Dodaj do ulubionych

Zaginiona paczka

15.12.16, 09:32
Zamowienie w sklepie internetowym zlozone 28 pazdziernika, wyslane 22 listopada, po milionie telefonow, teoretycznie jest numer do sledzenia w swiecie przesylek, ale od tego 22 caly czas figuruje jako w transporcie. Swiat przesylek nie odpowiada na emaile, a po dodzwonieniu sie na infolinie, przy opcji jesli to i to to wybierz 2, 3, lub 4, bez wzgledu jaki numer wybiore odsluchuje ciagle cudowna wiadomosc witamy w swiecie przesylek jesli to to wybierz... od poczatku. Sprzedajacy twierdzi ze wyslal. Ja mam watpliwosci, bo rozmiar paczki tej ze strony sledzenia nie zgadza mi sie z teoretycznym rozmiarem zamowionego ciucha, no chyba ze zostal zapakowany prozniowo.
Sa jakies szanse na odzyskanie kasy? Zakup kosztowal 400zl.
Obserwuj wątek
    • lusitania2 Re: Zaginiona paczka 15.12.16, 09:40
      zgłoś sprawę na policję, u mnie (inna firma, taka sama sytuacja) zadziałało i sprzedający oddał mi pieniądze.
    • black.sally Re: Zaginiona paczka 15.12.16, 09:46
      policja!
    • wapaha Re: Zaginiona paczka 15.12.16, 09:49
      Koleżanka dostała paczkę z zabawkami na kwotę ponad 150 zł. Na nazwisko i imię innej kobiety, w innym mieście, ba, w innym województwie.
    • lady-z-gaga Re: Zaginiona paczka 15.12.16, 11:19
      Zaginięcie paczki to problem nadawcy i to on składa reklamację. Ty po prostu nie otrzymałaś towaru i masz prawo domagac się go od sprzedawcy. Nie czekaj tylko pisz maile, żeby miec podkłądkę, kiedy pojdziesz na policję, bo najprawdopodobniej trafiłas na oszustów i żadnej przesyłki nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka