój z mąką i zacznie go odkręcac trzymając w jendej ręce - wypadnie czy nie wypadnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 15:03 Pełna spokoju, miła dla oka pani, przepisy też są bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 15:05 Nie wiem, ale jest przesliczna live, w tv nie az tak bardzo, a na zywo mnie zachwycila moze robic co chce Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 16:56 Wszystkie miss są zawsze uśmiechnięte Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 17:05 jest tak słodka że ąż do..... Jej słoiczki, masełka,śmietanki,pomidorki przyprawiaja mnie o mdłości. Ostatnio coraz mniej tego słyszę i jestem w stanie obejrzec odcinka do końca, bo fajne przepisy ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 17:10 mallard napisał: > No i czegoż ona się tak wdzięczy w tej kuchni? Jest tak przaśnie słodko-mdląca, że dla mnie kompletnie niestrawna, jak mi czasem (na szczęście niezwykle rzadko) gdzieś mignie przy przerzucaniu kanałów, to szybko zamykam oczy . Szkoda, że uszu nie da się tak szybko zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 20:35 Bo może Ja tam ją lubię oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 21:04 Bo jej za to płacą. Piękna kobieta, chciałabym tak fajnie dojrzewać jak ona. I sprawia wrażenie takiej ciepłej, kochanej mamy, ale qrwiki w oczach ma. W sumie fajna ona i fajny program. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 22:21 A mnie bardziej wkurza Ania stalmach ta z pyszne25 . Pokoje MOJE warzywa i MOJE mięso, wezmę MÓJ garnek i postawie na MOJEJ kuchence , a teraz sprawdze czy się MOJE pyszne danie ugotowało . Aaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Ewa Wachowicz 09.11.16, 23:27 Mam podobne odczucia. Też wolę oglądać Ewę, niż Anię. Odpowiedz Link Zgłoś